Kingdoms of Amalur: Reckoning | PC

kingdoms-of-amalur-reckoning.jpg
مطمئنا وقتی بشنویم تیمی که روی عناوین بزرگی چون Oblivion و Morrowind کار کرده است مشتاق می شویم تا بفهمیم عنوان بعدی آن ها چیست ولی نکته اینجاست که خبری از Bethesda نیست و استودوی جدید Big Huge که از برخی اعضای سابق بتسدا تشکیل شده به سفارش شرکت EA مسئلیت ساخت بازی را بز عهده دارد عنوانی که زمان زیادی از اعلام آن میگذرد ولی جز تصویر اطلاعی از آن در دست نیست اما ظاهرا قرار است در PAX 2011 از آن رونمایی شود.

Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing

اينكارو كردم ولي new game داره بازي فقط انگار نه انگار لود گيم وجود داره .
بعد اینکه سیو رو ریختی، یبار new game رو شروع کن، یکم برو (خیلی‌ کم) بعدا بازی رو ببند، دوباره باز کن، لود از سیو اصلی‌ میاد.

نشد كه نشد

شما این مسیری رو که من ادرسشو قرار دادم کپی کردی یا اونی که دوستمون VahiD_ST قرار دادند؟

اگر نسخه شما THETA باشه این ادرسی که دوستمون قرار داده محل save بازیه اگر هم نسختون skidrow هستش اونی که من قرار دادم
راه تشخیص نسخه skidrow هم اینه که تو پوشه اصلی بازی فایلی به نام skidrow.ini قرار داره.

skidrow هست ولي پوشه بازي تو ادرسي هست كهوحيد داده ولي پوشه رو هم پاك كردم باز درست نشد انگار پوشه سيو بازي يه جا ديگه هست در ضمن ويندوز من xp هست

skidrow هست ولي پوشه بازي تو ادرسي هست كهوحيد داده ولي پوشه رو هم پاك كردم باز درست نشد انگار پوشه سيو بازي يه جا ديگه هست در ضمن ويندوز من xp هست

اگر skidrow هست پس save بازی تو ادرسی که من گذاشتم قرار داره و پوشه appdata نامرئی هستش باید مرئیش کنی و یا اصلا کلمه skidrow رو تو درایوی که windows نصبه search کن تا فولدر save بازی رو برات پیدا کنه.

C:\Users\your username\AppData\Local\SKIDROW\102500

سلام. دوستان یه مشکلی دارم. هر وقت میخوام یه آیتم رو از روی زمین بردارم بعد از برداشتن وسیله دیگه هیچکدوم از دکمه های بازی کار نمیکنه و هیچ کاری نمیشه کرد، از اون طرف هم علامت ماوس بازی پدیدار میشه. و هیچ کاری نمیتونم بکنم جز اینکه کلا از بازی بیام بیرون. راه حلی هست؟! :(

سلام. دوستان یه مشکلی دارم. هر وقت میخوام یه آیتم رو از روی زمین بردارم بعد از برداشتن وسیله دیگه هیچکدوم از دکمه های بازی کار نمیکنه و هیچ کاری نمیشه کرد، از اون طرف هم علامت ماوس بازی پدیدار میشه. و هیچ کاری نمیتونم بکنم جز اینکه کلا از بازی بیام بیرون. راه حلی هست؟! :(
این مشکل گه گاهی برای من هم بوجود میومد ولی در این حد.
با یه بار خروج از بازی مشکل کامل برطرف میشد.

یه سوال داشتم
میرزه سلاح بسازیم ؟
منظورم اینه که سلاح هایی که از کسایی که میکشین میگیرین قوی ترن یا اونایی که میسازین ؟ ساختن سلاح ارزش داره یا همین جوری برم جلو سلاح قوی گیرم میاد؟
مثل skyrim نیست که بعضی سلاح ها فقط بشه ساخت ؟

یه سوال داشتم
میرزه سلاح بسازیم ؟
منظورم اینه که سلاح هایی که از کسایی که میکشین میگیرین قوی ترن یا اونایی که میسازین ؟ ساختن سلاح ارزش داره یا همین جوری برم جلو سلاح قوی گیرم میاد؟
مثل skyrim نیست که بعضی سلاح ها فقط بشه ساخت ؟
من که بدون ساختن سلاح رفتم بازی رو،آیتم های Unique خفـنی داره:d

آخرش انصافا حالم گرفته شد
بعد از کلی مراحل فرعی رفتن بالاخره رفتم مراحل اصلیو تموم کردم داستانش واقعا خوب پیش می رفت و آدم دلش می خواست بقیشو بازی کنه اما انصافا آخرش اصلا به دلم ننشست )x
اون زنه که رفت :(هیچ کس هم که این آدمرو تحویل نگرفت آخرش (نه قهرمان شد نه مدال دادن بهش هیچی آخرش شد یکی مثل همه ) هیچ کس هم باور نمی کرد که این رفته اون خدا رو کشته#:-s
انصافا این چه وضع تموم شدن بازیه یه تشکر ساده هم از بنده خدا نکردن هیچی هم گیرش نیومد کلا هدفش از شکشست دادن این چی بود ؟:-/میتونست بره عین آدم زندگیشو کنه

بعد از مدتها بازی را روی لپ تاپم نصب کردم اوقاتی که بیرون از منزل هستم باهاش سرگرم بشم ولی از داستان شروع بازی سر در نیاوردم اصلاً کی به کیه !؟

بعد از مدتها بازی را روی لپ تاپم نصب کردم اوقاتی که بیرون از منزل هستم باهاش سرگرم بشم ولی از داستان شروع بازی سر در نیاوردم اصلاً کی به کیه !؟
کاراکتر بازی قبل اتفاقات بازی در جنگ با Tuatha مرده ولی‌ به طور کاملا اتفاقی‌ در Well of souls قرار گرفته و تنها باز مانده اون پروژه بود ( Well of souls یه پروژه‌ای بود که اون پروفسور برا زنده کردن مردگان می‌خواست استفاده کنه) و چون از دنیای مردگان برگشته هیچ سرنوشتی نداره و معلوم نیست تا کجا می‌تونه پیش بره و می‌شه. و می‌تونهTirnoch رو یبار دیگه شکست بده و سرنوشت رو کلا تغییر بده. بقیه رو بازی کن می‌فهمی :دی
Tirnoch : دشمن اصلی‌ بازی
Tuatha : ارتش Tirnoch، یه سری‌Winter Fae که خیانت کردن به نژاد خودشون.

با اون سه نفر دیگه رسیدم به Amaura آخرش یه یارو به اسم Cur of vengeance به پستم خورده اصلاً ازش جون کم نمیشه !؟ اینو چجوری باید از بین برد !!!؟ البته تنها هستم و یارام جای دیگه ای از نقشه دارم دشمنای معمولی رو میکشن !؟

با اون سه نفر دیگه رسیدم به Amaura آخرش یه یارو به اسم Cur of vengeance به پستم خورده اصلاً ازش جون کم نمیشه !؟ اینو چجوری باید از بین برد !!!؟ البته تنها هستم و یارام جای دیگه ای از نقشه دارم دشمنای معمولی رو میکشن !؟

یه عکس از بازی بزار ببینم کجایی. خیلی وقت پیش تمام کردم بازی یادم نیست ولی فکر کنم به خاطر اینکه لولت پایین نمی تونی بکشیش باید بری ماموریت های فرعی ها رو انجام بدی که لولت بره بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or