L.A. Noire روي 360 سه ديسك خواهد بود

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
lanoire6.jpg

L.A. Noire آنقدر بازي بزرگي است كه Rcokstar براي عرضه آن به 3 ديسك براي Xbox 360 نياز دارد.

Jeronimo Barrera از Rockstar مي گويد: " L.A. Noire از همان ابتدا قرار بود بازي عظيمي باشد؛ از اندازه و جزئيات دنياي آن گرفته تا زمان هر پرونده. حجم وسيع اطلاعات MotionScan كه چهره بيش از 400 بازيگر را در خود دارد هم موجود است. براي روايت داستاني كه تصميم داشتيم بگوييم مي دانستيم به يك Blu-Ray كامل و سه ديسك Xbox نيازمنديم"

Rockstar هنوز اعلام نكرده است كه بازي چند ساعت خواهد بود ولي البته اين بدين معني نيست كه طول بازي به طور مثال سه برابر GTA IV خواهد بود. Barrera مي گويد حجم مورد نياز براي جاي دادن تصاوير MotionScan بسيار زياد خواهد بود. نيازي نيست در اين بازي مدام ديسك عوض كنيد و فقط دوبار كافي است اين كار را انجام دهيد و در حقيقت بقيه پرونده ها در ديسك هاي بعد است.

واقعا نظر بعضی ها ارزش نقل قول کردن هم نداره.
شما باید تو بازی تمام شواهد رو در دفترچه یادداشت کنی و این شواهد هم باید از طریق صحبت کردن یا ... بدست بیاری. و کار های دیگه که همگی نیاز به زبان داره.
مشکل شما اینه که این بازی رو با gta اشتباه گرفتید.

حرفایی میزنید بخدا! 1 قرون هم نیازی به زبان نداره!
=))
جالبه فرد بزرگی چون کوجیما گفته صبر میکنم تا نسخه ژاپنی بازی بیاد بعد همچین نظرات جالبی دیده میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
تموم کردن این بازی بدون دونستن زبان، امکان پذیر نیست. مثل این میمونه که بگین یه نفر بازی مثل monkey island یا grim fandango (یا هر بازی adventure دیگه ای) رو بدون زبان تموم کنه، اصن نمیشه، هر جور تلاش کنین نمیشه.
این جور بازی ها روی مکالمه و دیالوگ هایی که بین شخصیت ها رد و بدل میشه بنا شده.

• Like
Reactions: mehdihoo
معنی تحقیق رو هم فهمیدیم:))
شما بهتره بدونی قرار نیست gta بازی کنی و باید زبانت قوی باشه اگر بخوای از بازی لذت ببری.
در ضمن لازم نیست در مورد چیزی که نمیدونی در مورد من اظهار فضل کنی.
LOL از طرز صحبتتون نیاز به تحقیق ندارم مثل اینکه شما اول فکر کردی این بازی چون R* داره میسازه لابد سبکش عین gta هستش ! در ضمن توی این بازی با اون چیزی که حمید رضا گفته زمین تا زیر زمین فرق میکنه هم تو بازی مسیر رو نشون میده هم اثار جرم رو به نحوی بهتون نشون میده این بازیه نه فیلم یا یه بازی RPG شما هم به اون زبان دست و پا شکستت نناز الان دیگه طرف اگه هیچی هم زبان بلد نباشه میتونه یه بازی رو تموم کنه یه جوری میگی زبان انگار معادله میخوای توی بازی حل کنی ! نه جانم شما اگه یه پرونده رو حتی اگه اشتباه هم جلو ببری game over نمیشی فقط کمی بازی بیشتر طول میکشه

شما وقتی بر میگردی میگی 80 % از بازی چیزی نمیفهمند یا همه رو .... فرض کردی یا اینکه ندونسته داری در مورد بچه ها نظر میدی و خودت رو استاد میدونی زشته والله

rofl.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا نظر بعضی ها ارزش نقل قول کردن هم نداره.
شما باید تو بازی تمام شواهد رو در دفترچه یادداشت کنی و این شواهد هم باید از طریق صحبت کردن یا ... بدست بیاری. و کار های دیگه که همگی نیاز به زبان داره.
مشکل شما اینه که این بازی رو با gta اشتباه گرفتید.

=))
جالبه فرد بزرگی چون کوجیما گفته صبر میکنم تا نسخه ژاپنی بازی بیاد بعد همچین نظرات جالبی دیده میشه.
کوجیما یه حرفی شد تو هم برو بردار بکنش مدرک! فرد بزرگم همه جا بکار نمیبرن بخدا!حدد اقل صنعت گیمش رو بگو تا سوژه خندش نکنن:|

ایشون اگه فرد بزرگی هستند برن زبان انگلیسی یا د بگیرند،شما هم بفرما از انگلیسیت لذت ببر هزارتا،بعد هر پرونده به خودت و زبانت مدال بدهl0l
باز تو حرف زدی؟:biggrin1: اون روز من داشتم با حمید بحث همین موضوع را میکردم و مقایسه کردم با HR که گفتم خوب اونم زبان بلد نباشی نمیشه رفت
گفت این مثلآ جوری هست وقتی یک پرونده دستته باید با زبانت بازی را ببری جلو تو گیم پلی هایی که از بازی هست فک کنم این موضوع کاملآ درسته

باز تو حرف زدی؟:دی
باز تو فک کردی؟میدونم فکر نمی تونی بکنی:دی تموم کردن بازی هیچ کاری نداره!گفتم که بحث فهمیدن بازی و داستانش یه مقولهی سوایی از تموم کردن بازیه!اگه تونستی یدور صفحه قبل رو بخون!:d
فک نکنم بخونی:دی

من HR رو تموم کردم، بچع خواهر رفیقم که 8 سالشه هم تموم کرد!ولی مسئله برداشت داستان واقعا ربطی به تموم کردنش نداره!

ایشون دوست داره خودشون رو استاد زبان بدونن و بقیه رو ف؟له فرض کنن!منم بهشون تبریک میگم،ایشاا... برن جام جهانی ....:|

من HR رو تموم کردم، بچع خواهر رفیقم که 8 سالشه هم تموم کرد!ولی مسئله برداشت داستان واقعا ربطی به تموم کردنش نداره!

ایشون دوست داره خودشون رو استاد زبان بدونن و بقیه رو ف؟له فرض کنن!منم بهشون تبریک میگم،ایشاا... برن جام جهانی ....:|

البته من کاری به کار کسی ندارم :d البته آدم زبان خودشو به رخ بکشه خوب نیست
خوب آره میشه بازی را تمام کرد ولی کلآ آدم موضوع را بفهمه یک چیز دیگس
طرف زبان بلد نباشه بره تا آخر بازی که 100 درصد هم میتونه بره وقتی داستان را نفهمه لذتی براش نداره
البته بیشتر افراد همه که تعدادشون کم نیست فقط برای دیدن دموی آخر خودشونو تو بازی میکشن :d

واقعا خیلی جالبین ، دو دسته شدین زدین به تیپ همدیگه

اول از همه اگه تریلر های بازی رو دنبال کردن باشین متوجه میشین که حرف همه تون درسته

دوستانی که میگن میشه بدون یک کلمه En هم بازی رو تموم کردم کاملا درست میگن چون خود *R هم گفته که توی گیم پلی بازی برای پیدا کردن مدارک با استفاده از موسیقی و درخشیدن اشیا به گیمر ها کمک میکنه

اونایی هم که میگن بدون دونستن زبان نمیشه بازی رو تموم کرد تقریبا درست میگن ، از لحاظ تئوری همونطوری که قبل از این گفتم *R به گیمر ها توی گیم پلی بازی کمک کرده اما مسئله اینجاست که این بازی گیم پلی خاصی داره و باید توی هر پرونده بری سر صحنه جنایت مدارک پیدا کنی و از همه مهمتر از شاهد ها و متهم ها بازجویی انجام بدی ، حالا اگه کسی اصلا نفهمه که جریان چیه و همش بره با این و اون الکی توی بازی حرف بزنه خودش از بازی خسته میشه و اصلا بازی رو میزاره کنار ، نمونه اش هم چندتا از دوستای خودم به بازی شاهکاری مثل ME2 میگن مفته ، چون زیادی حرف میزنه

در کل ول کنید این حرف ها رو ، ما که فعلا نگرانیم که بازی آپدیت جدید داشبورد داشته باشه و چند ماهی نتونیم این شاهکار رو بازی کنیم

البته من کاری به کار کسی ندارم :d البته آدم زبان خودشو به رخ بکشه خوب نیست
خوب آره میشه بازی را تمام کرد ولی کلآ آدم موضوع را بفهمه یک چیز دیگس
طرف زبان بلد نباشه بره تا آخر بازی که 100 درصد هم میتونه بره وقتی داستان را نفهمه لذتی براش نداره
البته بیشتر افراد همه که تعدادشون کم نیست فقط برای دیدن دموی آخر خودشونو تو بازی میکشن :d
اها ... الان دقیقا حرف خودمو زدی. ما بریم شام که حس بحث نیست برادر.:دی

capitanrayan@
شما هم از انتخاب های کورکورانه و شانسکی بازی کردن لذت ببر.
نرود میخ اهنین در سنگ.

در ضمن من هیج جای پستم زبانم رو به رخ کسی نکشیدم حرف تو دهن ما نذار.

آخرین ویرایش:
forza داستانش خیلی با این بازی فرق داره ها اون ماشین ها و جاده ها رو سیو می کرد و اجرا می کرد حجمش 2.5 گیگ بود یه بازی خطی اونم با این حجم می شه بگید چجوری باهاش این کار رو بکنن؟

حالا بعد از 8 ساعت گیم پلی یه ثانیه دست دراز کردن واقعا نمی دونم چقدر سخته:d

مگه سازنده ها مغز خر خوردن که بازیشونو اونقدر سخت درست کنن که نشه با ندونستن زبان تمومش کرد اونم تو این نسل که به ساده سازی معروفه البته برای تفهیم داستان که مهم ترین رکن این بازی داستان محور حیف زبان انگلیسی بلد نباشی

مگه سازنده ها مغز خر خوردن که بازیشونو اونقدر سخت درست کنن که نشه با ندونستن زبان تمومش کرد اونم تو این نسل که به ساده سازی معروفه البته برای تفهیم داستان که مهم ترین رکن این بازی داستان محور حیف زبان انگلیسی بلد نباشی

اخه مشکل اینجاست سبک این بازی gta نیست بیشتر حالت ادونچر داره اینجور بازی ها یا باید زبانت خیلی خوب باشه یا باید صبر کنی تا پیک شادیش در بیاد

شاید بدون انگلیسی بلد بودن بشه بازی رو تموم کرد اما مطمئنا اونی که زبان بلده و تمام دیالوگ ها و نوشته هار و متوجه میشه لذت بیشتری میبره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or