Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing
Publisher : EA
Genre : Role playing

کاغذ؟ آیا؟ بدون دلیل توهین نکنین!ی نصیحت دوستانه !
حیف یک بایت و یک ثانیه که برای دانلود یا وقت گذاشتن باسه این بازی صرف بشه .
گرافیک بد ای هم نداره اتفاقا،فقط سبکش فرق داره با گرافیک بازیهایی که گرافیک واقعای دارن.آهان حتما چون گرافیکش خوب نیست !
خوب این نظر شخصی شما هست،من شخصاً اینو با صد تا Divinity هم عوض نمیکنم ( منظورم این نیست که Divinity بازی بدی هست)نخیر ! چون کلهم چنگی به دل نمیزنه . بعد از 1 ساعت اینقد حوصله سر بر میشه که حالت از هرچی RPG به هم میخوره .
والا DIVINITY هم RPG بود گرافیک آنچنان خفن هم نداشت ! ولی مضحک نبود
آهان حتما چون گرافیکش خوب نیست !
حجمش بالاست کسی دانلود نکرده هنوزکسی نمیاد بگه چطوره ؟
جواد هر وقت بگیرتش سریع میاد یه سری نکات مهم رو میگهجواد نگرفتیش ؟
![]()
من نیم ساعتی بازیش کردم.کسی نمیاد بگه چطوره ؟
جواد هر وقت بگیرتش سریع میاد یه سری نکات مهم رو میگهجواد نگرفتیش ؟
![]()
آقا مرسی، اطلاعاتی که دادی خیلی خوب بود. فکر کنم بیشتر از این نباید دست دست کنم:d باید هر چه زودتر روی سیستم نصب بشهمن نسبتاً زیاد رفتم جلو و خیلی از ساید کوئست ها رو رفتم. کلاس واریور هم دارم میرم.
گرافیک بازی رو می تونید Fableـه جدی حساب کنید. من از گرافیک بازی خوشم اومده و مشکلی نداشته. حالت سل شیدـه با رنگ بندی بسیار زیبا هست.
گیم پلی هم نسبتاً روان هست. یه ذره کنترل دوربین با موس غیر عادی هست. نمی تونید سریع جوری تنظیم کنید که موقع حمله دید خوبی داشته باشید. (اذیت کننده نیست ولی خوب بازی هایی هستن که توی این مورد ضعف ندارن). هم با کنترلر اصلی 360 بازی کردم هم با موس و کی بورد. با کنترلر راحت تر بود و خیلی Optimize تر بود.
داستان بازی هم خیلی گیرا و عمیق نیست. داستان تا اینجا که رفتم جلو اصلاً با عنوان هایی مثل Witcher و Elder Scrolls قابل قیاس نیست. مراحل فرعی بازی جذاب بودن و خسته کننده نیستن.
طراحی شخصیت و محیط ها واقعاً زیبا کار شده. طراحی اسلحه ها و موجود جالب و در عین فانتزی بودن چشم گیر هستن. تا اینجا بیشتر درون محیط های جنگلی و یا زیرزمینی بودم. همشون از نظر بصری چشم نواز بودن.
موسیقی بازی هم کاملاً با اتمسفر بازی هماهنگی داره. صداپیشگی هم دقیقاً عنوان Fable رو با لهجه آمریکایی بدون طعنه طنز فرض کنید.
مبارازات بازی حالت Action RPG مانند Witcher داره. کمبوهای خیلی فراوانی نداره ولی همینایی که داره در حد کافی و زیبا هستن. اسلحه ها به چندین دسته مختلف مثل شمشیر، پتک، عصای جادو, چوب دستی جادو، دو تیغه گرد مانند که حالت بوم رنگی دارند، تیغه های عین تیغه های illidan، خنجر تقسیم میشن. همچنین سپر هم همیشه یه دونه دارید (چه به صورت فیزیکی چه به صورت جادویی)
کلاس های بازی از پیش تعریف شده خاص نیستند. یعنی می تونید اول بازی از بین 4 - 5 نژاد یکی رو بردارید (اگر اشتباه نکنم دو تا انسان مانند بودن و دو تا الف). هر کدوم یک Bonus مخصوص خودشون رو دارن. یعنی می تونید انسان رو بردارید که Bonusـه Magic نداره ولی توی حرفه ی جادو پیش برید. هر حالتی که دوست داشته باشید می تونید Class Treeـتون رو ببرید بالا و دقیقاً طوری که می خواهید بازی کنید. پیشنهاد من Magic هست. من که خودم دارم حالت واریور میرم، از جادو استفاده می کنم بیشتر لذت می برم.
خلاصه اگر یک بازی Action RPGـی می خواهید از خرید/دانلود/از رفیق گرفتن این بازی پشیمون نمیشید. سرگرم کننده و چشم نوازه و یک طعم خوش زیر زبون RPG بازها.
بعد از 40 ساعت بازی کردن به جرات میتونم بگم همه با لهجه British سخن میگنموسیقی بازی هم کاملاً با اتمسفر بازی هماهنگی داره. صداپیشگی هم دقیقاً عنوان Fable رو با لهجه آمریکایی بدون طعنه طنز فرض کنید.
اتفاقاً لهجه بریتیش خیلی کم دارهبعد از 40 ساعت بازی کردن به جرات میتونم بگم همه با لهجه British سخن میگن.
------------
اینجا از ترد بخش 360 هم بدتره!. دلم به شما pc بازها خوش بود.