Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
و در نهایت عمو Vávra از منتقد GamesHub شاکی شده چرا که با این امتیاز دیگه بازی متا 90 ای نیست

View attachment 366917
از بیکفایتهای سهمیه ای معلوم الحال:

Screenshot 2025-02-10 143304.jpg
=================

این احتمالا بیشترین رکورد بازیه که برای یه همچین بازی فوق العادست.
مطمئنا خیلی زود فروش 7-6 میلیونی نسخه قبلی رو پشت سر میزاره.
GjXJ9a8XEAA3gNz.jpeg

=======================
چرخه شب و روز و تغییرات آب و هوایی
View attachment Warhorse Studios On X- 'Bohemia Never Looks The Same Twice. Watch The World Shift With The Ski...mp4

سلام و درود
دوستانی که رو ps5 بازی میکنن، گرافیک و فریم ریت بازی چطوره رو کنسول،
می‌خوام بگیرم ولی از پرفورمنس بازی رو کنسول مطمعا نیستم
نزدیک ۳۰ ساعت بازی کردم
باید بگم تقریبا عالیه
فقط گاهی شروع برخی کات سین ها با یک سکته انجام میشه ولی چیز خاصی که بگم اذیتم کرده تا اینجا نبوده.
من رو مود پرفورمنس بازی میکنم.

سلام بر همه

بچه ها برای شما هم توی کات سین ها فریم روی 30 قفل میشه یا تنظیمات من مشکل داره ؟
حالت معمولی فریم بین 100 تا 170 هست برای من ولی کات سین میشه میاد رو 30 قفل میشه نمیدونم چرا ....

سلام بر همه

بچه ها برای شما هم توی کات سین ها فریم روی 30 قفل میشه یا تنظیمات من مشکل داره ؟
حالت معمولی فریم بین 100 تا 170 هست برای من ولی کات سین میشه میاد رو 30 قفل میشه نمیدونم چرا ....
چون کات سین ها روی ۳۶ فریم رندر میشن. مشکل از سمت شما نیست. خود بازی این مدلیه.

////////

خب منم چندین ساعت بازی کردم. چقدر بازی accessible تر شده. همین اول کار مکانیک های مبارزه، alchemy و چندتا چیز دیگه رو بازی به خوبی بهتون آموزش میده. شروع بازی هم فان و جذابه. در کل گیم پلی بازی مشخصا پیشرفت خوبی داشته. اصلا سختی اول نسخه قبل رو نداره بازی. بهرحال متای بازی ۱۲ عدد ناقابل بیشتر شده و طبیعیه.

گرافیک بازی هم بسیار زیباس و بهینه سازی بسیار خوبی ام داشته. روی 6700xt و تنظیمات ultra اکثر اوقات بالای ۷۰ فریم میگیرم. خبری از استاتر و افت فریم عجیب غریب هم نیست. کاملا نسل۹یی و یکی از بهترین های این سبک.

اینکه تلاش کردن بازی اول کار overwhelming نباشه برای گیمر قابل تحسینه. برخلاف نسخه قبل که از همون ابتدا بازی هاردکور بود الان به مرور این اتفاق میفته و شما با بازی پیشرفت میکنید. فعلا باید بیشتر بازی کنم تا ببینم متا از ۷۶ شده ۸۸ چقدر دقیقا بازی خوب شده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or