King Kong

كينك كونگ

خب من هم براي پرينس و هم براي كينگ كونگ اين مشكل رو داشتم و مثل ديوونه ها هر دو بازي رو با كابل كشي انجام ميدادم ولي چون هم پرينس و هم كينك كونگ زياد طولاني نبودن بعث دردسر نشد.

من كينگ كنگ رو سي دي شو خريدم مال شركت پرديس بود يكروزه تمومش كردم واقعا بي نظير بود من حتي فيلمشو هم كه دي وي دي بود خريدم

آره من كرك رو امتحان كردم حجمش37meg خيلي خوب هم جواب ميده ميتوني كرك splinterr cell3رو هم از اين سايت دانلود كني و حالشو ببري ولي من در اجراي king kong سيستمم هنگ مي كنه نمي دونم براي چي از شركتهاي مختلف هم خريدم ولي فايده اي نداشته حتي از شركت takinدر ضمن ربطي به كرك نداره چون قبل از اين كه كرك بشه هم همينطور بود لطفا منو راهنمايي كن در ضمن اگر ميخواي بخري من شركت modern رو پيشنهاد مي كنم

به جاي كابل كشي مي تونين كركشو از سايتwww.gamecopyworld.comدانلود كنيد جواب هم ميده حجمش هم 37meg ولي سيستم من هنگ ميكنه ربطي به كرك هم نداره چون قبل از اينكه كرك بشه هم همينطور بود از شركتهاي مختلفي هم خريدم ولي فايده اي نداشته در ضمن كرك splinter cell 3وprince3 رو هم ميتونيد از اين سايت دانلود كنيد

كرك king kong فقط يه copy/pasteميخواد همين كركش كامله مثل همه كركهايي كه براي بازيها تو بازار هست ديگه كركشو تو پوشه اجرايي بازي paste ميكني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or