L.A. Noire روي 360 سه ديسك خواهد بود

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
lanoire6.jpg

L.A. Noire آنقدر بازي بزرگي است كه Rcokstar براي عرضه آن به 3 ديسك براي Xbox 360 نياز دارد.

Jeronimo Barrera از Rockstar مي گويد: " L.A. Noire از همان ابتدا قرار بود بازي عظيمي باشد؛ از اندازه و جزئيات دنياي آن گرفته تا زمان هر پرونده. حجم وسيع اطلاعات MotionScan كه چهره بيش از 400 بازيگر را در خود دارد هم موجود است. براي روايت داستاني كه تصميم داشتيم بگوييم مي دانستيم به يك Blu-Ray كامل و سه ديسك Xbox نيازمنديم"

Rockstar هنوز اعلام نكرده است كه بازي چند ساعت خواهد بود ولي البته اين بدين معني نيست كه طول بازي به طور مثال سه برابر GTA IV خواهد بود. Barrera مي گويد حجم مورد نياز براي جاي دادن تصاوير MotionScan بسيار زياد خواهد بود. نيازي نيست در اين بازي مدام ديسك عوض كنيد و فقط دوبار كافي است اين كار را انجام دهيد و در حقيقت بقيه پرونده ها در ديسك هاي بعد است.

اینجور بازیها فقط رو کاکل داستانش میچرخه.اگه بخوایم اسکیپ کنیم که میریم همون بزن بکشا رو بازی میکنیم.لذتی که من از اینجور بازیها میبرم از هیچ بازیه دیگه ای نمیبرم.

• Like
Reactions: Kavigne
وقتی 1 نفر رو میکشن تو بازی شما نمیری که دنبال پفک و بستنی روی زمین بگردی دنبال 1 چی میگردی به صحنه مربوط باشه بعدش هم انتخاب کردن از بین 3 تا گزینه ی 1 کلمه ای که دیگه کاری نداره!!!حالا یا گزینه ی دروغ رو انتخاب میکنید یا دوباره سوال رو میپرسین!بچه 10 ساله هم میتونه
البته زیاد هم اینطوری که دوستمون میگن نیست ها.... شما با همین روش بچه 10 ساله بورو اگه تونستی بازی رو تموم کنی من اسممو عوض میکنم. :دی

از روی همین عکس و تریلرهای که دیدم . البته تا چند ماه پیش وضعیت بازی از نظر فنی واقعا ضعیف بود اما امروز که تریلرهای جدیدش رو دیدم خیلی پیشرفت کردن . اما هنوز هم نمیشه گفت که از نظر گرافیکی بازی قوی به حساب میاد !

یه چیزی که تو این بازی وحشتناک جذابه حرکات صورته . من تا امروز نمیدونستم که انقدر این تکنولوژی که ازش حرف میزنن میتونه بی نظیر و جذاب باشه . حرکت های صورت واقعا عالیه و با این کارشون خیلی به پیشرفت بازیهای آینده کمک میکنن ...
عزیز شما اول گفتی گیم پلیش خوب نیست بعد که دلیل پرسیدن دوستان گفتی گرافیکش بده... اول بهتره مشخص کنید که کجای گیم پلی بده و خیلی هم خوب نیست بعد بریم سر بحث گرافیک.

در ضمن، واقعا به نظرت گرافیکش برای یه بازی سندباکس کمه؟ به جزئیات استفاده شده توی نقاط شهر و کلا خود بازی دقت کردید؟ انتظار دارید با گرافیک Crysis 2 بازی سند باکس بسازن براتون؟! واقعا ادم بعضی وقت ها از انتظارات دوستان هاج و واج میمونه.

وقتی 1 نفر رو میکشن تو بازی شما نمیری که دنبال پفک و بستنی روی زمین بگردی دنبال 1 چی میگردی به صحنه مربوط باشه بعدش هم انتخاب کردن از بین 3 تا گزینه ی 1 کلمه ای که دیگه کاری نداره!!!حالا یا گزینه ی دروغ رو انتخاب میکنید یا دوباره سوال رو میپرسین!بچه 10 ساله هم میتونه
اون چیزی که این پستتون نشون میده اینه که شما اصلا حوصله ی بازی ادونچر و حل معما رو ندارین و مطمئنا از L.A.Noire هم هیچ لذتی نخواهید برد خب وقتی از این سبک خوشتون نمیاد نباید بیاین یک بازی رو بکوبونین!!>:d<

اون چیزی که این پستتون نشون میده اینه که شما اصلا حوصله ی بازی ادونچر و حل معما رو ندارین و مطمئنا از L.A.Noire هم هیچ لذتی نخواهید برد خب وقتی از این سبک خوشتون نمیاد نباید بیاین یک بازی رو بکوبونین!!>:d<

دقیقا... اونایی که این نوع سبک رو دوست ندارن 1000 تا دلیل به نظر خودشون منطقی میارن در صورتی که اصلا این سبک رو دوست ندارن و هیچ لذتی هم ازش نمیبرن!!!

در ضمن، واقعا به نظرت گرافیکش برای یه بازی سندباکس کمه؟ به جزئیات استفاده شده توی نقاط شهر و کلا خود بازی دقت کردید؟ انتظار دارید با گرافیک Crysis 2 بازی سند باکس بسازن براتون؟! واقعا ادم بعضی وقت ها از انتظارات دوستان هاج و واج میمونه.

گیم پلیش که چند ماه پیش یه تریلر ازش دیدم خوشم نیومد ! اما تو این تریلر جدید خیلی بهتر شده بود و طبیعی تر . از نظر گرافیک هم تا چندماه پیش که یه سری عکس از بازی اومده بود به نظر خیلی قوی نبود از نظر فنی ! GTA_IV رو مثال میزنم . به نظرت این بازی از نظر گرافیکی میتونه به GTA_IV برسه ؟ ( اون چیزی که من تو تریلرها دیدم چیز دیگه ای میگه )

---------

اصلا فکر نمیکردم در برابر اون همه سال مقاومت در برابر خرید کنسول سر L.A Noire مجبور بشم کنسول بگیرم ( اما این 300 تومنی که واسه فلان جعبه میدم هیچ وقت راک استار رو نمیبخشم :d )

آخرین ویرایش:
نه اینکه بگم داستان هیچی من میرم ادم کشی تو بازی اخرین نمونه بازی ای که اینکار رو کردم Dragon Age2 بود و این بازی DS Shin Megami Devil Survivor بود از اول بازی تا حدود 60 درصد بازی دیالوگ ها رو میخوندم ولی وقتی اون حط کلی داستان امد دستم چی کار دارم بیام چشم بندازم بخونم که فلانی چی گفته یا چی نگفته!!این بازی هم همینطوره به نظر من نمیخاد زبانت عالی باشه معمولی هم باشه میتونی بیشترین لذت رو از بازی ببری

گیم پلیش که چند ماه پیش یه تریلر ازش دیدم خوشم نیومد ! اما تو این تریلر جدید خیلی بهتر شده بود و طبیعی تر . از نظر گرافیک هم تا چندماه پیش که یه سری عکس از بازی اومده بود به نظر خیلی قوی نبود از نظر فنی ! GTA_IV رو مثال میزنم . به نظرت این بازی از نظر گرافیکی میتونه به GTA_IV برسه ؟ ( اون چیزی که من تو تریلرها دیدم چیز دیگه ای میگه )

---------

اصلا فکر نمیکردم در برابر اون همه سال مقاومت در برابر خرید کنسول سر L.A Noire مجبور بشم کنسول بگیرم ( اما این 300 تومنی که واسه فلان جعبه میدم هیچ وقت راک استار رو نمیبخشم :d )

طرفدار های این سبک بازی ها اصولا کاری به گرافیک و .. ندارن اینجور موارد برای یه همچین بازی هایی جزو عوامل دوم به حساب میان . وقتی شما تو روند داستان بازی قرار می گیرید و ذهنتون رو دیگر می کنه شب موقع خواب به این فکر می کنید که بعدش چه کنم یا چی میشه اونجاست که از بازی لذت می برید .

به نظرت این بازی از نظر گرافیکی میتونه به GTA_IV برسه ؟
واقعا فکر می کنی در حد GTA نیست؟!!!! :-O

اصلا شما تریلر ها و گیم پلی های داخل شهر رو دیدی؟! به جزئیات دقت کردین؟! واقعا به گرافیک تکنیکی این بازی و بافت ها و نور پردازیش توجه کردین؟ بهتره کمی بیشتر دقت کنید.

واقعا فکر می کنی در حد GTA نیست؟!!!! :-O

اصلا شما تریلر ها و گیم پلی های داخل شهر رو دیدی؟! به جزئیات دقت کردین؟! واقعا به گرافیک تکنیکی این بازی و بافت ها و نور پردازیش توجه کردین؟ بهتره کمی بیشتر دقت کنید.

تا جایی که من تو تریلرها رو دیدم در حد مافیا 2 هم هنوز نتونسته برسه از نظر گرافیکی !
یه مشکلی خیلی تو چشم میزنه تکسچر دهی ساختمون هاست که خیلی یه دست شدن و از طرف دیگه ساختمون ها خیلی شبیه اشکال هندسی هستن و زیاد ریزه کاری ندارن
( مثلا یه قسمت فرو رفته یا شکسته و ... ) نور پردازی هاش هم به نظرم داخلی هاش عالیه اما بیرون شهر یکم یه نواخت هست نور پردازیش ...

پ.ن : اگه تریلر خاصی مد نظرت هست که به نظرت گرافیک خیلی عالی به نظر میرسه بزار منم ببینم

تا جایی که من تو تریلرها رو دیدم در حد مافیا 2 هم هنوز نتونسته برسه از نظر گرافیکی !
یه مشکلی خیلی تو چشم میزنه تکسچر دهی ساختمون هاست که خیلی یه دست شدن و از طرف دیگه ساختمون ها خیلی شبیه اشکال هندسی هستن و زیاد ریزه کاری ندارن
( مثلا یه قسمت فرو رفته یا شکسته و ... ) نور پردازی هاش هم به نظرم داخلی هاش عالیه اما بیرون شهر یکم یه نواخت هست نور پردازیش ...

پ.ن : اگه تریلر خاصی مد نظرت هست که به نظرت گرافیک خیلی عالی به نظر میرسه بزار منم ببینم
شما دیگه واقعا داری روی حرفت پافشاری میکنی. اشتباه یه امری پای فشاری روی اشتباه یه امر بد. بهتره به جزئیات و به قول خودتون ریزه کاری عکس زیر دقت کنید... در ضمن مافیا حتی سر انگشت جزئیات نمیشه. از پشت کوه هم نیومدیم که بازی نکرده باشیم.

شما دیگه واقعا داری روی حرفت پافشاری میکنی. اشتباه یه امری پای فشاری روی اشتباه یه امر بد. بهتره به جزئیات و به قول خودتون ریزه کاری عکس زیر دقت کنید... در ضمن مافیا حتی سر انگشت جزئیات نمیشه. از پشت کوه هم نیومدیم که بازی نکرده باشیم.

خوب ببخشید پس احتمالا جنس چشم های من فرق میکنه که تو عکس سوم که محیط بیرونی هست هرچی نگاه میکنم گرافیک حتی در حد مافیا 2 هم نرسیده !

خوب ببخشید پس احتمالا جنس چشم های من فرق میکنه که تو عکس سوم که محیط بیرونی هست هرچی نگاه میکنم گرافیک حتی در حد مافیا 2 هم نرسیده !
شما که مشکل چشم داری چرا میای پست میدی؟ :دی

در ضمن فکر کنم شما هنوز معنی گرافیک رو متوجه نشدید. گرافیک تکنیکی و جزئیات میدونید چیه؟ از لحاظ تکنیکی و جزئیات مافیا 2 باید جلوی این بازی لنگ بندازه. هر چند شما قبول نخواهید کرد و سر حرفتون هستید. من هم اجباری ندارم که شما رو متوجه این امر بکنم. کسی که خودشو به خواب زده باشه رو نمیشه بیدارش کرد.

شما که مشکل چشم داری چرا میای پست میدی؟ :دی

در ضمن فکر کنم شما هنوز معنی گرافیک رو متوجه نشدید. گرافیک تکنیکی و جزئیات میدونید چیه؟ از لحاظ تکنیکی و جزئیات مافیا 2 باید جلوی این بازی لنگ بندازه. هر چند شما قبول نخواهید کرد و سر حرفتون هستید. من هم اجباری ندارم که شما رو متوجه این امر بکنم. کسی که خودشو به خواب زده باشه رو نمیشه بیدارش کرد.

نمیخوام ادعا کنم :d اما من خودم چندین ساله طراح سه بعدی هستم ( کارهای گرافیکی دیگه ای هم انجام میدم ) محیط رئال تایم هم زیاد ساختم . اما من الان متوجه نمیشم منظور شما از جزئیات چیه ؟ جزئیات شهرو میگی ؟ من جز یه سری ساختمون که از اشکال هندسی تشکیل شده ( بدون داشتن جزئیاتی مثل خمیدگی یا شکستی یا تخریب و ... ) چیز دیگه ای نمی بینم . تکسچر دهی هم خیلی خوب انجام نشده ! مثلا یه ساختمونی رو اگه دقت کنی میبینی نه لک و کثیفی روشه نه تکسچر خوبی براش قرار داده شده ! تکسچرها بیشتر شبیه رنگ هستن تا بافت های واقعی . متریال هاش فعلا خیلی مبتدی هستن یعنی اگه دقت کنی هیچ متریالی هیچ نوری به خودش نگرفته !

بازم میگم اصلا دوست ندارم ادعا کنم یا خودم رو بالا نشون بدم اما با اطمینان و اعتماد کامل میتونم بهت بگم که من میتونم همچین صحنه ای رو با گرافیک خیلی بالاتر برات رئال تایم کنم ! بازم اگه قانع نشدی بگو که ایدیم رو بهت بدم تو یاهو با نمونه کار بتونم بهت توضیح بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or