Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

ko8w_kingdom_hearts_iii_logo-kingdom-hearts-3-play-as-donald-goofy-riku-or-lea-png-199122.jpg

اطلاعات منتشر شده

۱.پرسیدن چه بازه ی زمانی از 2018 بازی ریلیز میشه که نومورا گفته لطفا منتظر خبرهای بعدی باشین .

۲.نومورا دنیای Toy Story رو از زمان KH 2 میخواسته و برای وجود این دنیا تو نسخه ی ۳ مذاکرات متعدد شده چون یکی از الزامات بوده .

۳.دنیای Toy Story در این نسخه ، بعد از قسمت دوم انیمیشنه و دنیای موازی با سری اصلی محسوب نمیشه و اتفاقات KH 3 درواقع جزئی از داستان اصلی Toy Story ـه .

۴.سازنده های Toy Story از کیفیت ساخت کاراکترا تو KH 3 سوپرایز شدن .

۵.نومورا از همون اوایل ساخت بازی به تیمش گفته که سواری و مبارزه رو با Mech ( ربات عظیم الجثه و ... ) در بازی میخواد و یه مکانیزم متفاوت برای وقتی که به طبقه ای دیگه از Galaxy Toys میرین داره آماده میشه .

۶.دنیای Big Hero 6 هم داره به خوبی پیش میره ولی خبرای مربوط به اون رو باید منتظرش بمونین .

۷.درحالی که تعداد دنیاهای دیزنی در این نسخه نسبت به نسخه ی ۲ کمتره ولی محتوای هرکدوم بیشتره که شامل گیم پلی هم میشه این موضوع .

8-اشاره کردن که مردم هی میگن نومورا خیلی کار رو طول میده و ... که نومورا در جواب گفته تصمیم اینکه موتور بازی سازیشون رو ۱ سال بعد از شروع ساخت بازی به UE 4 تغییر بدن تو رده ی بالاتری از اون گرفته شد که باعث تاخیر زیادی شد و همچنین چالش هایی که از نظر زمان بندی و منابع در Square باهاشون مواجه بودن هم تاثیر داشته .

9-ادامه میده که دلیل این تاخیرها مشکل در تیم ساخت بازی و پروسه ی ساخت اون نبوده بلکه بعضی از تصمیم های کمپانی باعث شده که نتونن طبق زمانبندی مورد نظر پیش برن که از کنترل نومورا خارج بوده .

10-در ادامه در رابطه با دنیاهای دیزنی و سوپرایز نگه داشتنشون توضیح میده که قصد ندارن تا زمان انتشار بازی دنیایی رو مخفی نگه دارن و هدفشون اینه که این دنیاها رو تا زمان انتشار بازی معرفی بکنن همچنین اشاره میکنه به وجود DLC ها در زمان حال و اینکه میتونن با استفاده از اون ها بعد از انتشار بازی محتوا اضافه بکنن بنابراین دلیلی برای سوپرایز نگه داشتن نمیبینه .

11-درمورد DLC ازش سوال شده و اینکه آیا بازی قراره DLC داشته باشه که توضیح داده در حال حاضر هیچ چیز قطعی نیست و نمیتونه وارد جزئیات بشه اما به تیم گفته که در صورت نیاز به ساخت DLC آمادگیش رو داشته باشن . ادامه داده که نمیتونن یک دفعه سیستمی راه بندازن که در اون DLC بسازن برای همین به تیم گفته آمادگی برای این مورد داشته باشن و این نه به معنای تائید وجود DLC و نه به معنای رد اونه .

تشکر از Anonymous M3 بابت ترجمه

-نومورا گفته داستان kingdom hearts 3 تاریکتر و عمیق تر از نسخه های قبلی
-مشکلات چهره شخصیت ها درست میشه و اعضای سابق Organization XIII هم هستن تو بازی
-اون دنیا که Eraqus و Xehanort تو تریلر e3 2013 بودن دنیا اورجیناله
-دنیا Big Hero 6 اخرین دنیا بوده که واسه بازی تصمیم گرفتن و بخاطر همین بخاطر درخواستی که شده بوده تونستن تو 2015 فقط یه ارت اماده کنن
-نومورا گفته به غیر ff vii remake و KH 3 بازی دیگه ای رو کارگردانی نمیکنه ولی درگیر یه چند تا پروژه دیگه هم هست
-در مورد کایری هم گفته که تو یه محیط داره تمرین میکنه برای مبارزه های که پیش رو
-گفته که برای انتخاب دنیا های دیزنی تو بازی اول به چیزهایی نگاه میکنن که فن ها ازش لذت میبرن
-صحنه زمنس و سورا تو تریلر قبلی یه کمی بلندتره
-تنوع زیادی تو گیم پلی بازی هست و اون بخش مکا تو TOY STORY فقط یکی از بخش ها بود

ناشر: Square Enix
استدیو: osaka team
تهیه کننده: Rie Nishi
کارگردان ها: Tetsuya Nomura و Tai Yasue
پلتفرم: ps4,obox one
تاریخ انتشار: 29 ژانویه 2019​

آخرین ویرایش:
005a04b4fab53fd069ec51b86e3db901.jpg

=)) =)) =)) ( :(( )

---
bc643be508bcaf260bc80a2f864b6046.jpg
:p

---
e6baa0082024bad3294fc0674df7d026.jpg
حالا اون FFهای قبلی هیچ، من واقعا هنوز باورم نمیشه FF XV تو بازی نبود! :دی
این E3 یا نهایت TGS باید یک خبری بشه! :| یعنی باور نمیکنم نشه...مثل همین که هنوز باور نکردم نبودن:-"

این ایده لودینگ ها به این صورتی که توی بازی بود کلا جالب بود(و کاش بیشتر بود:p الان که فکر میکنم میتونستن مثل FF XV از عکس های منتخب ملت هم حتی استفاده کنند!) ، حالا... جالب بودنش به کنار، سوژه خوبی برای ملت شده و چیزای جالبی میسازن باهاش:p

• Like
Reactions: '!|SNAKE|!'
فقط یه تروفی داغونو خسته داره ! ، جز اینکه وقت گیره و حالی نمیده ، بسیار بسیار ترکیب بعضی متریالهاش بیخوده ! ، خداحافظی با این تاپیک تا ماجراجویی بعدی سورا

z64a_kingdom_hearts_Ⅲ_20190420053549.jpg

ux3v_kingdom_hearts_Ⅲ_20190420053553.jpg

v9z6_68aa5360ea1811e39340f61fff0ca5ca.jpg

من رو 80% تروفی دراپش کردم! حوصلم نکشید ادامش رو بگیرم. خصوصا به نظر من اونکه میگه برو همه میوه و غذا و اینارو بگیر سرکاریه، چون من الان نمیدونم چیو نگرفتم! اولتیما هم گرفتنش کامل ویست آو تایمه و چون دشمن خفن نداره که برای زدنش به ایشون نیاز باشه، دیگه هیچ انگیزه ای نداشتم حتما بدستش بیارم.

من رو 80% تروفی دراپش کردم! حوصلم نکشید ادامش رو بگیرم. خصوصا به نظر من اونکه میگه برو همه میوه و غذا و اینارو بگیر سرکاریه، چون من الان نمیدونم چیو نگرفتم! اولتیما هم گرفتنش کامل ویست آو تایمه و چون دشمن خفن نداره که برای زدنش به ایشون نیاز باشه، دیگه هیچ انگیزه ای نداشتم حتما بدستش بیارم.
میوه ها که خیلی راحته! و احتمالا همه سبزیجات ها رو گرفتی و فقط میوه ها مونده، که اونم جای همون Mushroom Heartlessهای KH II هستن:دی

کلا من اینو جزو اولین تروفی هایی بود که بعد از تموم کردن بازی گرفتم، چون راحت بود دنبال کردن اینکه چی میخوام و چی مونده:دی

تروفی Synthesist مربوط به فارم کردنهاست ، که از دشمنان به دست میارین ، یه مقدار کمیش با کشتی فضاییتون ، بقیه توی Battlegate هاست ، گرفتن بعضی جمها و کریستالها مصیبته ، شانسیه گرفتنشون ، ممکنه ۱۰ بار بری نده بهت ، ولی یه بار شانسی بهت میده ، برای Synthesist بر فرض 10000 متریال هم فارم کنید ، برای 88 آیتم اصلی به مشکل میخورید ، گرفتن متریالها مشکلی از نظر من نداره چالشهای جالبی هم برا گرفتنشون وجود داره ، ولی برای ترکیب این 88 آیتم با متریالهاش در یک فضای گنگ رهاتون میکنه ، یعنی شما ترکیبها رو به مقدار بالا هم داشته باشید اینجا گیج میشید و میگید خب که چی ! ، آزمونو خطاس همش .

آخرین ویرایش:
میوه ها که خیلی راحته! و احتمالا همه سبزیجات ها رو گرفتی و فقط میوه ها مونده، که اونم جای همون Mushroom Heartlessهای KH II هستن:D

کلا من اینو جزو اولین تروفی هایی بود که بعد از تموم کردن بازی گرفتم، چون راحت بود دنبال کردن اینکه چی میخوام و چی مونده:D

الان من مشکلم اینه که از کجا بفهمم چی رو میس کردم و نگرفتم؟:دی

الان من مشکلم اینه که از کجا بفهمم چی رو میس کردم و نگرفتم؟:D
توی لیست غذاها، صفحه دوم یه دسر هست 50تا آیتم میخواد (7-8تا:-" ) که همشون میوه هستن
ببین کدوم میوه ها رو داری، یه نگاه تو نت به لیست میوه ها بنداز، هر کدوم رو نداری بگیر:دی

هر دنیا یه هارتلس میوه ای داره، باید رکورد خاصی بزنی تا بهت جایزه میوه بده:دی سخت هم نیستن اصولا:دی

• Like
Reactions: Cloud Strife
نومورا توی کنسرت kh که امروز بود اطلاعات dlc رو گفته

اسم dlc بازی Kingdom Hearts III ReMIND هست

Paid
-Additional Scenario “ReMIND”
-Limit Episode + Boss
-Secret Episode + Boss
-English VA Option

Free
-New Keyblade + New Form

نومورا گفته اطلاعات بیشتر راجب dlc بعدا منتشر میشه و اینکه گفتن این باس مخفی به قدری سخته که باعث میشه گریه کنین :D
و Shinji Hashimoto هم دیگه تهیه کننده بازی نیست و از این به بعد تهیه کننده سری Ichiro Hazama هست :(

Kingdom Hearts III DLC 'Re:Mind' announced - Gematsu

DLC بازی هم تا حدودی(؟!؟) معرفی شد! محتویاتش رو گفتن، ولی اصل قضیه (داستان و ...) رو نگفتن!(گرچه قبلا گفته بودن در مورد Xion شاید توی DLCها چیزی بگن:دی )

کی بلید همراه با Form هم به صورت رایگان اضافه میشه!(امیدوارم فقط اسکین نباشه:دی )

اطلاعات کامل، همین پست بالا:دی ، صفحه باز بود ولی پست رو نفرستاده بودم، پست جدید رو ندیده بودم:دی )

دوستان من اکانتم برای آمریکاست اما ریجن بازی اروپا. برای خرید DLC دقیقا باید چه غلطی بکنم؟:دی سر FFXV که یبار رویال ادیشن رو خریدم اما چون ریجن فرق داشت هیچ کدوم از اپیزود هارو نتونستم بازی کنم:دی

دوستان من اکانتم برای آمریکاست اما ریجن بازی اروپا. برای خرید DLC دقیقا باید چه غلطی بکنم؟:دی سر FFXV که یبار رویال ادیشن رو خریدم اما چون ریجن فرق داشت هیچ کدوم از اپیزود هارو نتونستم بازی کنم:دی
ریجن بازی! از انگلیس باید بخری DLCرو! :دی
فقط بازی هایی که خرید درون برنامه ای دارن یکم وضعشون پیچیده ست (اونجا باید ریجن اکانت و بازیت یکی باشه تا خریدهات ثبت بشن)

با آپدیت درجه سختی، چندتا آیتم پیدا شده به نام های Proof of Promises و Proof of Times Past (شاید یه آیتم دیگه هم باشه چون رنگ اینا برنز و نقره این، ولی یافت نشده فعلا چیزی!)
به هر حال! با توجه به شکل و اسم آیتم ها، حدس زده میشه اون کی بلیدهایی که قولش رو داده بودن، Oathkeeper و Oblivion باشن!
گویا زودتر باید بزنیم تو گوش درجه سختی جدید>:)

Oathkeeper_&_Oblivion_KHII.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or