L.A. Noire روي 360 سه ديسك خواهد بود

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
lanoire6.jpg

L.A. Noire آنقدر بازي بزرگي است كه Rcokstar براي عرضه آن به 3 ديسك براي Xbox 360 نياز دارد.

Jeronimo Barrera از Rockstar مي گويد: " L.A. Noire از همان ابتدا قرار بود بازي عظيمي باشد؛ از اندازه و جزئيات دنياي آن گرفته تا زمان هر پرونده. حجم وسيع اطلاعات MotionScan كه چهره بيش از 400 بازيگر را در خود دارد هم موجود است. براي روايت داستاني كه تصميم داشتيم بگوييم مي دانستيم به يك Blu-Ray كامل و سه ديسك Xbox نيازمنديم"

Rockstar هنوز اعلام نكرده است كه بازي چند ساعت خواهد بود ولي البته اين بدين معني نيست كه طول بازي به طور مثال سه برابر GTA IV خواهد بود. Barrera مي گويد حجم مورد نياز براي جاي دادن تصاوير MotionScan بسيار زياد خواهد بود. نيازي نيست در اين بازي مدام ديسك عوض كنيد و فقط دوبار كافي است اين كار را انجام دهيد و در حقيقت بقيه پرونده ها در ديسك هاي بعد است.

جالبه فرد بزرگی چون کوجیما گفته صبر میکنم تا نسخه ژاپنی بازی بیاد بعد همچین نظرات جالبی دیده میشه.

البته من نمی خوام توی این بحثی که پیش اومده هیچ طرفی رو بگیرم، ولی به نظرم اگر کوجیما این رو گفته، این حرف یه مقداری جنبه فرهنگی و کل کل و اینها هم ممکنه داشته باشه (یعنی زودتر نسخه ژاپنی اش رو برای ملت بزرگ و شهیدپرور ژاپن بسازید).
icon10.gif

اینها با آمریکایی ها خیلی کل کل دارند هم سر فرهنگ هم زبان و ... (جنگ جهانی و این مسائل).

میخام بدونم کی همه ی دیالوگ های بازی ها رو میخونه و نیگا میکنه؟ شاید 3 ساعت اول بازی همه چی رو نیگا کنی ولی بعد از 1 مدت Skip میکنی میره !!من خودم 10 تا بازی رو اینجوری کردم
وقتی 1 نفر رو میکشن تو بازی شما نمیری که دنبال پفک و بستنی روی زمین بگردی دنبال 1 چی میگردی به صحنه مربوط باشه بعدش هم انتخاب کردن از بین 3 تا گزینه ی 1 کلمه ای که دیگه کاری نداره!!!حالا یا گزینه ی دروغ رو انتخاب میکنید یا دوباره سوال رو میپرسین!بچه 10 ساله هم میتونه

دوستان بازی رو میشه بدون هارد انجام داد یا حتما باید رو ار نصب بشه؟(امان از این ارکید )
نخیر اگه نصب اجباری داشت که توی یک دیسک کل محیط رو میریختن و میگفتن نصب کنید و با دیسک دوم بازی کنید!دیگه نیازی به دیسک سوم نبود!

نیازی به نصب نداره،ولی نصبش به نفع خود ادمه،نکردنش هم ضرر انچنانی نداره!

capitanrayan@
شما هم از انتخاب های کورکورانه و شانسکی بازی کردن لذت ببر.
نرود میخ اهنین در سنگ.

در ضمن من هیج جای پستم زبانم رو به رخ کسی نکشیدم حرف تو دهن ما نذار.

:))=))

من سعی میکنم موقع بازی کردنL.A حرفات رو یاد بیارم و مرور کنم تا باز خوشحال بشم

آخرین ویرایش:
میخام بدونم کی همه ی دیالوگ های بازی ها رو میخونه و نیگا میکنه؟ شاید 3 ساعت اول بازی همه چی رو نیگا کنی ولی بعد از 1 مدت Skip میکنی میره !!من خودم 10 تا بازی رو اینجوری کردم
وقتی 1 نفر رو میکشن تو بازی شما نمیری که دنبال پفک و بستنی روی زمین بگردی دنبال 1 چی میگردی به صحنه مربوط باشه بعدش هم انتخاب کردن از بین 3 تا گزینه ی 1 کلمه ای که دیگه کاری نداره!!!حالا یا گزینه ی دروغ رو انتخاب میکنید یا دوباره سوال رو میپرسین!بچه 10 ساله هم میتونه

خود من بازی رو به عشق دیالوگ ها و داستانش بازی میکنم، تقریبا تو هیچ بازی هم دیالوگ ها رو skip نمی کنم، اصلا اینجوری نمیشه بازی کرد. مثلا شما MGS:Guns of the patriots رو اگه بخوای دیالوگ ها رو اسکیپ کنی که رسما هیچی از داستانش نمیفمی.

من حتی دیالگ های ماریو گلکسی رو هم تک تک با دقت میخوندم! چه برسه به بازی هایی مثل این بازی. هیچ موقع این کاری که شما گفتی رو انجام ندادم چون اونجوری حس می کنم چیزی رو از دست دادم و بازی رو ناقص تموم کردم
در کل هر کسی یه سلیقه ای داره و شما بیشتر ترجیح میدی از گیم پلی لذت ببری تا داستان
این رو هم بگم که این بازی رو نمی شه دیالگ هاشو اسکیپ کرد. با اسکیپ کردن از داستان چیزی نمی فهمید و در نتیجه کلی از قسمت های خوب بازی رو از دست می دید

مگه سازنده ها مغز خر خوردن که بازیشونو اونقدر سخت درست کنن که نشه با ندونستن زبان تمومش کرد اونم تو این نسل که به ساده سازی معروفه البته برای تفهیم داستان که مهم ترین رکن این بازی داستان محور حیف زبان انگلیسی بلد نباشی
به شدت تاييد ميشه!
من حتی دیالگ های ماریو گلکسی رو هم تک تک با دقت میخوندم! چه برسه به بازی هایی مثل این بازی. هیچ موقع این کاری که شما گفتی رو انجام ندادم چون اونجوری حس می کنم چیزی رو از دست دادم و بازی رو ناقص تموم کردم
در کل هر کسی یه سلیقه ای داره و شما بیشتر ترجیح میدی از گیم پلی لذت ببری تا داستان
این رو هم بگم که این بازی رو نمی شه دیالگ هاشو اسکیپ کرد. با اسکیپ کردن از داستان چیزی نمی فهمید و در نتیجه کلی از قسمت های خوب بازی رو از دست می دید
به شدت تاكيد ميشه!
به شدت تحريم ميشه!

نگران موضوع زبان نباشيد. اينقدر تو ايران گيمر داريم كه تو عرض يه هفته Guide فارسي ميدن بيرون.

مشکل شما اینه که این بازی رو با gta اشتباه گرفتید.
البته من اشاره کنم که نسخه های GTA مخصوصا سن آندریاس دیالوگ پردازی واقعا دقیق و حرفه ای داشتن ! که اگه متوجه نمیشدید هیچ وقت نمیتونستید لذت واقعی GTA رو درک کنید تعداد دیالوگ هاش هم زیاد بودن و شدیدا با گیمر ارتباط برقرار میکردن ! دلیل اینکه یه سری هم با بازیهای مثل جی تی ای سن آندریاس مخالف بودن همینه که به دیالوگ پردازی بی نظیرش پی نبردن ...

• Like
Reactions: S.T Infamous
البته توی نظر سنجی ها خیلی از امریکایی ها خودشونم یه سری از دیالوگ ها رو رد می کنن معمولا قسمت مهم بازی رو با دقت گوش می دیم که خوب اصل بازی هم بر همون اساسه

البته توی نظر سنجی ها خیلی از امریکایی ها خودشونم یه سری از دیالوگ ها رو رد می کنن معمولا قسمت مهم بازی رو با دقت گوش می دیم که خوب اصل بازی هم بر همون اساسه

کسی که زبانش خوب باشه و با بازی ارتباط برقرار کنه حاضر نیست حتی 1 ثانیه از دیالوگ یا قسمت های بازی رو از دست بده . این فهمیدن دیالوگ های بازیها میتونم بگم 50 . 60 درصد لذت یه بازی رو بیشتر میکنه . مخصوصا اگه یه همچین بازی باشه که اصلش همین سوال و جواب و کارگاه بازی هاست ! وگرنه از نظر گیم پلی و گرافیک مطمئن باشید خیلی هم خوب نیست ...

جدا دیالوگ ها رو رد میکنی ؟ به نظر من که 80% جذابیت بازی داستانشه و همیشه سعی میکنم حتی 1 ثانیه از دیالوگ های بازی رو از دست ندم

از كجا ميدوني؟

از روی همین عکس و تریلرهای که دیدم . البته تا چند ماه پیش وضعیت بازی از نظر فنی واقعا ضعیف بود اما امروز که تریلرهای جدیدش رو دیدم خیلی پیشرفت کردن . اما هنوز هم نمیشه گفت که از نظر گرافیکی بازی قوی به حساب میاد !

یه چیزی که تو این بازی وحشتناک جذابه حرکات صورته . من تا امروز نمیدونستم که انقدر این تکنولوژی که ازش حرف میزنن میتونه بی نظیر و جذاب باشه . حرکت های صورت واقعا عالیه و با این کارشون خیلی به پیشرفت بازیهای آینده کمک میکنن ...

متاسفانه بعد از چندین سال مقاومت در برابر خرید کنسول مجبورم واسه این بازی Xbox 360 بگیرم

آخرین ویرایش:

من . من تمام بازی ها رو اول برای بخش داستانی بازی میکنم بعد هم دوباره بازی رو بازی میکنم که از خلاقیت های که میشه به خرج داد لذت ببرم بعدش هم اگه آنلاین داشت و حال داد آنلاین بازی کنم .

عزیز فلسفه داستان بازی چی هستش که درون بازی میزارن یا ویدیو ها یا یک اتاق خالی مرض که ندارن این هم که فقط راه رو نشون بدن بگن برو جلو که یک بچه 2 ساله هم میتونه بازی کنه بلکه فرق کسی که از بازی لذت میبره با کسی که کاری که شما گفتی رو میکنه مثل این میمونه که تو یک بازی مثل MGS یا HALO یا ...... بگن رفتیم آدم کشی نه بازی کردن فهمیدن این که این همه داریم جلو میریم که جی بدست بیاریم آدم بکشیم یا از خلاقیت کارگردان و نویسنده لذت ببریم .

یعنی به نظر شما مثل یک بچه 5 ساله بازی کردن واقعا شما مفهوم ساخت اون بازی رو متوجه میشین یک بازی برای این نیست که فقط تمام شه که بگن تمامش کردی آفرین بلکه برای این هستش که شما از خلاقیت و داستان و .... لذت ببری نمونه این هم PORTAL 2 در همین حال سادگی ته داستان و خلاقیت و..... هستش شما فقط 2 تا پرتال میزنی از یکی میری داخل از یکی خارج میشی اما آخرش چی هستش که به شما حال میده داستانش با خلاقیت سازنده برای طراحی مراحل زیبا و سادگی اما هرکسی شاید نتونه بازی رو تمام کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or