Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازهم در یک حرکت حماسه آفرین، پول خود را به 100,000,000 رساندیم و داریم حال می کنیم :d
این Hex Workshop هم خوب چیزیه :d

به طور کلی با بازیش حال می کنم، گیم پلی اکشنش سریع و خوبه، ولی به نظرم هیچ کدوم از مسائل تو بازی عمق نداره. داستان هم زیاد چیز خاصی نبوده تا اینجا که رفتم. شاید جلوتر بهتر بشه.

به جز اون خونه توی WebWoods جای دیگه ای هم خونه هست؟
stash پر داره می شه
تو اولین قسمت نقشه (Dalentarth) بهترین Hammer و staff و armor set ای که پیدا کردید, Damageـش چقدر بوده و کجا پیداش کردید؟من الان Hammer ام 79 تا damage داره, از ست steel هم استفاده می کنم و روی هم 257 تا armor دارم.
شرمنده که این قدر نقل قول می کنم ولی این شدید نیاز به یه خونه ی دیگه دارم برای گذاشتن وسایلم

اصلا این سازنده های بازی تازگیها یادشون رفته که یه چیزی به اسم چک پوینت هم وجود داره. یه ساعت بازی کردم و بعدش مردم، حالا دوباره باید همه رو از اول برم. Rage رو که سرهمین موضوع گذاشتم کنار، ببینیم سر این یکی کی صبرمون لبریز بشه. شما با این موضوع چیکار میکنید؟

اصلا این سازنده های بازی تازگیها یادشون رفته که یه چیزی به اسم چک پوینت هم وجود داره. یه ساعت بازی کردم و بعدش مردم، حالا دوباره باید همه رو از اول برم. Rage رو که سرهمین موضوع گذاشتم کنار، ببینیم سر این یکی کی صبرمون لبریز بشه. شما با این موضوع چیکار میکنید؟
خوب هی‌ دستی‌ سیو کن :دی من اینجوری می‌کنم :دی رو پیسی که فکر کنم فقط تو شهر‌ها و خروجی‌ مناطقCheckpoint داره.

دقیقا
یه سری حدوده 1 ساعت رفته بودم و تو یه غافلگیری شهید شدم:d
با کمال تعجب برم گردوند به سر همون 1 ساعت پیش
منم مثل دوستمون دستی save میکنم
دستی save کن هم راحت هست و هم خیلی سریع save میکنه

سیو اتوماتیک خوشحالی داره که!. راه به راه ذخیره میکنه بازی رو هومن جان!.
شرمنده که این قدر نقل قول می کنم ولی این شدید نیاز به یه خونه ی دیگه دارم برای گذاشتن وسایلم
یه خونه توی یه شهر دیگه هست ولی هنوز نتونستم بگیرم. درمورد ایتم ها خیالت راحت باشه. هرچقدر پیشرفت کنی به همون اندازه چیزهای بالاتری گیرت میاد. بفروش بره اقا :دی.

پ.ن. لول 23 با 650.000 طلا. پرچم بالاست :d.

خب بدبخت شدیم رفت!
الان رفتم یه خونه با معدن توی detyre گرفتم!خبر بد اینه که item ها بین stash ها شیر می شه!
یعنی من تا اومدم همه ی وسایلم رو بچپونم توی stash دیدم پره!
اخه این چه منطقیه؟:d
خیلی inventory محدوده!خیلی1
اخرین queest قسمت mainqueest هارو که تکمیل کنی یه قصر بهت میده با تمام امکانات
من اصلا کاری به Main quest ها ندارم!سر همون اولین مین کوئست موندم:dکلا دارم می چرخم تو بازی ببینم چه خبره!

خب بدبخت شدیم رفت!
الان رفتم یه خونه با معدن توی detyre گرفتم!خبر بد اینه که item ها بین stash ها شیر می شه!
یعنی من تا اومدم همه ی وسایلم رو بچپونم توی stash دیدم پره!
اخه این چه منطقیه؟:d
خیلی inventory محدوده!خیلی1

من اصلا کاری به Main quest ها ندارم!سر همون اولین مین کوئست موندم:dکلا دارم می چرخم تو بازی ببینم چه خبره!

يه نفر هست خونتو آپگريد ميكنه كه يكي از آپگريد هاش بالا بردن ظرفيت استشه. اونم آپگريد كردي؟

دقیقا
یه سری حدوده 1 ساعت رفته بودم و تو یه غافلگیری شهید شدم:d
با کمال تعجب برم گردوند به سر همون 1 ساعت پیش
منم مثل دوستمون دستی save میکنم
دستی save کن هم راحت هست و هم خیلی سریع save میکنه

منظورت از دستی اینه که هر دفعه بریم توی منوها و Save رو انتخاب کنیم یا یه کلیدی چیزی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or