L.A. Noire روي 360 سه ديسك خواهد بود

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
lanoire6.jpg

L.A. Noire آنقدر بازي بزرگي است كه Rcokstar براي عرضه آن به 3 ديسك براي Xbox 360 نياز دارد.

Jeronimo Barrera از Rockstar مي گويد: " L.A. Noire از همان ابتدا قرار بود بازي عظيمي باشد؛ از اندازه و جزئيات دنياي آن گرفته تا زمان هر پرونده. حجم وسيع اطلاعات MotionScan كه چهره بيش از 400 بازيگر را در خود دارد هم موجود است. براي روايت داستاني كه تصميم داشتيم بگوييم مي دانستيم به يك Blu-Ray كامل و سه ديسك Xbox نيازمنديم"

Rockstar هنوز اعلام نكرده است كه بازي چند ساعت خواهد بود ولي البته اين بدين معني نيست كه طول بازي به طور مثال سه برابر GTA IV خواهد بود. Barrera مي گويد حجم مورد نياز براي جاي دادن تصاوير MotionScan بسيار زياد خواهد بود. نيازي نيست در اين بازي مدام ديسك عوض كنيد و فقط دوبار كافي است اين كار را انجام دهيد و در حقيقت بقيه پرونده ها در ديسك هاي بعد است.

بدشانسی اینه آخرای اردیبهشت میاد آدم نمیدونه اینو بگیره بازی کنه و مشروط بشه:)) یا بازی نکنه بذار بعد از امتحانا:))البته آدم در هر دوصورت مشروط میشه:d
کاش اصلا مشروطی رو برمیداشتن. والا:))

روی همه اشون نه ...
مشکل سازنده نیست که این تیکش. کاربر میتونه یه هارد برای آرکید تهیه کنه که الان هم قیمتی نداره. کلا تو این دوره زمونه نبود هارد روی دستگاه کمی دور از ذهنه. (با توجه به امکاناتی که هر روزه بر روی شبکه های آنلاین شاهد هستیم)

دیسکارو که حذف نمیکنه
من هم نگفتم حذف میکنم. میتونه مثل بازی Forza 3 دیسک دوم رو روی هارد نصب کنه و دیگه بهش احتیاحی نباشه و فقط با دیسک 1 بازی رو شروع کنه.

بعد از 17 سال از عمر PS1 دوباره یاد PS1 افتادم.
پیشرفت یعنی این.

واسه چی جَو الکی میدی داداش من؟!
این کارشون دلیل داره
میخوان هرچه بیشتر به یه فیلم شبیه باشه :دی
واسه همین ۳ دیسک کردن
که شما داری بازی میکنی یهوووووو وسط بازی بگه دیسک بعدی رو بذار
و در اون لحظه شما احساس میکنی واقعا داری یه فیلم نگاه میکنی :دی

اخه نه اینکه نسل پیش بازی چند دیسکی وجود نداشت؟ یعنی یه دیسک عوض کردن اینقدر براتون سخته ادم خندش می گیره

به نظر من که زیختن نصف بازی روی هارد با اون سرعت پایین خیلی بیشتر رو اعصابه

بهتون قول میدم 80% کسانی که دارن با هم جر و بحث میکنن این بازی رو اصلا نمیتونن بازی کنن یعنی سواد زبانشون بهشون اجازه نمیده!

بهتون قول میدم 80% کسانی که دارن با هم جر و بحث میکنن این بازی رو اصلا نمیتونن بازی کنن یعنی سواد زبانشون بهشون اجازه نمیده!
این یه دونه رو منم موافقم..........
ولی مشکل اینجاست که بحث اصلا سر کیفیت بازی نبود منم اصولا بازیهای مالتی رو 360 تهیه میکنم بنا به...................من نارحتم که چرا این قضیه psn شده پیراهن عثمان....هرکی هر چی میشه گیرش رو میده به این....مگه این ماجرا تاپیک نداره؟میترسم پس فردا شهاب سنگم بخوره زمین ربطش بدن به psn

حسین زیاد هم زبان نمی خواهد :d یک جای خونده بودم که مثلا اگه کاری را اشتبا انجام بدی بازی خودش با زدن موزیک خاص شما را مطلع می کنه که باید فلان کار را انجام بدی یا برگردی فلان جا یک چیزی را جا گذاشتی حتی موقع صحبت کردن با مردم از طرز صورت طرف می تونی بفهمی که طرف داره دروغ میگه یا راست میگه

منم وقتی کرایسیس رو رو Pc بازی میکنم یاد Ps1 میافتم :)
متن پنهان:
یادش بخیر گاد او وار رو PS2 میزدم یاد Ps1 میافتام
شما وقتی GOW بازی میکردی 5 سال پیش بود!! روی سخت افزاری که 11 سال پیش ساخته شده بود!
شما وقتی GOW بازی میکردی از CD به DVD مهاجرت کرده بودی شاید خودت چیزی ندونی اما تکنولوژی میدونه!!
PC هم که اصلاً بحثش از کنسول جداست.
lol
خواهشا صحبت از پیشرفت نکن که تو این چند هفته معنای واقعی پیشرفت رو دیدیم!=))
اشکال از من نیست. شما معنی پیشرفت رو درست نمیدونید ... .

من نمیخواستم پست بدم به خاطر این که مهم خود بازی هستش نه چیز دیگه اما واقعا این نظر رو باید نوشت قاب کرد زد بالای بازی سنتر.

این بازی بازی نیست که همه خوششون بیاد اول زبان متوسط رو به بالا میخواد دوم حال و حوصله میخواد سوم وقت که از دوستان خودمون که اکثرا طرفدار بازی های بزن بکش برو جلو هستن این بازی رو نه خوششون میاد نه چیزی هم این که زبان این وسط چیز مهمی هستش که بعضی از دوستان رو از بازی زده میکنه اگه 3 دفعه حالشون گرفته بشه برای حل یک پرونده .

شما وقتی GOW بازی میکردی 5 سال پیش بود!! روی سخت افزاری که 11 سال پیش ساخته شده بود!
شما وقتی GOW بازی میکردی از CD به DVD مهاجرت کرده بودی شاید خودت چیزی ندونی اما تکنولوژی میدونه!!
PC هم که اصلاً بحثش از کنسول جداست.
اشکال از من نیست. شما معنی پیشرفت رو درست نمیدونید ... .
شما که معنی پیشرفت رو میدونی پس چرا میگی یاد Ps1 افتادم؟مگه پیشرفت فقط تو حجم و تعداد دیسکه؟پس گیم پلی و بخش های دیگه چی؟
(البته اگه قصدتون فقط خراب کردن 360 باشه که هیچی...)
مگه تعداد بیشتر دیسک خرج اضافه واسه بازیباز داره یا تعویض دیسک بش فشار میاره؟
همون کیلزون هم اگه خود سازنده ها میخواستن راحت توی 1 دیسک ناین جا میشد.نه اینکه بیان به خاطر کلاس گذاشتن بلوری رو تا خرخره پر کنن.

آخرین ویرایش:

چی میگی ؟؟؟؟؟؟ جدی میگی ؟؟؟؟؟ اخه برادر من مگه بازی RPG هستش ؟؟؟ اخه چرا وقتی اطلاعات نداری اینجوری حرف میزنی ؟؟؟ خواهشا برو اول تحقیق کن بعد بیا اینجوری پست بده در ضمن یه انگلیسی دست و پا شکسته چیزی نیست دیگه این روزا که شما داری بهش مینازی LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or