Dead Aragorn
کاربر سایت
ممكنه يه اسپل فعال كرده باشي كه پر سكند (per second) از مانات استفاده ميكنه چك كن ببين اگه هست غير فعالش كن.تو رو خدا کسی نیست به من کمک کنه
ممكنه يه اسپل فعال كرده باشي كه پر سكند (per second) از مانات استفاده ميكنه چك كن ببين اگه هست غير فعالش كن.تو رو خدا کسی نیست به من کمک کنه
یه افکت رو شما افتاده که هر ثانیه 1 مانا کم میشه . فکر کنم باید بری پیش healer تا این Curse رو برطرف کنه
------------------------
آقا من الان لول 4 هستم . بعد از مبارهز health دوباره پر نمیشه . یهنی هردفعه باید Healing potion بخورم ؟
در حالت معمولی نمیشه،با ساختنGem ها میتونین افکتهایی بذارین که مثلا هر ثانیه10 points بهhealth اضافه شه. از طریق sagecrafting
یا بعضی از چیزا مثل گردنبندها هم این امکانات رو دارن
منظورت از دستی اینه که هر دفعه بریم توی منوها و Save رو انتخاب کنیم یا یه کلیدی چیزی داره؟
هر نوعGem فقط با یه چیزی ترکیب میشه،Weapon gem فقط باWeapon میشه. احتمالا با چیزی که میخوایین ترکیب کنین نمیخوره.ممنون عزیز
فقط من gem رو ساختم اما نمیدونم چجوری به آیتم بزنمش
gem از نوع Utility هستش . درضمن گزینه های socket gems و Remove Gems هم هنوز خاموشه
همیشگی هست فکر کنم مطمئن نیستم البتهدوستان این Gem هایی که می سازیم و با سلاح ها و زره هامون ترکیب می کنیم, اثرشون می مونه برای همیشه یا از بین می ره؟
سلام ببخشید سوال می کنم Gem را چگونه می سازند توضیح می دهید کامل تا من هم بسازم
هر نوعGem فقط با یه چیزی ترکیب میشه،Weapon gem فقط باWeapon میشه. احتمالا با چیزی که میخوایین ترکیب کنین نمیخوره.
همیشگی هست فکر کنم مطمئن نیستم البته
آیتم ؟یه بزرگ مرد پیدا بشه ایتم های بازی رو توضیح بده مخصوصا وقتی لول بالا میره
آیتم ؟
نکنه منظورت skill هاست ؟
کتابهارو یه سریشون رو باید پیدا کنی الباقیشون رو باید از فروشنده ها بخریskill و شیمی(همون که باید گیاه ها رو ترکیب کنیم) کتابای شیمی رو از کجا باید گیر آورد من یه کتاب پیدا کردم که ترکیب دو تا گیاه رو گفته که باش health بدست میاد