ممنون از لطفتون.ایول دمت گرم . تبریک میگم . ایشالا برای کارهای بعدی روی Art Work هم بیشتر کار کنین و یه سبک گرافیکی خوب هم به کارتون اضافه بشه .
خیلی خیلی ممنون از کمکتون.سلام من هم بهتون تبریک می گم و امیدوارم موفق باشید همیشه ^_^.
فقط خواهشاَ شما که دارید زحمت می کشید و یه کار فنی انجام میدید موقع گذاشتن ویدئوی تبلیغاتی کارتون یکم به حجم و فرمت فایل هم دقت کنید تا اگه کسی خواست ببینه تو دردسر نیوفته .
من براتون درستش کردم تا بقیه راحت ببینن ^_^.
موفق باشید .
لینک دانلود فایل بصورت mkv با حجم 1.5 مگ
شرمنده میکنید.تبریک میگم
واقعا خوشحال شدم از این خبر
بازی زیبا + حجم کم + کمترین MS .... چه شود :biggrin1:
حتما طرفدارای زیادی پیدا میکنه
من که حتما میخرمش
من خودمو آماده کرده بودم تا 1200 تا بدم ولی دیگه نشد :laughing:
بازم تبریک میگم
منتظر کارهای بعدیتون هستیم :smile:
از شما هم خیلی خیلی ممنونم.من خودم XBOX ندارم که بتونم کار شما رو ببینم.
ولی حرکتتون واقعا انقلابیه. :smile: تبریک میگم.
اگه برتون ممکن بود ویدئو هایی رو هم برای نمایش کار لینک بدین.
40 مگ. چند روز دیگه.دستت درد نکنه و خسته نباشی برای زحماتت. من که MP دارم و بازیتون رو حتما می خرم البته به شرطی که سخت نباشه:biggrin1: راستی 200 MP هستش و حجمش چقدره؟ دقیقا کی میاد تو Live که ما بریم دانلود کنیم. ممنون
خوش خبر باشی آقا. تو اوایل تابستون خیلی دیره دیگه خوب شد تصمیم گرفتی که تا 1 هفته دیگه ریلیز کنی. ممنونبازی احتمالا تا 20 ام ماه May ریلیز میشه.
Spam و Trolling باهم، اونم دریک پست، ایول داری . این بازی رفته کامیونیتی XNA بعد تائید شده، بعد کمی Tuned شده، بعد براش آچیومنت گذاشتن، بعد قراره براه تو Xboxlive Marketplace بصورت مجازی فروخته بشه و شما این چنین انتظاری داری!. یه چیزی مختصری از فروش هر بازی گیر مهدی میاد اونم فقط خرج خریدن افکت و انها باید بشه برای عناوین بعدی.آگه میشه همون رو توی DVDهم بزن برای بچهایی که به لایو دسترسی ندارند!!!
اونجوری بازار ایران رو هم داری!!!
البته از قبلش با شرکتی مثل وست -یاDC یا ...
قرار داد ببند!!!
واقعا برای فروش ایران خوبه!!!
اگه نیاز به DVD9داشت هم نهایتش 4-5 قیمت بده-من یکی که میخرم- البتهDLهم میکنما!!!از XLIVE
ممنون. ببینیم چی میشه ...خوش خبر باشی آقا. تو اوایل تابستون خیلی دیره دیگه خوب شد تصمیم گرفتی که تا 1 هفته دیگه ریلیز کنی. ممنون
یکی از مزایای قرار دادن بازی روی XBL اینه که دیگه نگران کرک و ... اینا نیستیم. حالا فروش بازی روی یه DVD (اونم تو ایران ) نه تنها سودی نداره بلکه شاید یه ضرری هم بکنیم. ( بازی ارکید را کسی به این شکل عرضه نمی کنه.)آگه میشه همون رو توی DVDهم بزن برای بچهایی که به لایو دسترسی ندارند!!!
اونجوری بازار ایران رو هم داری!!!
البته از قبلش با شرکتی مثل وست -یاDC یا ...
قرار داد ببند!!!
واقعا برای فروش ایران خوبه!!!
اگه نیاز به DVD9داشت هم نهایتش 4-5 قیمت بده-من یکی که میخرم- البتهDLهم میکنما!!!از XLIVE