Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing
Publisher : EA
Genre : Role playing

اون خیلی سریع عمل کردهاینا که با Skip کردن همهٔ گفتگوها و بدو بدو رفتن دویست ساعت کشیده.
Kingdoms of Amalur: Reckoning main campaign 30 to 40 hours long, total content worth 200 hours
شاید اون یاروازFast travel هم استفاده کرده باشه.
حالا اینکه چقدر طول بکشه زیاد مهم نیست،مهم ارزش خود بازی هست که به نظرم یکی از بهترین بازیهای سال هست.
نظرت محترمه ولی اصلا بازی فان نیست.درسته گرافیک شادی داره ولی خود سازنده ها گفتن که بازی راحتی نخواهد بود.اگه اینجوری که شما می گید بود نمر های به این بالایی نمی گرفتبازی جنبه فان زیادی داره . تم فان هم داره . کلا مزخرف هست (نظر شخصی) .
البته داستان بازی خیلی هم تاریک هست،شاید تاریک تر از اسکایریم. ولی کلا فضا و گرافیک بازی یکم حالت فان داره مثل Fable که اینم یجور سبک هنری هست. مثلdarksiders که سرها کوچیک بودبازی جنبه فان زیادی داره . تم فان هم داره . کلا مزخرف هست (نظر شخصی) .
بازی Steam based هست،Exe بازی موقع عرضه رسمی میاد،احتمالا زمان عرضه کرک شه.ظاهرا لینک های بازی اومده. خبری از کرک نیست؟
آره من هم شنیدم.نسخه ی استیم هست. فکر کنم حدود 8 گیگ باشه حجمش.بازی Steam based هست،Exe بازی موقع عرضه رسمی میاد،احتمالا زمان عرضه کرک شه.
دقیقاً هم اندازه اسکایریم هست. اسکایریم هم دقیقاً هم اندازهOblviion بود، Daggerfall فقط بزرگتر بود از اینا.میدونید وسعت سرزمین بازی چقدر هست؟ از skyrim بزرگتره؟ (هرچند که skyrim در مقابل سایر elder scrolls ها کوچکتر بود جز morrowind)
تاریخ عرضه 18 ام هست .کرکش هم همزمان میاد؟
کلا اتمسفر بازی شاد هست . ولی مبارزات توش خیلی جذابه. از طرفی چون یه تیم حرفه ای پشتش هست عنوان امیدوار کننده ای هست.
دقیقاً هم اندازه اسکایریم هست. اسکایریم هم دقیقاً هم اندازهOblviion بود، Daggerfall فقط بزرگتر بود از اینا.
بازی هم دو روز دیگه میاداحتمالا همزمان بیاد کرکش.
آره،چند ساعت پیش کرک کرد یعنی من لینک رو چند ساعت پیش دیدمبازی کرکم شد چی دو روز دیگه میاد
این گروه کرک هاش حرف نداره فقط بعضی وقت ها یکی سری از خفن ترین ویروس ها هم باهاشهdarkness هم سریع تر بزنن که خماریم:dآره،چند ساعت پیش کرک کرد مثل اینکه،گذاشتیم دانلود. البته ظاهراً چند تا باگ کوچیک داره که به زودی حل میکنن احتمالا. تا وقتی بازی بیاد رو استیم فعلا با این حال کنیم تا بعداهر کس خواست کرک اینو Search کنه تو گوگل میاره لینک دانلود.
Kingdoms.of.Amalur.Reckoning.v1.0.crack.Only-Theta