Kingdoms of Amalur: Reckoning | PC

kingdoms-of-amalur-reckoning.jpg
مطمئنا وقتی بشنویم تیمی که روی عناوین بزرگی چون Oblivion و Morrowind کار کرده است مشتاق می شویم تا بفهمیم عنوان بعدی آن ها چیست ولی نکته اینجاست که خبری از Bethesda نیست و استودوی جدید Big Huge که از برخی اعضای سابق بتسدا تشکیل شده به سفارش شرکت EA مسئلیت ساخت بازی را بز عهده دارد عنوانی که زمان زیادی از اعلام آن میگذرد ولی جز تصویر اطلاعی از آن در دست نیست اما ظاهرا قرار است در PAX 2011 از آن رونمایی شود.

Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing

2 تا سوال:
1.یه SPECTER دارم روش زده مثلا 7 تا دمیج با برق و 6 تا دمیج با آتش ...چجوری بین این دو تا سویچ کنم؟
2.چیزی برای مسافرت نداره؟....مثلا گاوی...خری ..اسبی ...یه چیزی که بشه روش سوار شد .....چون پیاده خیلی سخته.
1- نمی‌شه کرد،مثلا اگه نوشته باشه6 آتش و7 برق موقع دمیج زدن 13 دمیج زده می‌شه.

2-نه :دی

منم بازی رو شروع کردم و لول 12 هستم . خیلی خوشم اومده از این بازی . این Reckoning Mode اش هم خیلی جالبه . مخصوصا اگه جایی بکار ببرید که شلوغ باشه و دشمنای قویم دوربرتون باشه ، توپ xp میده ;)

مزیت های بازی نسبت به اسکایریم چیه؟

یعنی چه کار های جالبی میشه کرد که توی اسکایریم نمیشه؟

ارزش بازی داره؟

من اسکایریم رو بازی نکردم..اما فکرکنم پیچیدگیش از این بیشتر باشه

چند تا سوال:
1.این DESTINES به چه کارمون میان (همون هایی که تو مرحله سوم آپ کردن میان)؟چجوری ازشون استفاده کنیم؟همون X ؟
2.سوکت ها رو چجوری بزارم تو وسایل یکی برای زره ساختم اما نمیدنم چجوری بزارم؟

من اسکایریم رو بازی نکردم..اما فکرکنم پیچیدگیش از این بیشتر باشه

چند تا سوال:
1.این DESTINES به چه کارمون میان (همون هایی که تو مرحله سوم آپ کردن میان)؟چجوری ازشون استفاده کنیم؟همون X ؟
2.سوکت ها رو چجوری بزارم تو وسایل یکی برای زره ساختم اما نمیدنم چجوری بزارم؟
1-همون‌Bonus ها هستن،با انتخاب هر کدوم تو یه چیزی داده می‌شه، مثلا با انتخابWarlord ضربات فیزیکی‌ قویتر می‌شه و با انتخاب Shadowcaster ضربات از راه دور.
2-باید خود زره هم جا برای داشته GEM باشه،سمت راست زره با یه قالب زرد نشون داده می‌شه.

بازی رو نصب کردم و نیم ساعتی بازی کردم.
جو بازی فوق العاده هست.
گرافیک بازی واقعا خوشمزه هست. :دی، حال و هوای اساطیری در کنار موسیقی بسیار خوب و جالب، واقعا منو میخ کوب کرد.

طریقه اجرای finisher هاش واقعا جالب یعنی عمق داره فقط جنبه نمایشی نداره لوکیشن هاشم بسیار عظیم با منو بندیشم خیلی حال کردم سیستم level up ش هم بسیار_
اعتیاد اوره فقط با یه دو سه موضوع حال نکردم اول اینکه شما حتی از کوچکترین موانع هم نمی تونین ببرین یعنی یه مانع خیلی کوچیک رو حتما باید دور بزنید برای برش_
یه سری مکان خودش در نظر گرفته که کفایت نمیکنه با توجه به این که وسیله ای برای حمل و نقل از یک محیط به مکان دیگه به جز موارد خاص وجود نداره میشد از روی _
خیلی از موانع برید و ما مجبور نباشیم که دورش بزنیم البته گشت و گزار مجزای اینکه خسته کننده میشه ولی یه مزیتی که داره حداقل اینکه دم راه با چهار تا موجود مبارزه_
مکنیم xp مون افزایش بیدا میکنه یه مورد دیگه هم این که انیمیشن ضربات تاخیر داره دقیقا مشکلی که تو star wars: force unleashed 2 بود.

فوق العادس این بازی! به اندازه ای که با این حال کردم حتی نصفش هم با اسکایریم حال نکردم!!
مخصوصا مجیک ها و استایل ها و سلاح های متنوعی که داره به همراه کمبوهای زیبا، واقعا قسمت جنگیدن رو خیلی جذاب کرده..
داستان هم بسیار زیباس..
تو خریدش شک نکنید!! چه اهل rpg هستید چه اکشن

یه توصیه برای دوستانی که از رفت و آمد خسته شدن!
من فکر میکردم بازی Fast travel نداره ولی وقتی بذارید رو حالت World map اون وقت این گزینه هستش..
البته گشت و گذار خودش باعث پیدا کردن چیزای به درد بخور میشه.. بهتره پیاده برین!! :دی

دوستان به یک کمک نیاز دارم. شما می دانید که ان اسکلت گوشه صفحه را که مانا می سوزاند را چه طور باید ازبین برد. لطفا کمک کنید چون خیلی وقت این جا گیر کردم

دوستان به یک کمک نیاز دارم. شما می دانید که ان اسکلت گوشه صفحه را که مانا می سوزاند را چه طور باید ازبین برد. لطفا کمک کنید چون خیلی وقت این جا گیر کردم
Curse هست احتمالا، برین با یه پزشک صحبت کنین درمانتون کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or