Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing
Publisher : EA
Genre : Role playing

یه بار بدون سیوهای قبلیت New Game بزن، بعد سیوهای قبلی رو با جدیده جایگزین کن.اينكارو كردم ولي new game داره بازي فقط انگار نه انگار لود گيم وجود داره .
یه بار بدون سیوهای قبلیت New Game بزن، بعد سیوهای قبلی رو با جدیده جایگزین کن.
بعد اینکه سیو رو ریختی، یبار new game رو شروع کن، یکم برو (خیلی کم) بعدا بازی رو ببند، دوباره باز کن، لود از سیو اصلی میاد.اينكارو كردم ولي new game داره بازي فقط انگار نه انگار لود گيم وجود داره .
نشد كه نشد
skidrow هست ولي پوشه بازي تو ادرسي هست كهوحيد داده ولي پوشه رو هم پاك كردم باز درست نشد انگار پوشه سيو بازي يه جا ديگه هست در ضمن ويندوز من xp هست
این مشکل گه گاهی برای من هم بوجود میومد ولی در این حد.سلام. دوستان یه مشکلی دارم. هر وقت میخوام یه آیتم رو از روی زمین بردارم بعد از برداشتن وسیله دیگه هیچکدوم از دکمه های بازی کار نمیکنه و هیچ کاری نمیشه کرد، از اون طرف هم علامت ماوس بازی پدیدار میشه. و هیچ کاری نمیتونم بکنم جز اینکه کلا از بازی بیام بیرون. راه حلی هست؟!![]()
من که بدون ساختن سلاح رفتم بازی رو،آیتم های Unique خفـنی داره:dیه سوال داشتم
میرزه سلاح بسازیم ؟
منظورم اینه که سلاح هایی که از کسایی که میکشین میگیرین قوی ترن یا اونایی که میسازین ؟ ساختن سلاح ارزش داره یا همین جوری برم جلو سلاح قوی گیرم میاد؟
مثل skyrim نیست که بعضی سلاح ها فقط بشه ساخت ؟
هیچ کس هم که این آدمرو تحویل نگرفت آخرش (نه قهرمان شد نه مدال دادن بهش هیچی آخرش شد یکی مثل همه ) هیچ کس هم باور نمی کرد که این رفته اون خدا رو کشته#
میتونست بره عین آدم زندگیشو کنهبعد از مدتها بازی را روی لپ تاپم نصب کردم اوقاتی که بیرون از منزل هستم باهاش سرگرم بشم ولی از داستان شروع بازی سر در نیاوردم اصلاً کی به کیه !؟
با اون سه نفر دیگه رسیدم به Amaura آخرش یه یارو به اسم Cur of vengeance به پستم خورده اصلاً ازش جون کم نمیشه !؟ اینو چجوری باید از بین برد !!!؟ البته تنها هستم و یارام جای دیگه ای از نقشه دارم دشمنای معمولی رو میکشن !؟