Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نظرمو بدم( با اجازه دوستان )
بنظر من skyrim رو کلا نباید با هیچ بازی مقایسه کرد! اسکایریم زندگیه!(منظورم سبکش نیست)
این بازی بیشتر جنبه یه rpg action خوشساختو و باحال رو داره اما تو اسکایریم تو غرق تو بازی میشی!
ولی هر جفتشون جزء بهترینای این سبکند و نباید از دستشون داد!

کلا بستگی به سلیقه داره اما pc بازا wow بازا بیشتر با این بازیها حال می کنن بازی یه حالت کند تو پیشرفت داره باگ های زیاد حرکات ابتدایی اکشن نمی دونم به من شاید نساخت ! هرکس یه نظری داره :-b
یه بازی شاید بازی برتر سال هم بشه اما باهاش حال نکنید مثه بازی dark souls

اینو ترجیح میدین یا skyrim؟
اینو :دی.
بینهایت زیبا ست. طراحی هنری. مبارزه ها.

---------- نوشته در 10:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

ارزش خرید داره؟
اره. ارزش داره 800 پوینت هم بدی برای خریدن Online Pass برای مراحل بیشتر.

هر کی عاشق بازیهای محیط باز هست اینو نباید از دست بده .طراحی هنری محیط خوب هست.قسمت اکشن بازی عالیه وقتی با دوتا شمشیر بازی میکنی یاد کریتوس میفتی قسمت اموزش کمبوهای جدید هم داره.البته نباید با اسکایریم مقایسه بشه هر دو شون یه جورهایی عالی هستن

یکی بیاد در مورد گستردگی Combat System و ترکیبش با Magic ها و Item Building توضیح بده . Quest ها چطورن ؟

اتفاقا اصلی ترین بخش بازی همین magic , item های گسترده ی بازیه ...واقعا متنوع و خوب کار شده ... اصولا اگه کسی به سبک RPG علاقه داشته باشه حتما باید بگیره ..

تعداد و نوع کامنتهای این ترد نامیدکننده ست!. پرسش درمورد LT 3.0 و نمیدونم "بازی خوبی نیست" و اینا. بگذریم. یه اسلحه مخوف درست کردم حدود 6 تا قابلیت +12 داره. باهاش ترول میکشم مثل هلو :دی.
فقط اینونتوریش کوچیکه گریه منو در اورده.

دوستان من بازی رو از روی هارد که اجرا میکنم ارور failed to authorize disc میده ولی از روی دیسک بدون مشکل اجرا میکنه مشکلش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or