Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه افکت رو شما افتاده که هر ثانیه 1 مانا کم میشه . فکر کنم باید بری پیش healer تا این Curse رو برطرف کنه
------------------------
آقا من الان لول 4 هستم . بعد از مبارهز health دوباره پر نمیشه . یهنی هردفعه باید Healing potion بخورم ؟

یه افکت رو شما افتاده که هر ثانیه 1 مانا کم میشه . فکر کنم باید بری پیش healer تا این Curse رو برطرف کنه
------------------------
آقا من الان لول 4 هستم . بعد از مبارهز health دوباره پر نمیشه . یهنی هردفعه باید Healing potion بخورم ؟

در حالت معمولی‌ نمی‌شه،با ساختن‌Gem ها میتونین افکت‌هایی‌ بذارین که مثلا هر ثانیه10 points بهhealth اضافه شه. از طریق sagecrafting
یا بعضی‌ از چیزا مثل گردنبند‌ها هم این امکانات رو دارن

در حالت معمولی‌ نمی‌شه،با ساختن‌Gem ها میتونین افکت‌هایی‌ بذارین که مثلا هر ثانیه10 points بهhealth اضافه شه. از طریق sagecrafting
یا بعضی‌ از چیزا مثل گردنبند‌ها هم این امکانات رو دارن

ممنون عزیز
فقط من gem رو ساختم اما نمیدونم چجوری به آیتم بزنمش
gem از نوع Utility هستش . درضمن گزینه های socket gems و Remove Gems هم هنوز خاموشه

منظورت از دستی اینه که هر دفعه بریم توی منوها و Save رو انتخاب کنیم یا یه کلیدی چیزی داره؟

منظورم اینه که هر وقت یه فتوحاتی انجام دادی و یا یه نیم ساعتی گذشت و اتو سیوی پدیدار نشد یه استارت بزنی
تو همون منو سیو گیم داره یه سیو بکنی
خیلی بهتره اینجوری ، چون خیلی بد میشه 1 ساعت بازی کنی یهو برگردونه سر 1 ساعت پیش
البته از N9 بهتره ، چون اون سیو دستی ام نداشت لامذهب

ممنون عزیز
فقط من gem رو ساختم اما نمیدونم چجوری به آیتم بزنمش
gem از نوع Utility هستش . درضمن گزینه های socket gems و Remove Gems هم هنوز خاموشه
هر نوعGem فقط با یه چیزی ترکیب می‌شه،Weapon gem فقط باWeapon می‌شه. احتمالا با چیزی که میخوایین ترکیب کنین نمی‌خوره.
دوستان این Gem هایی که می سازیم و با سلاح ها و زره هامون ترکیب می کنیم, اثرشون می مونه برای همیشه یا از بین می ره؟
همیشگی‌ هست فکر کنم مطمئن نیستم البته

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید سوال می کنم Gem را چگونه می سازند توضیح می دهید کامل تا من هم بسازم

تو بعضی از شهرها یا بعضی از جاهای نقشه با ایکون الماس مشخص شده که اگه مواد لازمشو تو inventory داشته باشه میتونی ترکیبشون کنی و جم بسازی که بعدا با ارتقا دادن خصوصیاتت میتونی جمهای خفنتری بسازی

هر نوعGem فقط با یه چیزی ترکیب می‌شه،Weapon gem فقط باWeapon می‌شه. احتمالا با چیزی که میخوایین ترکیب کنین نمی‌خوره.

همیشگی‌ هست فکر کنم مطمئن نیستم البته

بله همیشگیه ... شما در صورتی میتونی جمها رو رو اسلحه یا لباس یا چیزهای دیگه بندازی که یکیشونو تو inventory هات داشته باشی در غیر اینصورت گزینه socket gem خاموشه

skill و شیمی(همون که باید گیاه ها رو ترکیب کنیم) کتابای شیمی رو از کجا باید گیر آورد من یه کتاب پیدا کردم که ترکیب دو تا گیاه رو گفته که باش health بدست میاد
کتابهارو یه سریشون رو باید پیدا کنی الباقیشون رو باید از فروشنده ها بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or