Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing
Publisher : EA
Genre : Role playing

1- نمیشه کرد،مثلا اگه نوشته باشه6 آتش و7 برق موقع دمیج زدن 13 دمیج زده میشه.2 تا سوال:
1.یه SPECTER دارم روش زده مثلا 7 تا دمیج با برق و 6 تا دمیج با آتش ...چجوری بین این دو تا سویچ کنم؟
2.چیزی برای مسافرت نداره؟....مثلا گاوی...خری ..اسبی ...یه چیزی که بشه روش سوار شد .....چون پیاده خیلی سخته.
360 controller رو ساپورت میکنه بله! از گیم پدهای معمولی خبر ندارم!میشه با گیم پد بازی کرد ؟
مزیت های بازی نسبت به اسکایریم چیه؟
یعنی چه کار های جالبی میشه کرد که توی اسکایریم نمیشه؟
ارزش بازی داره؟
1-همونBonus ها هستن،با انتخاب هر کدوم تو یه چیزی داده میشه، مثلا با انتخابWarlord ضربات فیزیکی قویتر میشه و با انتخاب Shadowcaster ضربات از راه دور.من اسکایریم رو بازی نکردم..اما فکرکنم پیچیدگیش از این بیشتر باشه
چند تا سوال:
1.این DESTINES به چه کارمون میان (همون هایی که تو مرحله سوم آپ کردن میان)؟چجوری ازشون استفاده کنیم؟همون X ؟
2.سوکت ها رو چجوری بزارم تو وسایل یکی برای زره ساختم اما نمیدنم چجوری بزارم؟
خب اینو میدونم...چجوری باید وصلش کنم؟2-باید خود زره هم جا برای داشته GEM باشه،سمت راست زره با یه قالب زرد نشون داده میشه.
از طریق همونSagecraftin altar میشه وصل کردخب اینو میدونم...چجوری باید وصلش کنم؟
Curse هست احتمالا، برین با یه پزشک صحبت کنین درمانتون کنهدوستان به یک کمک نیاز دارم. شما می دانید که ان اسکلت گوشه صفحه را که مانا می سوزاند را چه طور باید ازبین برد. لطفا کمک کنید چون خیلی وقت این جا گیر کردم