Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing
Publisher : EA
Genre : Role playing

یه ماه؟هفته دیگه :d
این Launch Trailer :
KoA Reckoning: Launch trailer - Gamersyde
======
یعنی قشنگ اینم مثل TES یه یک ماه از زندگی میندازدمون :d

خوب ظاهراً نسخه پی سی بازی هم لیک شده ولی هنوز کرک نشده یکی دو روز طول میکشه کرک شه هر کس خواست تا کرک بازی دانلود کنه ااز سایت Skidrowgames میتونه
الان من چطور تا کرک شدن این صبر کنم؟ میمیرم![]()
اتفاقا دقیقاً مثل اسکایریم هست از نظر وقت گیریبله بازی لیک شده. کرک هم احتمالاً مثل اکثر بازی های PC روز انتشار رسمی بازی یعنی 3 روز دیگه منشر میشه. بازی ظاهراً مخلوطی هوشمندانه از DarkSiders و Elder Scrolls هست. حیف که خیلی با بازی های RPG حال نمی کنم ولی قشنگ به نظر میاد. IGN به نسخه PS3 بازی 9 داده. Reviewش رو دیدم جالب بود. انیمیشن ها و حرکات خیلی زیبا و ظاهراً متنوع هستند. ظاهرا مراحل اصلی حدود 25 ساعت طول می کشند اما تمام کردن بازی حدود 100 ساعت وقت می خواد. خوشحالم که می بینم مثل Skyrim الکی طولانی نیست که آدم حوصله اش سر بره. ظاهراً بعد از چهار بار تموم کردن بتمن باید برم سراغ یه بازی جدید! فقط امیدوارم خیلی مثل Skyrim نباشه!!
اتفاقا دقیقاً مثل اسکایریم هست از نظر وقت گیریگفتن اگه سریعترین راه ممکن رو بردارین واسه اتمام ماموریتها200 hours طول میکشه.
کل بازی رو میگم نه main quests رو. وگرنه که ماموریتهای اصلی 25-30ساعتِ تموم هست.من تو IGN Review شنیدم یارو گفت تموم کردن Main Quest ها حدود 25 ساعت وقت می بره. باور نمی کنی می تونی خودت از سایت IGN ببینی.
کل بازی رو میگم نه main quests رو. وگرنه که ماموریتهای اصلی 25-30ساعتِ تموم هست.
اون خیلی سریع عمل کردهیارو گفت Side Quest ها هم حدود 100 ساعت.