Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

ko8w_kingdom_hearts_iii_logo-kingdom-hearts-3-play-as-donald-goofy-riku-or-lea-png-199122.jpg

اطلاعات منتشر شده

۱.پرسیدن چه بازه ی زمانی از 2018 بازی ریلیز میشه که نومورا گفته لطفا منتظر خبرهای بعدی باشین .

۲.نومورا دنیای Toy Story رو از زمان KH 2 میخواسته و برای وجود این دنیا تو نسخه ی ۳ مذاکرات متعدد شده چون یکی از الزامات بوده .

۳.دنیای Toy Story در این نسخه ، بعد از قسمت دوم انیمیشنه و دنیای موازی با سری اصلی محسوب نمیشه و اتفاقات KH 3 درواقع جزئی از داستان اصلی Toy Story ـه .

۴.سازنده های Toy Story از کیفیت ساخت کاراکترا تو KH 3 سوپرایز شدن .

۵.نومورا از همون اوایل ساخت بازی به تیمش گفته که سواری و مبارزه رو با Mech ( ربات عظیم الجثه و ... ) در بازی میخواد و یه مکانیزم متفاوت برای وقتی که به طبقه ای دیگه از Galaxy Toys میرین داره آماده میشه .

۶.دنیای Big Hero 6 هم داره به خوبی پیش میره ولی خبرای مربوط به اون رو باید منتظرش بمونین .

۷.درحالی که تعداد دنیاهای دیزنی در این نسخه نسبت به نسخه ی ۲ کمتره ولی محتوای هرکدوم بیشتره که شامل گیم پلی هم میشه این موضوع .

8-اشاره کردن که مردم هی میگن نومورا خیلی کار رو طول میده و ... که نومورا در جواب گفته تصمیم اینکه موتور بازی سازیشون رو ۱ سال بعد از شروع ساخت بازی به UE 4 تغییر بدن تو رده ی بالاتری از اون گرفته شد که باعث تاخیر زیادی شد و همچنین چالش هایی که از نظر زمان بندی و منابع در Square باهاشون مواجه بودن هم تاثیر داشته .

9-ادامه میده که دلیل این تاخیرها مشکل در تیم ساخت بازی و پروسه ی ساخت اون نبوده بلکه بعضی از تصمیم های کمپانی باعث شده که نتونن طبق زمانبندی مورد نظر پیش برن که از کنترل نومورا خارج بوده .

10-در ادامه در رابطه با دنیاهای دیزنی و سوپرایز نگه داشتنشون توضیح میده که قصد ندارن تا زمان انتشار بازی دنیایی رو مخفی نگه دارن و هدفشون اینه که این دنیاها رو تا زمان انتشار بازی معرفی بکنن همچنین اشاره میکنه به وجود DLC ها در زمان حال و اینکه میتونن با استفاده از اون ها بعد از انتشار بازی محتوا اضافه بکنن بنابراین دلیلی برای سوپرایز نگه داشتن نمیبینه .

11-درمورد DLC ازش سوال شده و اینکه آیا بازی قراره DLC داشته باشه که توضیح داده در حال حاضر هیچ چیز قطعی نیست و نمیتونه وارد جزئیات بشه اما به تیم گفته که در صورت نیاز به ساخت DLC آمادگیش رو داشته باشن . ادامه داده که نمیتونن یک دفعه سیستمی راه بندازن که در اون DLC بسازن برای همین به تیم گفته آمادگی برای این مورد داشته باشن و این نه به معنای تائید وجود DLC و نه به معنای رد اونه .

تشکر از Anonymous M3 بابت ترجمه

-نومورا گفته داستان kingdom hearts 3 تاریکتر و عمیق تر از نسخه های قبلی
-مشکلات چهره شخصیت ها درست میشه و اعضای سابق Organization XIII هم هستن تو بازی
-اون دنیا که Eraqus و Xehanort تو تریلر e3 2013 بودن دنیا اورجیناله
-دنیا Big Hero 6 اخرین دنیا بوده که واسه بازی تصمیم گرفتن و بخاطر همین بخاطر درخواستی که شده بوده تونستن تو 2015 فقط یه ارت اماده کنن
-نومورا گفته به غیر ff vii remake و KH 3 بازی دیگه ای رو کارگردانی نمیکنه ولی درگیر یه چند تا پروژه دیگه هم هست
-در مورد کایری هم گفته که تو یه محیط داره تمرین میکنه برای مبارزه های که پیش رو
-گفته که برای انتخاب دنیا های دیزنی تو بازی اول به چیزهایی نگاه میکنن که فن ها ازش لذت میبرن
-صحنه زمنس و سورا تو تریلر قبلی یه کمی بلندتره
-تنوع زیادی تو گیم پلی بازی هست و اون بخش مکا تو TOY STORY فقط یکی از بخش ها بود

ناشر: Square Enix
استدیو: osaka team
تهیه کننده: Rie Nishi
کارگردان ها: Tetsuya Nomura و Tai Yasue
پلتفرم: ps4,obox one
تاریخ انتشار: 29 ژانویه 2019​

آخرین ویرایش:
بچه ها من بازی رو دو سه روز دیگه میخوام شروع کنم . امروز یه تایپک تو ریست ارا دیدم که نوشته بود بازی فوق العاده آسونه و برای همین خیلی نا امید کننده بوده برای خیلی ها . تو رو خدا بگید دروغ میگن :D مگه درجه سختی نداره ؟ به نظرتون رو سخت شروع کنم با این اوصاف ؟
این تاپیکه : Kingdom Hearts 3 is so easy that it is actively hurting my enjoyment of the game (No Spoilers)
اگه اینجوری باشه قلبم میشکنه . ملت نوشتن انقدر آسونه که اصلا آپگرید نمیکنن تا بازی سخت تر بشه بهشون یه ذره مزه بده حداقل . من سر همین مسله و بالانس نبودنش Gow 2018 رو خیلی با گیم پلیش مشکل داشتم اونم آسون بود و مقدار xp و آپگرید ها از سطح سختی بازی خیلی بیشتر بود و لذت بازیو میگرفت ....

من 3 چپتر و بدون لول اپ رفتم رو نرمال لولم 20 ه تا اینجا چلنج خاصی نداشتx_x باس ها هم خیلی راحت بودن :D حالا برم جلوتر ببینم چطور میشه <):)
نی نو خیلی سخت تر بود باید حتما لول اپ میکردی :D

• Like
Reactions: Scαrface
اين ويديو تايتاني كه باس فايت بود چرا اينجوري بود ؟:| همه چيش خوب بود جز اين كه ايشون وايساده بودن تا بميرن :D انشالله كه به خاطر درجه سختي و اين حرفا اينطوري بوده باشه ... من هنوز نتونستم نسخه هاي قبليو بازي كنم اونا از اين نظر چطوري بودن چلنج داشتن يا همينطوري الكي الكي -_-
اههههه يعني اشتباه حدس نزده بودم؟من الان دارم كينگدام هارتز ٢ رو ميرم (بازي فوقالعاده چلنچينگه:D) و بعد تموم شدن كالكشنا ميخوام بپرم رو سه كاشكي تا اونموقع يه آپديتي چيزي بدن برا سختي بازي اينجوري كه نميشه...شما رو چه درجه سختي اي بازي ميكنن كه ميگين حتي بدون اپگريدم ميشه پيشروي كرد ~X(

بازی رو همین الان تموم کردم و هنوز Secret Movie رو ندیدم.
قبل اینکه هرچیزی رو بگم اول از همه اینو بگم:

به هیچ وجه قبل از تموم کردن بازی های پیشین سراغ KH3 نرید!!! با قاطعیت میتونم بگم بدون رفتن نسخه های قبلی و بازی کردن KHIII یکی از بزرگترین اشتباهات عمر هر گیمری خواهد بود.

بازی کاملا دنباله 8(9 با حساب X که نقش مهمی هم توی داستان KHIII داره ) بازی پیشینه و حتی میشه گفت هر خط دیالوگ و پلات پوینت داستان از قبلیا میاد!

اگه بخاطر دنیاهای دیزنی میرید سراغش مثل اکثریت کسایی که بازی رو میگیرن باید بگم مثل سری های گذشته بیشتر نقش فیلر رو دارن و تاثیر خاصی روی داستان ندارن و بعضیاشون اصلا بشدت بورینگ و خسته کننده هستن!
همینطور که چیز خاصی از داستان اصلی متوجه نمیشید و باز شدن گره هایی که از بازی هایی که بیشتر 15 یا 10 ساله که اومدن تاثیر خاصی روتون نخواهد داشت.
خودمم میدونم نسخه های قبلی طولانی هستن و هرکسی وقت حوصله یا هزینه اش رو با اوضاع حال حاضر نداره ولی اگه نسخه های پیشین رو برید و بعد KH3 رو بازی کنید، مطمئنن خودتون هم به این نتیجه میرسید که کاملا ارزشش رو داره! همینطور تاثیر احساسی صحنه ها براتون چند برابر میشه.

ولی در مورد خود داستان و پایان بازی:
یکی از چیزایی که موقع بازی کردن بازی خیلی برام تحسین کننده بود اون حس کامل و مفصل بودن بازیه!

قشنگ معلومه روی کوچکترین جزئیات بازی فکر شده و زحمت براش کشیدن!چیزی که در حال حاضر خیلی سخته توی بازی های زیادی دید چون اکثر بازار یا با Game as a service پر یا اشباع شده یا سازنده بازی رو ناقص میده که با اپدیت درستش کنه!( مثل FFXV که مال خود جناب اسکوئره)
هر بار با خودم میگفتم توی این دوره زمونه از این نمیتونه بازی بهتر شه... بازی از انتظاراتم یک قدم فراتر میرفت‌!
مراحل پایانی و پایان بازی در کلمه اگه بخوام بگم..پرفکشن!!!

در حین اینکه گره های بازی هایی قبلی رو به بهترین شکل ممکن جواب میده و کاملا راضی کننده هست بشدتم اپیکه!!!
سر هر باس میخکوبتون میکنه و اتفاقات بزرگی که طرفدارا منتظرش بودن رخ میده!
چون که اتفاقاته 8 بازی پیشین باعث این روبرویی ها میشه و تردید دارم اگه شما بازی های قبلی رو نکرده باشید و این شخصیت ها نشناخته باشید و باهاشون ارتباطی برقرار نکرده باشید تاثیر زیادی روتون داشته باشه، این بنظرم یکی دیگه از دلایلی که تاکید میکنم بازی های قبلی حتما باید رفته باشید!

دیگه چیزی زیادی نمیتونم بگم چون با اسپویل همراه میشه
فقط میتونم بگم نه تنها با بهترین KH بلکه با یکی از بهترین اختتامیه های تاریخ گیمینگ طرف هستیم.
تنها چیزی که فک میکنم مشابه اش باشه MGS4 بود که داستان اون سری بشدت وسیع رو خاتمه میداد!
واقعا کلمات نمیتونن پایان بازی رو توصیف کنن،باید خودتون تجربه اش کنید!!!
نمیدونم نسخه بعدی قراره در کار باشه یا نه با اینکه حدس میزنم باشه ولی خیلی دوست دارم این پایان باشه و این سری اینجا تموم بشه چون بنظرم از این پرفکت تر چیزی نمیتونن بسازن!
و واقعا بعید میدونم بازیی امسال بیاد که به این اندازه شاهکار باشه،از همین الان مطمئنن Goty امسالمه!!!

در مورد Epilogue هم اگه بخوام در مورد احساسم بهش بگم به نوعی اسپویل تلقی میشه پس توی تگ اسپویلر میزارم:

WTF
WTF
WTF
WTF
WTF
WTF
این دیگه چی بود...:o:o:o:fearscream::fearscream::fearscream:

• Like
Reactions: mgh2225 and ce7en44
بچه ها من بازی رو دو سه روز دیگه میخوام شروع کنم . امروز یه تایپک تو ریست ارا دیدم که نوشته بود بازی فوق العاده آسونه و برای همین خیلی نا امید کننده بوده برای خیلی ها . تو رو خدا بگید دروغ میگن :D مگه درجه سختی نداره ؟ به نظرتون رو سخت شروع کنم با این اوصاف ؟
این تاپیکه : Kingdom Hearts 3 is so easy that it is actively hurting my enjoyment of the game (No Spoilers)
اگه اینجوری باشه قلبم میشکنه . ملت نوشتن انقدر آسونه که اصلا آپگرید نمیکنن تا بازی سخت تر بشه بهشون یه ذره مزه بده حداقل . من سر همین مسله و بالانس نبودنش Gow 2018 رو خیلی با گیم پلیش مشکل داشتم اونم آسون بود و مقدار xp و آپگرید ها از سطح سختی
بازی خیلی بیشتر بود و لذت بازیو میگرفت ....
بستگی داره شما با چه درجه سختی برید اره اگه Beginner برید مطمئنن اسون باید باشه ولی اگه درجه سختی بالا برید مطمئنن چنان پوستی ازتون میکنه که میخواد گریه کنید:D
من فک کنم طرف با KH1 مقایسه کرده که اره در مقایسه با اون اسون تره ولی بجای اینکه یک چیز منفی باشه مثبت تلقی ایش باید کرد چون اون بازی سرطان خالصه!:|
الان خوشبختانه خبری از این سختی غیر منطقی نیست.
و خیالت تخت کمبت توی کل سری هیچوقت به این خوبی نبوده.

آخرین ویرایش:
بازی به یخی نی نو شاید نباشه بنظرم چون کلا سیستم گیم پلی بازی فرق داره یکم با نی نو ، ولی نسبت به نسخه های قبلی حتما اسونتر شده . این قضیه در مورد اکثرا بازیهای روز صدق میکنه که اسونتر میشن بخاطر تنوع بیشتر گیم پلی و بهتر شدن گیم پلی و ...خیلی حرکات و کارها تو نسخه سوم هست که قبلا نمیشد به راحتی انجامش داد اما الان به وفور میشه انجامش داد و همین موجب اسونتر شدن شده .
اگر چلنز بیشتری میخواید باید روی درجه سختی سوم بازی برید . شایدم طرف با نسخه های قبلی مقایسه کرده چون نسخه های قبلی بعضی باسهاش اینقدر سخت بودن تو غرب سانسور میشدن !
باس اول من زدم هرچند سخت نبود ولی ابدا یخ هم نبود .

بازی به یخی نی نو شاید نباشه بنظرم چون کلا سیستم گیم پلی بازی فرق داره یکم با نی نو ، ولی نسبت به نسخه های قبلی حتما اسونتر شده . این قضیه در مورد اکثرا بازیهای روز صدق میکنه که اسونتر میشن بخاطر تنوع بیشتر گیم پلی و بهتر شدن گیم پلی و ...خیلی حرکات و کارها تو نسخه سوم هست که قبلا نمیشد به راحتی انجامش داد اما الان به وفور میشه انجامش داد و همین موجب اسونتر شدن شده .
اگر چلنز بیشتری میخواید باید روی درجه سختی سوم بازی برید . شایدم طرف با نسخه های قبلی مقایسه کرده چون نسخه های قبلی بعضی باسهاش اینقدر سخت بودن تو غرب سانسور میشدن !
باس اول من زدم هرچند سخت نبود ولی ابدا یخ هم نبود .
هیچکدوم از باس های بازی زیادی اسون نیستن

• Like
Reactions: '!|SNAKE|!'
اگه کسی فکر میکنه بازی آسونه خیلی راحت میتونه ازون Ability که باعث میشه xp نگیری استفاده کنی و روی درجه سختی هارد هم بره جلو. تا آخر بازی با لول ۱ بره :D
خب اینطوری که بالانس نمیشه گیم پلی بازی ! بدتر شد که :D

تا الان حدود 7 ساعت بازی کردم و تو دنیای سومم، به نظرم سه تا چیز از همین تجربه کوتاه کاملا مشخصه و خودش رو نشون میده:

اول از همه کیفیت بسیار بالای گرافیک و پارتیکل هاست. بازی از نظر بصری شاهکار محضه. محیط ها انقدر خوشگل و جذاب طراحی شدن که در مواردی اصلا باور کردنی نیست. سیستم لول دیزاین مثل قبله، محیط های کوچیک اما تو در تو و پیچیده که پر از آیتم های مخفیه. اما اینبار خیلی جوسی و پرجزییات تر از قبل طراحی شدن و از چرخ زدن توشون سیر نمیشید.

دوم داستان بازی هست که هم خیلی خوبه و هم از نظر روایت انقدر خوب اتفاقات گذشته رو تکرار میکنه که فکر نمیکنم دیگه پیچیدگی خاصی باقی بمونه. یعنی اگه به طور خلاصه وار بدونید داستان چی به چی بوده و به خصوص از منطق داستانی سر در بیارید (اینکه هارت چیه، کینگدام هارتس کجاست و آدم ها چطور نوبادی و هارتلس میشن) بی هیچ مشکلی بازی رو تموم میکنید و لذت میبرید. اتفاقا مهم شماره های قبل هم به خوبی تو دل بازی کاور میشن.

سوم کامبت خیلی نرم، روان، نمایشی و البته آسون بازیه! انیمیشن های سورا اینبار خیلی نرمه و کامبت بازی واقعا لذت بخشه، اما مشکل اصلیش ساده بودن بیش از حده. یعنی کامبت به خودی خود خیلی ساده نیست اما سورا انقدر پاورآپ و قدرت های ویژه داره که اگه بخواید استفاده کنید ازشون بی هیچ مشکلی همه رو میزنید میرید جلو. من خودم دارم روی پرود مد بازی میکنم اما تو این 7 ساعت اول حتی یبارم نمردم! در واقع رمز لذت بردن بیشتر از کامبت اینه که بیشتر به مهارت خودتون تو اکشن و جا خالی دادن درست تکیه کنید و از قدرت های ویژه زیاد استفاده نکنید اما انقدر این موارد خوش ساختن و از نظر بصری عالی در امدن که اصلا ممکن نیست:دی

روی هم رفته تا الان KHIII برای من دقیقا همون چیزی بوده که میخواستم. و اگه بخوام ایراد بگیرم ازش به سه مورد میشه اشاره کرد، اولی همین سادگی بازی و محوتر شدن اون روح JRPG هست که به خصوص تو شماره اول خیلی بولد بود، دوم نبود شخصیت های FF که برای این سری یجور فقدان بزرگ محسوب میشه و سوم مراحل سفینه سواری که اساسا تو مخه. باقی موارد در عالی ترین سطح ممکنه.

یه نکته بسیار مثبت هم بازی داره، اونم پروداکشن خیلی بزرگ و نقس گیرشه. وقتی بازی کنید خیلی راحت متوجه میشید روی بازی چقدر کار کردن و چقدر دیتیل داره. و هرجا روایت داستان هرچیزی لازم داشته دراختیارش گذاشتن. از انبوه شخصیت ها بگیر تا اینکه برای در امدن یه سکانس کوتاه با یه شخصیت جدید بازی کنی! مینی گیم های بازی هم خیلی خیلی باحالن و چون اسپویل محسوب میشه اصلا در موردشون صحبت نمیکنم اما بعضا انقدر بانمکن که از خود بازی اصلی بیشتر حال میدن:دی

پ.ن: اول مرحله Toy Box هم یه سورپرایز باحال داره که کف میکنید کامل:دی نومورا بازی بالای صد در صد:دی

تا الان ۳۸ ساعت بازی کزدم. لول ۳۰ ام. فقط امروز رو از ساعت ۲ ظهر نشستم پاش تا همین الان یکسره بازی کردم(شاید باور نکنید).
من به شخصه نمیتونم از بازی دل بکنم. داره با روح و روانم‌بازی میکنه. انگار دادم توی دنیای پیکسار و دیزنی زندگی میکنم.
تا الان دنیای فروزن و pooh و tangled و toy story و هرکول رو پشت سر گذاشتم و الان وارد دنیای پشم ریزون و فوق العاده ی monster inc شدم.
نمیدونم در وصف سیستم مبارزه ی بازی چی بگم. هیچوقت فکر نمیکردم‌ چنین‌بازی ای بیاد تو زندگیم.
توصیه ی اکید میکنم این شاهکارو بگیرین و زندگی‌کنین‌باهاش.
برم ادامشو بازی کنم من:))

آخرین ویرایش:
تا الان حدود 7 ساعت بازی کردم و تو دنیای سومم، به نظرم سه تا چیز از همین تجربه کوتاه کاملا مشخصه و خودش رو نشون میده:

اول از همه کیفیت بسیار بالای گرافیک و پارتیکل هاست. بازی از نظر بصری شاهکار محضه. محیط ها انقدر خوشگل و جذاب طراحی شدن که در مواردی اصلا باور کردنی نیست. سیستم لول دیزاین مثل قبله، محیط های کوچیک اما تو در تو و پیچیده که پر از آیتم های مخفیه. اما اینبار خیلی جوسی و پرجزییات تر از قبل طراحی شدن و از چرخ زدن توشون سیر نمیشید.

دوم داستان بازی هست که هم خیلی خوبه و هم از نظر روایت انقدر خوب اتفاقات گذشته رو تکرار میکنه که فکر نمیکنم دیگه پیچیدگی خاصی باقی بمونه. یعنی اگه به طور خلاصه وار بدونید داستان چی به چی بوده و به خصوص از منطق داستانی سر در بیارید (اینکه هارت چیه، کینگدام هارتس کجاست و آدم ها چطور نوبادی و هارتلس میشن) بی هیچ مشکلی بازی رو تموم میکنید و لذت میبرید. اتفاقا مهم شماره های قبل هم به خوبی تو دل بازی کاور میشن.

سوم کامبت خیلی نرم، روان، نمایشی و البته آسون بازیه! انیمیشن های سورا اینبار خیلی نرمه و کامبت بازی واقعا لذت بخشه، اما مشکل اصلیش ساده بودن بیش از حده. یعنی کامبت به خودی خود خیلی ساده نیست اما سورا انقدر پاورآپ و قدرت های ویژه داره که اگه بخواید استفاده کنید ازشون بی هیچ مشکلی همه رو میزنید میرید جلو. من خودم دارم روی پرود مد بازی میکنم اما تو این 7 ساعت اول حتی یبارم نمردم! در واقع رمز لذت بردن بیشتر از کامبت اینه که بیشتر به مهارت خودتون تو اکشن و جا خالی دادن درست تکیه کنید و از قدرت های ویژه زیاد استفاده نکنید اما انقدر این موارد خوش ساختن و از نظر بصری عالی در امدن که اصلا ممکن نیست:D

روی هم رفته تا الان KHIII برای من دقیقا همون چیزی بوده که میخواستم. و اگه بخوام ایراد بگیرم ازش به سه مورد میشه اشاره کرد، اولی همین سادگی بازی و محوتر شدن اون روح JRPG هست که به خصوص تو شماره اول خیلی بولد بود، دوم نبود شخصیت های FF که برای این سری یجور فقدان بزرگ محسوب میشه و سوم مراحل سفینه سواری که اساسا تو مخه. باقی موارد در عالی ترین سطح ممکنه.

یه نکته بسیار مثبت هم بازی داره، اونم پروداکشن خیلی بزرگ و نقس گیرشه. وقتی بازی کنید خیلی راحت متوجه میشید روی بازی چقدر کار کردن و چقدر دیتیل داره. و هرجا روایت داستان هرچیزی لازم داشته دراختیارش گذاشتن. از انبوه شخصیت ها بگیر تا اینکه برای در امدن یه سکانس کوتاه با یه شخصیت جدید بازی کنی! مینی گیم های بازی هم خیلی خیلی باحالن و چون اسپویل محسوب میشه اصلا در موردشون صحبت نمیکنم اما بعضا انقدر بانمکن که از خود بازی اصلی بیشتر حال میدن:D

پ.ن: اول مرحله Toy Box هم یه سورپرایز باحال داره که کف میکنید کامل:D نومورا بازی بالای صد در صد:D
راضی به این مقدار نومورا بازی نباش...:دی حالا مونده...تا نومورا بازی اصلی...:دی
__
منم پول بیاد دستم اولین کاری که می کنم میام سراغش:دی

پ.ن: اول مرحله Toy Box هم یه سورپرایز باحال داره که کف میکنید کامل:D نومورا بازی بالای صد در صد:D
اره عجب cg خفنی بود منم کفو خون قاطی کردم
اومدم بگم این 2 روز 25 ساعت بازی کردم و خودمو کشتم دیدم دوستان خیلی هاردکورترن یکی تموم کرده یکی هم 38 ساعت زده دیگه حرفی برای گفتن ندارم:D
فقط دنیای دزد دریایی گرافیکش مافوق خفنه نمیدونم چی بگم همچین طراحی صورتی ندیده بودم دیترویت باید بره بوق بزنه=D>=D>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or