King Kong

بازي كجا ذخيره ميشه
اگه منظورت اینه که چی جوری میتونی save کنی اول باید بگم که خود بازی سیو میکنه ولی اگه تو هم بخوای میتونی escape رو بزنی و بعد گزینه ی save رو انتخاب کنی.البته دقیقا همون جایی که هستی رو سیو نمیکنه ولی آخرین checkpoint رو سیو میکنه.
اگه منظورت اینه که بازی در کجای هارد سیو میشه در دایرکتوری King Kong در فایلی به نام KingKong.sav

آخرین ویرایش:
در دایرکتوری King Kong در فایلی به نام KingKong.sav

eek.gif
براي من چرا نيست!!!! من سيو هم سر جاش هست....ولي پوشه اي به نام ذخيره پيدا نكردم

video و MCE.Icons فقط هست....

راستي من از ريستوري (System Restore) استفاده كردم وقتي ديدم كه پوشه ندارم دوباره undu كردم و پوشه ها اومد.....حالا امكان داره كه اين پوشه پاك شده باشه(غير ممكن هست...آخه من بازي رو تو داريو d ريختم)

video و MCE.Icons فقط هست....

راستي من از ريستوري (System Restore) استفاده كردم وقتي ديدم كه پوشه ندارم دوباره undu كردم و پوشه ها اومد.....حالا امكان داره كه اين پوشه پاك شده باشه(غير ممكن هست...آخه من بازي رو تو داريو d ريختم)

بابا من به چه زبونی بگم.پوشه ای واسه سیو اصلا وجود نداره.این عکس رو نگاه کن:

برای اجرای بازی هم باید کابل power هم کابل مادر بورد را بکشم؟

نه فقط كابل IDE كاغي هست

بابا من به چه زبونی بگم.پوشه ای واسه سیو اصلا وجود نداره.این عکس رو نگاه کن

خوب بابا
smile.gif
چرا مي زني.....دستت درد نكنه پيدا كردم...ولي اون يكي مشكل من چيطور ميشه (اصفهاني گفتم)

اگه انگشتهاتون رو دوست دارید پیشنهاد میکنم کابل پاور رو بکشین.کابل آی-دی-ای بدجوری سفته و واسه در آوردرشن پدر آدم درمیاد!!!

نوشته شده توسط mohandes_register:
cd برای این بازی چرا ندادن بیرون.من تو مشهد سی دی شو پیدا نکردم.خیلی حالم گرفته شد...
تکین این بازی رو در 3 سی دی عرضه کرده.
------------------------------------------------------
یه پچ ساز برای این بازی تو گیم کپی ورلد اومده کسی طرز کارشو می دونه؟؟
www.gamecopyworld.com

تو رو خدا یکی لینک دانلود این نسخه gamers edition رو بزاره که من دارم براش دیوونه میشم توررنت هم باشه بد نیست.
پ.ن.این همون نسخه ویژست که بهش hi-res هم میگن.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط poison ivy:
تو رو خدا یکی لینک دانلود این نسخه gamers edition رو بزاره که من دارم براش دیوونه میشم توررنت هم باشه بد نیست.
پ.ن.این همون نسخه ویژست که بهش hi-res هم میگن.

سلام دوست عزیز

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که چی میخواد

من هی خورده سرچ کردم ولی درست نمی دوستنم منظور شما چیه

سلام دوست عزیز

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که چی میخواد

من هی خورده سرچ کردم ولی درست نمی دوستنم منظور شما چیه
بابا من همون نسخه گرافیک بالای بازی رو میخوام از نظر سرعت اینترنت هم adsl یک مگ دارم
پس به مشکلی بر نمی خورم.
مصطفی جون این آدرس فروش اینترنتی بازیه من مشکلم نداشتن کارت اعتباریه وگرنه اینجا رو خودمم بلدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or