Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اگر پیشنمایش بازی رو که من نوشتم بخونید نوشته :

در بازی سه سیستم ساخت جدا داریم.در واقع ما 9 مهارت غیر مبازه ای داریم که 3 تا از ان ها مهارت های ساختن اشیا هستند.مثل کیمیا گیری و شما میتوانید در دنیای بازی مواد لازم را پیدا کنید مثل قارچ ها و گل ها و از ان ها استفاده کنید تا محلول های مختلف بسازید.اهنگری یکی ازمهارت ها خوب بازی هست و به شما اجازه می دهد وسیله هایی که پیدا کردید تکه تکه کنید و استفاده کنید.از خنجر ها استفاده میکنیم و این تنها چیزی است که بهش اهمیت داده شده است.شما در بازی

مثلا یم چکش قدرتمند رو پیدا میکنید و اصلا از ان استفاده نمیکنید این همیشه در بازی نقش افرینی اتفاق می افتد. شما میتوانید ان را بشکنید و از عناصر سازنده را از چکش خارج کنید.مثل بخشی که اسانس یخ در ان است و بعد از ان استفاده کنید تا یک جفت خنجر جدید با قابلیت یخ بسازید که واقعا لازم دارید.پس به شما اجازه میدهد چیزی را که می خواهید از چیزی که لازم ندارید بگیرید و در چیز دیگری که لازم دارید به کار ببرید.

همه این کار ها رو من بلد نیستم انجام بدم شما بلدید به ما هم یاد بدید

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستان داشتم میچر خیدم اینو دیدم

kingdoms-of-amalur-reckoning-n7-armor-2.jpg

کسی میدونه این چیه مس افکت 3 و رکانینگ:-/

/mass-effect-3-and-kingdoms-of-amalur-reckoning/
کسانی که دموی قابل بازی ریکانینگ رو دانلود کردن از چند تا ایتم ویژه که یکیش این زره ست. اگر دموی ME3 رو هم دریافت کنید ایتمهای ریکانینگ رو واسش ازاد میکنید.

دوستان اگر پیشنمایش بازی رو که من نوشتم بخونید نوشته :

در بازی سه سیستم ساخت جدا داریم.در واقع ما 9 مهارت غیر مبازه ای داریم که 3 تا از ان ها مهارت های ساختن اشیا هستند.مثل کیمیا گیری و شما میتوانید در دنیای بازی مواد لازم را پیدا کنید مثل قارچ ها و گل ها و از ان ها استفاده کنید تا محلول های مختلف بسازید.اهنگری یکی ازمهارت ها خوب بازی هست و به شما اجازه می دهد وسیله هایی که پیدا کردید تکه تکه کنید و استفاده کنید.از خنجر ها استفاده میکنیم و این تنها چیزی است که بهش اهمیت داده شده است.شما در بازی

مثلا یم چکش قدرتمند رو پیدا میکنید و اصلا از ان استفاده نمیکنید این همیشه در بازی نقش افرینی اتفاق می افتد. شما میتوانید ان را بشکنید و از عناصر سازنده را از چکش خارج کنید.مثل بخشی که اسانس یخ در ان است و بعد از ان استفاده کنید تا یک جفت خنجر جدید با قابلیت یخ بسازید که واقعا لازم دارید.پس به شما اجازه میدهد چیزی را که می خواهید از چیزی که لازم ندارید بگیرید و در چیز دیگری که لازم دارید به کار ببرید.

همه این کار ها رو من بلد نیستم انجام بدم شما بلدید به ما هم یاد بدید

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستان داشتم میچر خیدم اینو دیدم

kingdoms-of-amalur-reckoning-n7-armor-2.jpg

کسی میدونه این چیه مس افکت 3 و رکانینگ:-/

/mass-effect-3-and-kingdoms-of-amalur-reckoning/
من ساختم
مثلا توی خود همون شهر ها که پر ادم و مغتزه هست اونجا ها میتونید شمشیر و سپر و............. بسازیدیه جا دیگه هم دیدم که توی خود قلعه هستیم یه پادشاه اون وست نشسته اگه اون اطراف قلعه رو بگردی ایشالا پیدا میشه.

الان level چندین؟
من 11 ام
تو اون غاره که باید بریم به یارو بگیم بوتات و بده و نمیده :d
دائم ام غیب میشه و میزنه .... و .... میکنه :d
چجوری بزنمش؟
سلاح خاصی باید بردارم؟
خیلی سریعه
تا الان 5 بار کشتتم

من که لول 7 هستم فعلا سیستم سیو کردن خیلی رو اعصابه به شدت نمیشه کاریش کرد خودش سیو بشه

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

خوب ما هم رفتیم سوپری یه چند تا چیز خریدیم یه کیف داشت خیلی گرون بود!به شدت!کسی میدونه چیه؟

اون کیف ها 10 تا به ظرفیت Inventory اضافه می کنن.
به اون سوال بالا این رو هم اضافه کنم
به جز اون خونه توی WebWoods جای دیگه ای هم خونه هست؟
stash پر داره می شه
تو اولین قسمت نقشه (Dalentarth) بهترین Hammer و staff و armor set ای که پیدا کردید, Damageـش چقدر بوده و کجا پیداش کردید؟من الان Hammer ام 79 تا damage داره, از ست steel هم استفاده می کنم و روی هم 257 تا armor دارم.

Level 22. پرچم به شدت بالاس :دی.
الان level چندین؟
من 11 ام
تو اون غاره که باید بریم به یارو بگیم بوتات و بده و نمیده :d
دائم ام غیب میشه و میزنه .... و .... میکنه :d
چجوری بزنمش؟
سلاح خاصی باید بردارم؟
خیلی سریعه
تا الان 5 بار کشتتم
از اسلحه چاکرام (!) استفاده کن.

برو تو نقشه فکر کنم دکمه Y رو بزنی حالت عوزش میشه اینجوری رو هر کدوم از علامت های نقشه بزنی 3 سوت میبرتت اونجا.

همه جا نمیشه از این روش استفاده کرد فقط توی بعضی از شهر ها میشه

---------- نوشته در 10:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بهترین زره ها و اسلحه ها رو از کدوم شهر میشه خرید؟
یه پول قلمبه دستم اومده :d

پیش اون حج خانومه اسم شهرش یادم نیست

حالا پرچم و بیخیال
یکی زودتر شروع کرده خوب لولشم بالاتره
من 2 روزه بازی میکنم لول 12 ام
ولی یه جورایی احساس میکنم تکراری داره میشه
داستان جذاب نیست
افکت های صوتی و تصویری و تکنیک ها و خیلی چیزا عالیه ولی نمیدونم چرا داستان رو حس نمیکنم
حالا شاید جلوتر بره بهتر بشه؟!
دوستان لول بالا :d چطوره داستان؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or