Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
من با این عنوان بیگانه ام. جواب بله یا خیر میخوام.

این یه بازیه اول شخص rpg با تم قرون وسطی هست با ساعت ها گیم پلی و محتوا. درست فهمیدم؟
یجورایی هم شبیه ساز واقعیته تو این سبک.از نظر مبارزه راه رفتن و هرکاری کردن به سمت واقعیت شبیه سازی کردن برای همین به مزاج بعضی ها خوش نمیاد.

دوستان یه سوال نوب گانه داشتم .من زیاد بازی رو نرفتم ولی کامبت بازی رو یاد نگرفتم و الان به مشکل برخوردم.برای block کردن و یا دفاع کردن باید هم زمان block رو بزنم؟چون وقت نگهش میدارم بعضی ضربات رو دفاع نمیکنه و اینکه همونطور که اتک دادن چهار جهت چپ راست پایین بالا داره برای دفاع و block کردن هم جهت مهمه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال نوب گانه داشتم .من زیاد بازی رو نرفتم ولی کامبت بازی رو یاد نگرفتم و الان به مشکل برخوردم.برای block کردن و یا دفاع کردن باید هم زمان block رو بزنم؟چون وقت نگهش میدارم بعضی ضربات رو دفاع نمیکنه و اینکه همونطور که اتک دادن چهار جهت چپ راست پایین بالا داره برای دفاع و blick کردن هم جهت مهمه؟

بله هم زمان و هم جهت برای بلاک کردن مهمه
و اگر در زمان مناسب بلاک انجام بشه پری هم میتونید بکنید و به طرف بالافاصله ضربه بزنید

خوب من یکم از بازی بگم

واقعا RPG خفنیه
این عمق و این جزئیات با این گرافیک و کیفیت خیلی چیز خاصیه

همون اول بازی رفتم تو جنگل یه گراز شکار کردم و پیام اومد همه حیوانات متعلق به پادشاه هستن و گوشتشون دزدی به حساب میاد غیر گرگ و خرگوش!! من اینطوری بودم که بابا بیخیال ، رفتم تو آشپزخونه پختمش تا تابلو نباشه و فاسد نشه
تک تک دیالوگ ها و انتخاب ها جدیه، روابط شما با همه NPC ها مهمه
بازی یه سيستمی داره خیلی گسترده تر از شرافت رد دد

اما کامبت بازی ، واقعا حساب شده و خوبه و اصلا کلانکی نیست ولی نه اینکه فکر کنی الان مثل گرالت میری جلو هیچکسی حریفت نیست
میشه معلم پیدا کرد تا فنون مختلف بهت یاد بده و بهتر بشی!!! بلاک کردن در جهت درست و به موقع و ضربه به موقع خیلی خیلی مهمه
در مجموع بازی خیلی قوی و خاص است.

ما که هنوز موفق نشدیم دانلودمون رو تموم کنیم. ولی نشستم عکسای بازی رو دیدم. یکمی مطالعه کردم. چقد وایب ابلیویون داره بازی واسم. انگار میخوام واسه اولین بار اونو بازی کنم. عجیبه....

• Like
Reactions: tboy2022

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or