Kingdoms of Amalur: Reckoning | PC

kingdoms-of-amalur-reckoning.jpg
مطمئنا وقتی بشنویم تیمی که روی عناوین بزرگی چون Oblivion و Morrowind کار کرده است مشتاق می شویم تا بفهمیم عنوان بعدی آن ها چیست ولی نکته اینجاست که خبری از Bethesda نیست و استودوی جدید Big Huge که از برخی اعضای سابق بتسدا تشکیل شده به سفارش شرکت EA مسئلیت ساخت بازی را بز عهده دارد عنوانی که زمان زیادی از اعلام آن میگذرد ولی جز تصویر اطلاعی از آن در دست نیست اما ظاهرا قرار است در PAX 2011 از آن رونمایی شود.

Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing

با اون سه نفر دیگه رسیدم به Amaura آخرش یه یارو به اسم Cur of vengeance به پستم خورده اصلاً ازش جون کم نمیشه !؟ اینو چجوری باید از بین برد !!!؟ البته تنها هستم و یارام جای دیگه ای از نقشه دارم دشمنای معمولی رو میکشن !؟

تاجایی که یادمه باید یک آیتم مخصوص همراهت داشته باشی تا بتونی باهاش مبارزه کنی.لیست کوئست هات رو بگرد ببین کوئستی مرتبط یا این آیتم پیدا نمی کنی؟

تاجایی که یادمه باید یک آیتم مخصوص همراهت داشته باشی تا بتونی باهاش مبارزه کنی.لیست کوئست هات رو بگرد ببین کوئستی مرتبط یا این آیتم پیدا نمی کنی؟

لول من الان 20 هست و توی کوئست هام نمی دونم کدوم آیتم مورد نظر شماست ...

دوستان خواستم بدونم که آیا کسی میدونه ادامه ای بر بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning وجود خواهد داشت یا نه؟امسال بازیش کردم واقعا بهترین بازی سال 2013 من بود.
لطفا جواب بدید ثواب داره
:d

دوستان خواستم بدونم که آیا کسی میدونه ادامه ای بر بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning وجود خواهد داشت یا نه؟امسال بازیش کردم واقعا بهترین بازی سال 2013 من بود.
لطفا جواب بدید ثواب داره
:d
استدیو 38 که فعلا رو هواست :d داره یک جورایی مراحل مزایده رو طی می کنه. هنوز هیچی دقیقا معلوم نیست! اینم آخرین اخبار:
Kingdoms of Amalur auction delayed into December | VG247
واقعا بازی سرگرم کننده و خوبی هستش. به شخصه واقعا منتظر یک دنباله براش هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or