Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من گرفتم یه ساعتی بازی کردم . گیم پلی در حد خدا . خیلی باحاله گیم پلی . گرافیکش خوبه و گرافیک هنری عالیه . سلاحها فوق العاده باحالن کلا جنگیدن تو این بازی خیلی حال میده به آدم بازی کنین میبینین المان های RPG هم خیلی خوب کار شده تو بازی و لذت بخشه . ترکیبی زیبا و ارزنده و خوشمزه از dragon age و god of war و dantes inferno دیگه ببینین چی میشه . از این تقلیدی های چیپ نیست بلکه فوق العاده زیباست و از اون بازی ها الهام گرفته فقط .

دوست عزیز ظاهرا لینکش تغییر کرده
جالبه! Warez-bb به طرز غیر منتظره ای همه تاپیک های این بازی رو حذف کرده!! هرچی می گردم فقط یه تاپیک در مورد این بازی وجود داره در حالی که قبلش حدود 20 تا بود! با عرض معذرت بازی رو خودتون می تونید از سایت هایی مثل دانلودها دانلود کنید.
دانلود بازی Kingdoms Of Amalur: Reckoning برای XBOX360

خب اگه بدونه فایل mds رایت بشه که بازی اجرا نمیشه و open tray میده.خواهشا اگر کسی اون فایل رو داره یه جا آپ کنه.به خدا نامردیه این همه دانلود کنی یه خاطر یه فایل چند کیلو بایتی نتونی رایت بزنی و بری بازی رو بخری!!!!!

خب اگه بدونه فایل mds رایت بشه که بازی اجرا نمیشه و open tray میده.خواهشا اگر کسی اون فایل رو داره یه جا آپ کنه.به خدا نامردیه این همه دانلود کنی یه خاطر یه فایل چند کیلو بایتی نتونی رایت بزنی و بری بازی رو بخری!!!!!

والا من این همه بازی رایت کردم تا حالا هم فایل mds نداشتم.
mds فایل Media Descriptor هست، هیچ ربطی به Open Tray هم نداره

جالبه! Warez-bb به طرز غیر منتظره ای همه تاپیک های این بازی رو حذف کرده!! هرچی می گردم فقط یه تاپیک در مورد این بازی وجود داره در حالی که قبلش حدود 20 تا بود! با عرض معذرت بازی رو خودتون می تونید از سایت هایی مثل دانلودها دانلود کنید.
دانلود بازی Kingdoms Of Amalur: Reckoning برای XBOX360
خیلی ممنون دوست عزیز فقط به عنوان آخرین سوال چطوری میشه تشخیص داد که این لینک مربوط به lt2 یا lt3

والا من این همه بازی رایت کردم تا حالا هم فایل mds نداشتم.
mds فایل Media Descriptor هست، هیچ ربطی به Open Tray هم نداره
آقا وقتی ایمیج میگیری دو تا فایل درست میشه یکی ایزو هست که حجمش بالاست یکی دیگه همین فایل mds هست که چند کیلو باتیه.فکر کنم کار این فایل mds اینه که توضیحات و مشخصات بازی رو معرفی میکنه...والا من تا حالا هر چی بازی ایمیج گرفتم یا دانلود کردم محال بوده که این فایل توش نباشه.حالا شما اگه اون فایل رو داری به منم بده.

آقا وقتی ایمیج میگیری دو تا فایل درست میشه یکی ایزو هست که حجمش بالاست یکی دیگه همین فایل mds هست که چند کیلو باتیه.فکر کنم کار این فایل mds اینه که توضیحات و مشخصات بازی رو معرفی میکنه...والا من تا حالا هر چی بازی ایمیج گرفتم یا دانلود کردم محال بوده که این فایل توش نباشه.حالا شما اگه اون فایل رو داری به منم بده.

احتمالا منظور شما فایل .dvd هست که اونو میتونی با ABGX تولید کنی

سلام دوستان . این بازی شبیه به چه بازی هست اگه مثل دراگون ایج هست نرم بگیریم . چون از بازی که باید توش حرف زد هی با این و اون خوشم نمیاد
اگه مثل گاد آف وار یا دانته اینفرنو یا کاستل وانیا هست برم بگیرم

سلام دوستان . این بازی شبیه به چه بازی هست اگه مثل دراگون ایج هست نرم بگیریم . چون از بازی که باید توش حرف زد هی با این و اون خوشم نمیاد
اگه مثل گاد آف وار یا دانته اینفرنو یا کاستل وانیا هست برم بگیرم
از نظر من محیط بازی خیلی شبیه سری بازی Fable هستش و همینطور گیم پلی یه شباهت هایی با دراگون ایج داره.مثل نحوه گفت و گو با کاراکترها

از نظر من محیط بازی خیلی شبیه سری بازی Fable هستش و همینطور گیم پلی یه شباهت هایی با دراگون ایج داره.مثل نحوه گفت و گو با کاراکترها

البته کیفیت بازی رو بیار پایین تر و کمی چاشنی اکشن بهش بده! من نمی خرم چون کلا با RPG حال نمی کنم. از بین این همه RPG شاهکار فقط از ME خیلی خوشم اومد و با اسکایریم و ویچر هم یه کمی حال کردم.

تو سبک rpg با
Kingdom Hearts II

خیلی حال کردم اما با sky rim نه کلا کند بود می خواستم ببینم اینم حرکتای درست حسابی چند ضرب و ... داره تو بازی ؟:-b
حرکت سریع منظورتون کمبو هست؟:دی اگه آره داره، زیادم داره،کلا تو بخش اکشن شبیه بازی‌های اکشن سوم شخص هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or