Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
دوستان فرم ریت بازی هنگام گیم پلی 30 هست اما در کات سین ها می رسه 15 راه حلی داره !؟؟؟؟

(سیستمم ضعیف هست 1650 gtx اما اگر مثل گیم پلی باشه فرم ریت مشکلی پیش نمیاد)

یه ماد دیدم برای کاتسین ها که ایرادش رو حل میکرد ولی نه تست کردم نه بازش کردم زحمت تستش با خودت :دی
یه ماد نیست بریزیم آسمون بازی درست شه؟ چرا ابرا اینقدر تارن؟ :D
برای اینم فکر کنم یه ماد دیده بودم :دی

دوستان جوونتر اینها جزو دروس و نکات آموزشی تو زندگیه که هیچکس و هیچ جا بهتون یاد نمیدن و حتما باید بلا سرتون بیاد تا با تجربه بشین.

View attachment 369072

اگر بهش این پیشنهاد رو ندی لباست رو میدوزه و رایگان بهت دو آموزش میده که خیلی خوبه، اصلا پشیمون نیستم :>
(البته دلیل اصلی اینکه بهش پیشنهاد ندادم این بود که میدونستم یه صفحه سیاه فقط نصیبم میشه:-<)

یه چندروز وقت نکردم بازی کنم میگم تو بازی غیر از صدا و صفحه سیاه چیزی گیرت میاد ؟ :دی:-"

یه ماد دیدم برای کاتسین ها که ایرادش رو حل میکرد ولی نه تست کردم نه بازش کردم زحمت تستش با خودت :دی

برای اینم فکر کنم یه ماد دیده بودم :دی

اگر بهش این پیشنهاد رو ندی لباست رو میدوزه و رایگان بهت دو آموزش میده که خیلی خوبه، اصلا پشیمون نیستم :>
(البته دلیل اصلی اینکه بهش پیشنهاد ندادم این بود که میدونستم یه صفحه سیاه فقط نصیبم میشه:-<)

یه چندروز وقت نکردم بازی کنم میگم تو بازی غیر از صدا و صفحه سیاه چیزی گیرت میاد ؟ :دی:-"
اره گیر میاد. یه جا با یکی شون میشینی بعد از ورزش، حرف میزنی برای چندثانیه. سیاه هم نیست :D

header.jpg

Kingdom Come: Deliverance II پردرآمدترین بازی استیم در فوریه(2025) است.

آژانس تحلیلی GameDiscoverCo درآمد بازی های منتشر شده در استیم را در فوریه 2025 محاسبه کرد. Kingdom Come: Deliverance II با اختلاف زیادی برنده شد و در جایگاه اول می باشد.

View attachment 369378

آژانس تحلیلی GameDiscoverCo درآمد بازی های منتشر شده در استیم را در فوریه 2025 محاسبه کرد. Kingdom Come: Deliverance II با اختلاف زیادی برنده شد و در جایگاه اول می باشد.
اینها یکسری تخمین میزنند که عمدتا هم اشتباهه و تنها خود استیم و سازنده هاشش میدونن چند نسخه فروخته.

View attachment 369378

هرچقدر هم درآمد داشته باشه حقشه انصافا من الان ۷۰ ساعت بازی کردم و هنوز هرطرف سرمو میچرخونم دریایی از ماموریت وجود داره رو نقشه.
جدا از این همینجوری تو یه روستا میچرخی یهویی با یکی حرف میزنی میبینی طرف یه کوئست بهت میده یک ساعت طول میکشه و داستان اساسی هم داره. اصن عجیبه برام با این بودجه محدود چطور همچین بازی بزرگی ساختن

تیکه هایی که میندازنم عالیه :دی

وسط جنگل تو کمپ خوردم به یه یهودی، یکم حرف زدم باهاش میگه بجا احوال پرسی بیا یه چیزی بخر.
بعد میگم خب دیگه چه خبر؟ میگه میتونم بگم ولی واست هزینه داره، درس زندگی رایگان به کسی نمیدم :))

جدا از این همینجوری تو یه روستا میچرخی یهویی با یکی حرف میزنی میبینی طرف یه کوئست بهت میده یک ساعت طول میکشه و داستان اساسی هم داره. اصن عجیبه برام با این بودجه محدود چطور همچین بازی بزرگی ساختن
کلاً خیلی دمشون گرم
بعد از سایبرپانک بازی با این عمق گیرم نیومده بود. اول مردد بودم برم سراغش یا نه، چون اول شخصه از همون اول هم روی PC رفتم سراغش (سایبرپانک رو اول روی کنسول گرفتمش، داستانش منو گرفت ولی گیم پلیش نه، و وقتی رفتم روی PC کلاً همه چی عوض شد، تجربه شد و برای این دیگه خودم رو اذیت نکردم)
از همون ثانیه اول و شروع بازی خیلی سنگین من رو جذب خودش کرد

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or