Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیش خیلی حال میده ولی واقعا 200 ساعت طول میکشه که تموم بشه یا این 200 ساعت فقط در صورتی هستش که تمام کوئست ها رو بریم؟
اره دیگه اگه قرار باشه فقط maingueest هارو بری فکر نکنم بیشتر از 10 ساعت زمان لازم داشنه باشه چه بسا کمتر

بازیش خیلی حال میده ولی واقعا 200 ساعت طول میکشه که تموم بشه یا این 200 ساعت فقط در صورتی هستش که تمام کوئست ها رو بریم؟
Side Quest های جالبی داره با کرکترهای فراونی اشنا میشید + تاریخ و سرگذشت و حالِ دنیای الموار :دی. کلی هم ایتم های کمیاب گیرتون میاد. مثلا یه Gem گیر اوردم حدود 40 هزار تا ارزش داره و فعلا قدرت استفاده ازش رو ندارم. عمرا تا اخر بازی نشه چنین چیزی رو بدست اورد یا ساخت.

سلااام
بچه ها من دیروز این بازی و خریدمو lt3 هم زدم اولش یه 20 30 دیقه ایم بازی کردم ولی الان disc not recognized میده.... یه کمکی بکنید توروخدا.... چی شده؟ چیکار کنم؟؟

سلااام
بچه ها من دیروز این بازی و خریدمو lt3 هم زدم اولش یه 20 30 دیقه ایم بازی کردم ولی الان disc not recognized میده.... یه کمکی بکنید توروخدا.... چی شده؟ چیکار کنم؟؟

احتمالا دیسکی که شما خریدی verify نشده
دیسک بازی بعد از رایت تا verify نشه مشخص نمیشه درست رایت شده یا نه شما یه کار بکن بازی رو روی هارد دستگاه کپی کن ببین کامل کپی میشه یا نه اگر نشد برو دیسک به مغازه دار پس بده و بگو دیسکش خراب هست

؟؟

ممنونم از جواب .... دفه ی اول بازی اجرا شد ولی الان حتی گرینه ی نصب بازی هم نمیاد.... فقط play میده بدون عکس بازی.... اونم میزنم ارور not recognized disk میده....
من میگم آخه چرا بار اول اجرا شد!؟؟؟؟ نکنه چون بازی SKYRIM رو گزاشتم امتحان کنم ببینم میاد یا نه اینطوری شد!؟ میتونه از این باشه؟؟

ممنونم از جواب .... دفه ی اول بازی اجرا شد ولی الان حتی گرینه ی نصب بازی هم نمیاد.... فقط play میده بدون عکس بازی.... اونم میزنم ارور not recognized disk میده....
من میگم آخه چرا بار اول اجرا شد!؟؟؟؟ نکنه چون بازی SKYRIM رو گزاشتم امتحان کنم ببینم میاد یا نه اینطوری شد!؟ میتونه از این باشه؟؟

نه کاری به این نداره مشکل احتمالا از خود بازی هست راستی دستگاه شما lt3 هست یا lt2

دوستانی که میخوان هر یک از توانایی هاشون رو تا آخر آپگریت کنند باید واسه حالت مستر برن پیش کارکتر مربوطه آموزش ببینند یه 40 هزارتایی هم گلد لازمه به تدریج که بچه ها تو بازی پیشرفت کردند آدرس مکان traning رو میدم

رفتم تو زندان :((

حالا میخوام از اول برم

کمک
اونجا تو جنگل میریم برای اولین بار با یک مرد میریم توی یک قار با موجودات می جنگیم و بعد از قار در میایم یه جا دیگه میریم 3 تا در هست یک پله میخوره میره بالا یکی هم سمت چپ و راست هست چی کار کنم؟

رفتم تو زندان :((

حالا میخوام از اول برم

کمک
اونجا تو جنگل میریم برای اولین بار با یک مرد میریم توی یک قار با موجودات می جنگیم و بعد از قار در میایم یه جا دیگه میریم 3 تا در هست یک پله میخوره میره بالا یکی هم سمت چپ و راست هست چی کار کنم؟

یه پولی میدادی نمبردنت زندان خوب
اینام جریمه نقدی دارن=))

خوب حالا چه کار کنم تو اون خونه ها یه چند تا ادم بود تو نقشه قرمز بودن کشتمشون امدم بیرون همه از من میترسیدن

---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

نرفته بودم زندان ایول خیلی کیف کردم همینطوری داریم پیش می ریم و امکانات هم داره بیش تر میشه :clap::excited::flexion:

دوستانی که میخوان هر یک از توانایی هاشون رو تا آخر آپگریت کنند باید واسه حالت مستر برن پیش کارکتر مربوطه آموزش ببینند یه 40 هزارتایی هم گلد لازمه به تدریج که بچه ها تو بازی پیشرفت کردند آدرس مکان traning رو میدم
تا الان هرچی بوده رفتم. واسه هر تمرین 15000 تا میخواد و یه درجه در اون بخش پیشرفت میکنه ولی از Skill Point خبری نیست ! :دی.

سلام دوستان
اگه یه بیماری (negative effect) بگیریم و پیش healer ها بریم, یه افکت دیگه فعال می شه که می گه برای یه مدت بیماری نمی گیری.
حالا سوالم اینه که اگه این افکت غیر فعال شه, بیماری هایی که قبلا داشتیم بر می گردن؟

دوستان اگر پیشنمایش بازی رو که من نوشتم بخونید نوشته :

در بازی سه سیستم ساخت جدا داریم.در واقع ما 9 مهارت غیر مبازه ای داریم که 3 تا از ان ها مهارت های ساختن اشیا هستند.مثل کیمیا گیری و شما میتوانید در دنیای بازی مواد لازم را پیدا کنید مثل قارچ ها و گل ها و از ان ها استفاده کنید تا محلول های مختلف بسازید.اهنگری یکی ازمهارت ها خوب بازی هست و به شما اجازه می دهد وسیله هایی که پیدا کردید تکه تکه کنید و استفاده کنید.از خنجر ها استفاده میکنیم و این تنها چیزی است که بهش اهمیت داده شده است.شما در بازی

مثلا یم چکش قدرتمند رو پیدا میکنید و اصلا از ان استفاده نمیکنید این همیشه در بازی نقش افرینی اتفاق می افتد. شما میتوانید ان را بشکنید و از عناصر سازنده را از چکش خارج کنید.مثل بخشی که اسانس یخ در ان است و بعد از ان استفاده کنید تا یک جفت خنجر جدید با قابلیت یخ بسازید که واقعا لازم دارید.پس به شما اجازه میدهد چیزی را که می خواهید از چیزی که لازم ندارید بگیرید و در چیز دیگری که لازم دارید به کار ببرید.

همه این کار ها رو من بلد نیستم انجام بدم شما بلدید به ما هم یاد بدید

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستان داشتم میچر خیدم اینو دیدم

kingdoms-of-amalur-reckoning-n7-armor-2.jpg

کسی میدونه این چیه مس افکت 3 و رکانینگ:-/

/mass-effect-3-and-kingdoms-of-amalur-reckoning/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or