Kingdoms of Amalur: Reckoning | PC

kingdoms-of-amalur-reckoning.jpg
مطمئنا وقتی بشنویم تیمی که روی عناوین بزرگی چون Oblivion و Morrowind کار کرده است مشتاق می شویم تا بفهمیم عنوان بعدی آن ها چیست ولی نکته اینجاست که خبری از Bethesda نیست و استودوی جدید Big Huge که از برخی اعضای سابق بتسدا تشکیل شده به سفارش شرکت EA مسئلیت ساخت بازی را بز عهده دارد عنوانی که زمان زیادی از اعلام آن میگذرد ولی جز تصویر اطلاعی از آن در دست نیست اما ظاهرا قرار است در PAX 2011 از آن رونمایی شود.

Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing

دمو بازی چند روزه رو Steam و Origin اومده.
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Demo
در ضمن بازی کاملا Optimize شده و خیلی خوب فریم میده! بنچ مارکشو تو تاپیک بنتچمارک بازی ها گذاشتم.

اینم چند تا اسکرین از دمو و تنظیمات گرافیکی

بازی از لحاظ بصری فوق العاده زیبا هست!

این دمو رو هرکس نگرفته حتما بگیره اگه امکانشو داره،واسه یه دمو واقعا عالی‌ کار شده.به جز چند تا باگ گرافیکی هم هیچ مشکلی‌ نداره

دموش فوق العاده بود!!! یعنی من دمو رو فقط برای گرفتن bonus های مس افکت 3 دانلود کردم, ولی وقتی نشستم پای بازی, چنان جذبش شدم که اصلا نفهمیدم چطور 45 دقیقه تموم شد!از گیم پلی بگیر تا سبک گرافیکیش همه چیزش عالی بود.یه سری چیزاش با توجه به اینکه سازنده ها یکین دقیقا مثل elder scrolls بود اصلا مو نمی زد.
ولی من یه مشکلی داشتم, این بود که بازی زیاد تیک می زد.یعنی بعضی مواقع یهو یکی دو ثانیه بازی ثابت می شد.تنظمیات گرافیکی جز res رو هم کلا دست نزدم بقیه از همون اول رو بالاترین حالت ممکن بود.

این بازی اینجا اصلا طرفدار نداره؟:دی10 روز دیگه قراره عرضه شه تاپیک رفته زیر خاک :دی. من خودم دارم لحظه شماری می‌کنم تا اومدنش، بیست بار رفتم تا حالا دمو رو.:دی
اگه کل بازی مثل دمو باشه با یه بازی خیلی‌ خوب طرف هستیم،همه چیزش متعادل بود.

آخرین ویرایش:
خوب ظاهراً نسخه پی‌ سی‌ بازی هم لیک شده ولی‌ هنوز کرک نشده یکی‌ دو روز طول میکشه کرک شه هر کس خواست تا کرک بازی دانلود کنه ااز سایت Skidrowgames می‌تونه
الان من چطور تا کرک شدن این صبر کنم؟ می‌میرم :((

آخرین ویرایش:
خوب ظاهراً نسخه پی‌ سی‌ بازی هم لیک شده ولی‌ هنوز کرک نشده یکی‌ دو روز طول میکشه کرک شه هر کس خواست تا کرک بازی دانلود کنه ااز سایت Skidrowgames می‌تونه
الان من چطور تا کرک شدن این صبر کنم؟ می‌میرم :((

بله بازی لیک شده. کرک هم احتمالاً مثل اکثر بازی های PC روز انتشار رسمی بازی یعنی 3 روز دیگه منشر میشه. بازی ظاهراً مخلوطی هوشمندانه از DarkSiders و Elder Scrolls هست. حیف که خیلی با بازی های RPG حال نمی کنم ولی قشنگ به نظر میاد. IGN به نسخه PS3 بازی 9 داده. Reviewش رو دیدم جالب بود. انیمیشن ها و حرکات خیلی زیبا و ظاهراً متنوع هستند. ظاهرا مراحل اصلی حدود 25 ساعت طول می کشند اما تمام کردن بازی حدود 100 ساعت وقت می خواد. خوشحالم که می بینم مثل Skyrim الکی طولانی نیست که آدم حوصله اش سر بره. ظاهراً بعد از چهار بار تموم کردن بتمن باید برم سراغ یه بازی جدید! فقط امیدوارم خیلی مثل Skyrim نباشه!!

آخرین ویرایش:
بله بازی لیک شده. کرک هم احتمالاً مثل اکثر بازی های PC روز انتشار رسمی بازی یعنی 3 روز دیگه منشر میشه. بازی ظاهراً مخلوطی هوشمندانه از DarkSiders و Elder Scrolls هست. حیف که خیلی با بازی های RPG حال نمی کنم ولی قشنگ به نظر میاد. IGN به نسخه PS3 بازی 9 داده. Reviewش رو دیدم جالب بود. انیمیشن ها و حرکات خیلی زیبا و ظاهراً متنوع هستند. ظاهرا مراحل اصلی حدود 25 ساعت طول می کشند اما تمام کردن بازی حدود 100 ساعت وقت می خواد. خوشحالم که می بینم مثل Skyrim الکی طولانی نیست که آدم حوصله اش سر بره. ظاهراً بعد از چهار بار تموم کردن بتمن باید برم سراغ یه بازی جدید! فقط امیدوارم خیلی مثل Skyrim نباشه!!
اتفاقا دقیقاً مثل اسکایریم هست از نظر وقت گیری :دی گفتن اگه سریع‌ترین راه ممکن رو بردارین واسه اتمام ماموریت‌ها200 hours طول میکشه.

اتفاقا دقیقاً مثل اسکایریم هست از نظر وقت گیری :دی گفتن اگه سریع‌ترین راه ممکن رو بردارین واسه اتمام ماموریت‌ها200 hours طول میکشه.

من تو IGN Review شنیدم یارو گفت تموم کردن Main Quest ها حدود 25 ساعت وقت می بره. باور نمی کنی می تونی خودت از سایت IGN ببینی.

یارو گفت Side Quest ها هم حدود 100 ساعت.
اون خیلی‌ سریع عمل کرده :دی اینا که با Skip کردن همهٔ گفتگو‌ها و بدو بدو رفتن دویست ساعت کشیده.
Kingdoms of Amalur: Reckoning main campaign 30 to 40 hours long, total content worth 200 hours

شاید اون یارو :دی ازFast travel هم استفاده کرده باشه.

حالا اینکه چقدر طول بکشه زیاد مهم نیست،مهم ارزش خود بازی هست که به نظرم یکی‌ از بهترین بازی‌های سال هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or