L.A. Noire روي 360 سه ديسك خواهد بود

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
lanoire6.jpg

L.A. Noire آنقدر بازي بزرگي است كه Rcokstar براي عرضه آن به 3 ديسك براي Xbox 360 نياز دارد.

Jeronimo Barrera از Rockstar مي گويد: " L.A. Noire از همان ابتدا قرار بود بازي عظيمي باشد؛ از اندازه و جزئيات دنياي آن گرفته تا زمان هر پرونده. حجم وسيع اطلاعات MotionScan كه چهره بيش از 400 بازيگر را در خود دارد هم موجود است. براي روايت داستاني كه تصميم داشتيم بگوييم مي دانستيم به يك Blu-Ray كامل و سه ديسك Xbox نيازمنديم"

Rockstar هنوز اعلام نكرده است كه بازي چند ساعت خواهد بود ولي البته اين بدين معني نيست كه طول بازي به طور مثال سه برابر GTA IV خواهد بود. Barrera مي گويد حجم مورد نياز براي جاي دادن تصاوير MotionScan بسيار زياد خواهد بود. نيازي نيست در اين بازي مدام ديسك عوض كنيد و فقط دوبار كافي است اين كار را انجام دهيد و در حقيقت بقيه پرونده ها در ديسك هاي بعد است.

• Like
Reactions: Kainé
خیلی وقته مشخص شده. داستان اصلی بازی بدون در نظر گرفتن ماموریت های فرعی بین 25 - 30 ساعت طول میکشه.
http://playstationlifestyle.net/2011/03/14/l-a-noire-main-story-takes-25-30-hours-to-complete/

زمان گیم پلی با روند داستان فرق میکنه عزیز...منظور از این لینکی که دادید مدت زمان صحنه های سینماتیکی بازی هست

نصب این سه دیسک رو هارد x360 چقد فضا اشغال میکنه؟؟
لازم نیست که هر سه دیسک با هم نصب بشه! میشه وقتی گیم پلی دیسک اول تموم شد، پاکش کرد و دیسک دوم رو نصب کرد و همینطور برای دیسک سوم. درنتیجه تو بدترین حالت به حداکثر 7.5 گیگ فضا احتیاج هست.
زمان گيم پلي چقدره ؟؟؟
بازی بیشتر از 25 ساعت گیم پلی داره.

حجم کم تو این بازیهای OW دردسر میشه آخرش. همین جا هم فکر نکنم حجم کلی بازی بیشتر از 14-15 گیگ باشه ، اما اگر فرض کنیم کل شهر از اول بازی در دسترس باشه، باید روی هر سه دیسک محتوای شهر رو بذارن و دیسک ها هر کدوم ماموریت ها ی یه قسمت از داستان و CG های مربوط به اون ماموریت رو داشته باشن. مثلا توی GTA V احتمالا با وجود شهر بزرگتر و کیفیت بافت های بالاتر، دیسک ها بیشتر بشه. مگر اینکه از روش های دیگه ای استفاده کنن.

• Like
چی میگی ؟؟؟؟؟؟ جدی میگی ؟؟؟؟؟ اخه برادر من مگه بازی RPG هستش ؟؟؟ اخه چرا وقتی اطلاعات نداری اینجوری حرف میزنی ؟؟؟ خواهشا برو اول تحقیق کن بعد بیا اینجوری پست بده در ضمن یه انگلیسی دست و پا شکسته چیزی نیست دیگه این روزا که شما داری بهش مینازی LOL
معنی تحقیق رو هم فهمیدیم:))
شما بهتره بدونی قرار نیست gta بازی کنی و باید زبانت قوی باشه اگر بخوای از بازی لذت ببری.
در ضمن لازم نیست در مورد چیزی که نمیدونی در مورد من اظهار فضل کنی.

• Like
به به مثل فینال فانتزی دیسک اولش رو میخرم بعدش اگه حال کردم بقیش رو هم میگیرم خوب شد:دی

شما بهتره بدونی قرار نیست gta بازی کنی و باید زبانت قوی باشه اگر بخوای از بازی لذت ببری.

هی وای من!! شما هم کاربر مستعدی هستیا!!فوق دکترای زبان داری شما؟
بیش از 80 درصد بچه های این سایت زبانشون اینقدر خوب هست که بتونن 1 بازی رو تموم کنن بعدش هم این اولین بازی نیست که باید زبانت!!خوب باشه قبلا هم بازی امده بوده به این صورت بوده جالا شما هم شور خودت رو بزن که از بازی لذت ببری غصه ی بقیه رو نخور:|

بهتون قول میدم 80% کسانی که دارن با هم جر و بحث میکنن این بازی رو اصلا نمیتونن بازی کنن یعنی سواد زبانشون بهشون اجازه نمیده!
:|:|:|:|:|:|:|:|

حرفایی میزنید بخدا! 1 قرون هم نیازی به زبان نداره!داستان بازی بدرد کسایی میخوره که داستان رو دنبال میکنن،حرفت برای اونا درسته و ربطی به تموم کردن بازی نداره:|!من هزارنفر رو میشناسم که اصلا داستان نمیدونن چی چی هست،برای خودشون توهم از داستان میسازن!

پس قضیه 2 تا چیز متفاوته.بدون 1 کلمه زبان Enهم میشه تا تهش رفت!
بیخیال بااا:) شما که زبان بلدی لذت ببر ،من سعی میکنم ذلت ببرم:|

پس قضیه 2 تا چیز متفاوته.بدون 1 کلمه زبان Enهم میشه تا تهش رفت!
باز تو حرف زدی؟:biggrin1: اون روز من داشتم با حمید بحث همین موضوع را میکردم و مقایسه کردم با HR که گفتم خوب اونم زبان بلد نباشی نمیشه رفت
گفت این مثلآ جوری هست وقتی یک پرونده دستته باید با زبانت بازی را ببری جلو تو گیم پلی هایی که از بازی هست فک کنم این موضوع کاملآ درسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or