Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
من حقیقتن پلیر حرفه‌ای نقش آفرینی ها یا rpg نیستم.ولی ویچر ۳ و اسکای ریم رو بازی کردم و دارم (بخاطر معروفیت شون)
از نظر شباهت و سختی نسبت به این دوتا در چه سطحیه؟

Sent from my iPad using Tapatalk
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»
نکتش همینه که شبیهش نداریم :D اونا خیلی راحت ترن نسبت به این.
مهم اینه که باید وقت بذاری و دیالوگارو حسابی توجه کنی. اکانت PS4شو اگه پیدا کنی (نسخه کاملش که شامل همه DLCهاس) که گرونم نیست دستت میاد چجوریه. بتونی ادامه بدی که همون یکش بالای صدساعت میتونه سرگرمت کنه.

چند ساعتی بازی رو رفتم؛ چند دقیقه اول بازی دلم زد ولی قسمت اصلی که شروع شد رفته رفته گرافیک خوب، محیط های زیبا، روایت و کوئست های عالی، معرفی المان های rpg ایش و گیم پلی و مینی گیم های جذاب به همراه کامبت قابل قبولش دلم بدست آورد. بازی عظیم و پر از داستان هست؛ تو گیم پلی حس اسکایریم و تو اتمسفر و کوئست ها حس ویچر 3 رو القا می کنه اما با این حال بازی هویت خودش رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or