Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:

ویدیوی جیک بالدینو رو ببینید. از بازی خیلی تعریف می کنه اما خیلی واضح می گه بازی به شدت به وقت گذاری نیاز داره و گزینه‌ی مین استریم و همه پسندی نیست. به نظرم اساسا مقایسه‌ش با ویچر ۳ یا اسکای‌ریم اشتباهه. حتی BG3 هم به نظر بازی همه پسندتریه تا KCD2.

• Like
Reactions: m.d.makan

ویدیوی جیک بالدینو رو ببینید. از بازی خیلی تعریف می کنه اما خیلی واضح می گه بازی به شدت به وقت گذاری نیاز داره و گزینه‌ی مین استریم و همه پسندی نیست. به نظرم اساسا مقایسه‌ش با ویچر ۳ یا اسکای‌ریم اشتباهه. حتی BG3 هم به نظر بازی همه پسندتریه تا KCD2.
خیلی جالبه، چون شخصا نتونستم با BG3 ارتباط بگیرم ولی عوضش با این بازی خیلی ارتباط بهتری گرفتم. برای یکی مثل من این بازی عامه پسندتر هست تا BG3

اگه کامبت فیزیک بیسده بازی کنم؟
بیست که نیست، ولی از قبلی خیلی خیلی بهتره. فقط دو تا نکته رو رعایت کنید:

- بازی اکشن نیست که همه رو بزنی و بکشی.
- اولش در مسیر ماموریت های اصلی پیش برید که زود قوی بشید و حتما combo رو هم بلد بشید.

بیست که نیست، ولی از قبلی خیلی خیلی بهتره. فقط دو تا نکته رو رعایت کنید:

- بازی اکشن نیست که همه رو بزنی و بکشی.
- اولش در مسیر ماموریت های اصلی پیش برید که زود قوی بشید و حتما combo رو هم بلد بشید.
پس کنکله.

مام گذاشتیم دانلود. نسخه اول رو یه ۱۰ ساعتی بازی کردم ادامه ندادم‌. چیزی که رو مخم بود ui بازی بود. چشم درد میگرفتم. مورد بعدی هم سختی کامبت بود که البته بعدا فهمیدم من اشتباه یادش گرفتم. اینو فقط داستانشو با یوتیوب باید برم ببینم چطوره‌. تفاوت امتیاز بین این نسخه با نسخه قبلی اش واقعا زیاده. یه چیزی مثل ویچر ۱ با ۳ !!!!

یک ساعت اول بازی رو با زیرنویس فارسی گذاشتم که تقریبا پاره شدم
میتونید ببینید اگه خوشتون اومد بخرید

و اما نظر خودم :

اولین چیزی که منو درگیر خودش کرد اتمسفر فوق العاده قرون وسطاییش بود و گرافیک بی نظیر که من تا حالا همچین گرافیکی روی PC توی هیچ بازی غیر خطی ندیدم
شبیه تابلو نقاشیه
بر عکس همه که میگن اولش کسل کنندس اتفاقا اولش چقدر طوفانی و خوشگل شروع میشه
مبارزات بازی هم اتفاقا من عاشقش شدم و نمیدونم حالا تکراری میشه یا نه اما مکانیزم و اون حس واقعی بودنش رو خیلی دوست داشتم
شبیه رمانه ... شبیه یک فیلم سینمایی به نظرم ، این حسی بود که بعد از 2-3 ساعت بازی کردن بهم دست داد

به هر حال من امثال بالدرز گیت 3 رو اصلا نتونستم بازی کنم و جذبش نشدم اما اینو فعلا خیلی دوست داشتم

خب این رو ببین.

View attachment 366476
این مبارزه ها که فیزیکی نیست اصلا :))
زحمت نکش پوریا ، دوستمون الان میاد میگه منظورم از فیزیک مبارزات این بود که اگه شبیه به الدن رینگ و دارک سولز نباشه قابل قبول نیست:D

واقعا چه بازیهایی رو که به خاطر این ایرادهای عجیب و غریب یکسری از پلیرها دست دادن.
البته این بیماری صنعت گیمه که بخش زیادی از پلیرها بهش دچار شدن ، خودمون هم احتمالا تو بخشی از عمر گیمریمون بهش دچار بودیم .
اینکه یه شکل بازی با گیم پلی safe و آشنا رو میپسندیم و یک متر این سمت یا اون سمت از اون رو نادیده میگیریم و خودمون رو از تجربه های جدید محروم میکنیم.

از طرفی نمیدونم یکی که اینطور به بازیها نگاه میکنه چطور تونسته با سولز بورنها ارتباط بگیره؟
@Verkha
خیلی زود به نزدیکترین امامزاده رجعت کرده و خودت آب توبه بریز سرت:D

آخرین ویرایش:
این مبارزه ها که فیزیکی نیست اصلا :))
زحمت نکش پوریا ، دوستمون الان میاد میگه منظورم از فیزیک مبارزات این بود که اگه شبیه به الدن رینگ و دارک سولز نباشه قابل قبول نیست:D

واقعا چه بازیهایی رو که به خاطر این ایرادهای عجیب و غریب یکسری از پلیرها دست دادن.
البته این بیماری صنعت گیمه که بخش زیادی از پلیرها بهش دچار شدن ، خودمون هم احتمالا تو بخشی از عمر گیمریمون بهش دچار بودیم .
اینکه یه شکل بازی با گیم پلی safe و آشنا رو میپسندیم و یک متر این سمت یا اون سمت از اون رو نادیده میگیریم و خودمون رو از تجربه های جدید محروم میکنیم.

از طرفی نمیدونم یکی که اینطور به بازیها نگاه میکنه چطور تونسته با سولز بورنها ارتباط بگیره؟
@Verkha
خیلی زود به نزدیکترین امامزاده رجعت کرده و خودت آب توبه بریز سرت:D
متوجه ی فیزیکی نشدم ولی خب قبول دارم حرفت رو. فارق از همه چی، تمام حرفم اینه که مبارزات توی این نسخه خیلی خیلی بهتر شده، مخصوصا در برابر چند نفر همزمان، شاید مثل این کلیپ اینقدر شانس نیاری ولی خب مطمعن اونقدری که فکر میکنید افتضاح نیست. اصلا توی ذوقتون نمیزنه که بخواین تجربه یه گیم به این زیبایی رو از خودتون محروم کنید.

امیدوارم بیشتر بچه ها این بازی رو پلی بدن و بدونن چه جواهریه. مخصوصا از نظر اتمسفر و دنیای بازی. اینقفدر خوبه که استریمش هم میکنم. :)

• Like
Reactions: Verkha and Arios 22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or