Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
هیچ بازی تو این رقابت به استاکر 2 نمیرسه 150 گیگ بازی رو دانلود کردم فرداش 150 گیگ آپدیت داد بعدش که بازی لانچ شد فک کنم دوروبر 70 گیگ آپدیت داد

دومی هم توی این رقابت اتامیک هارته. هرچی میری طرف شرق اروپا انگار رسمه کل همدیگه رو تو آپدیت بخوابونن
البته یکی از دلایل مهم استفاده از آنریل انجینه که برای جهان بازها واقعا پاشنه آشیله.
هنوز برای این سبک نتونستن اونطور که باید بهینش کنن.

اگه برای ویچر4 کل اپیک بسیج نشه و اونچیزی که CDPR میخواد رو بهشون نده کلا باید خداحافظی بخش زیادی از صنعت رو با این انجین انتظار داشته باشیم.
کلی ویژگی خفن و راحتی کار رو در اختیار میزاره ولی در عمل چه فایده؟

تو سبک جهان باز واقعا داغونه.
یه جای دیگه هم تو سبک ریسینگ و مخصوصا سیم کید/شبیه ساز که وسایل تو سرعت بالا حرکت میکنن خیلی آبروریزی داره.

البته یکی از دلایل مهم استفاده از آنریل انجینه که برای جهان بازها واقعا پاشنه آشیله.
هنوز برای این سبک نتونستن اونطور که باید بهینش کنن.

اگه برای ویچر4 کل اپیک بسیج نشه و اونچیزی که CDPR میخواد رو بهشون نده کلا باید خداحافظی بخش زیادی از صنعت رو با این انجین انتظار داشته باشیم.
کلی ویژگی خفن و راحتی کار رو در اختیار میزاره ولی در عمل چه فایده؟

تو سبک جهان باز واقعا داغونه.
یه جای دیگه هم تو سبک ریسینگ و مخصوصا سیم کید/شبیه ساز که وسایل تو سرعت بالا حرکت میکنن خیلی آبروریزی داره.
دقیقا گفتی ریسینگ ea wrc یا همون درت رالی 3 که رفت رو آنریل یه input lag شدید احساس میکردم یا تو سرعت بالا سرگیجه میگرفتم در صورتی که 2 تا رالی قبلی اینجوری نبودن

دوستان پرفورمنس بازی بعد از اپدیت برای شما بدتر نشده؟ قبل از اپدیت من با 3090 روی experimental (فقط shadow و vegetation detail روی ultra) 2k و dlss qaultiy فریمو روی 60 لاک کرده بودم و توی هیچ سناریوی پایین تر از 60 نمیومد ولی بعد از اپدیت بعضی جاها تا 43 هم پایین میاد خودم فکر میکنم بخاطره dlss 4 و transformer model هست که برای کارتای قبل از سری 40 زیاد بهینه نیست ولی دیگه انقدر نباید پرفورمنس رو خراب کنه + همون cnn هم که تست کردم بازم فرق خاصی نکرد

دوستان پرفورمنس بازی بعد از اپدیت برای شما بدتر نشده؟ قبل از اپدیت من با 3090 روی experimental (فقط shadow و vegetation detail روی ultra) 2k و dlss qaultiy فریمو روی 60 لاک کرده بودم و توی هیچ سناریوی پایین تر از 60 نمیومد ولی بعد از اپدیت بعضی جاها تا 43 هم پایین میاد خودم فکر میکنم بخاطره dlss 4 و transformer model هست که برای کارتای قبل از سری 40 زیاد بهینه نیست ولی دیگه انقدر نباید پرفورمنس رو خراب کنه + همون cnn هم که تست کردم بازم فرق خاصی نکرد
باگ
برای بازی hotfix اومده و حل شده طبیعی پچ به این بزرگی باگ داشته باشه

• Like
Reactions: Kaiki
باگ
برای بازی hotfix اومده و حل شده طبیعی پچ به این بزرگی باگ داشته باشه
متوجه نشدم یعنی اپدیت 1.2 باعث افت پرفورمنس شده بود و بعدش ی اپدیت دیگه هم اومده که این مشکلو حل کردن؟
ادیت: الان چک کردم حق با شما بود ی اپدیت دیگه هم دادن (1.2.1) که من اینو ندیده بودم
مرسی

یه مقدار مکانیزم های بازی رو طول میکشه تا عادت کنم. امروز پا به جهان این بازی گذاشتم. همون حس کنجکاوی و درگیر شدنی رو دارم که اولین بار آثار بکر و فاخر جهان گیمینگ بهم دادن. قدم زدن در این بازی حکم تراپی رو داره. واسه ما دهه ۶۰ و ۷۰ ای ها این بازی تداعی گر روستاهای پدری و مادری مون رو داره. زمانی که همه چیز ساده تر و بی شیله پیله تر پیش میرفت. چه محیط های چشم نواز و پویایی، چه صدای طبیعت بکری، چه موسیقیه فهمیده ای که متوجه میشه کجاها باید به احترام صدای طبیعت ساکت بشه و کجاها واسه تزریق هیجان کارش رو شروع کنه، چه side quest های جذابی. تمام npc ها رو انگار با عشق طراحی کردن. قیافه ها همگی منحصر بفرد و پرجزئیات، دیالوگ ها قشنگ، از طنز برخی لحظات بازی نگم براتون. زیاد پیش نرفتم. در حد چهار پنج ساعت ولیکن اثر بشدت قابل احترامی بوده واسم. سیستم گذر زمان هم بهترین چیزی بوده که تجربه کردم در یک بازی. نه خیلی زود نه خیلی دیر. دقیقا اونقدری که بهت القا بشه مدت زمان قابل توجهی رو در روز سپری کردی. یعنی همون مشکل چرخه ی شبانه روز سریع red dd2 رو حل کردن اینجا. نقشه ی بازی بسیار پر جزئیاته. باید بیشتر فکر کنم روی بازی. خیلی میچسبه آهسته و با سعه صدر بازی کردنش.

یه مقدار با سیستم کلانکی و کم سرعت مبارزات بازی مشکل دارم و خب برای منی که وحشیانه تو سولزبورن میرم تو دل دشمن :D یه کم چالشش زیاده ولیکن خیلی سنگین و دوست داشتنی در آوردن combat بازی رو و واقعا احساس شمشیر زدن میدن. کلا تمام مکانیزم های بازی پرجزئیاته. امروز بیشتر تمرکز رو گذاشتم روی جهت یابی و یادگیری منوهای بازی. یه کم باید روی صداگذاری مبارزات کار کنن. هوش مصنوعی برخی npcهای حاشیه ای هم حین دیالوگ گویی نیاز به بهبود داره. هنوز آپدیت ۵۰ گیگی رو نریختم ولی در حال دانلوده. از پولی که پای این بازی دادم راضی ام. حلال deep silver و تیم سازنده. تا در ادامه چی پیش بیاد. بازم میام عمری باشه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or