Kinect Sport Season 2|Kinect

بازی که خیلی خوبه مشکل اینجاست که اصلا ورزش های خوبی واسه این شماره انتخاب نکردن. فوتبال آمریکایی و بیسبال که حتی تو سایت های خارجی هم اشاره شده خیلی جالب نیست، گلف هم که رسما خوابتون می گیره وسط بازی :دی دارت هم خیلی سخته ولی کلا حال میده. تنیس و اسکی هم که عالی هستن. طراحی منو و گرافیک کلی بازی هم خیلی بهتر از نسخه قبل هست. Challenge ها کماکان لذت بخش هستن. در کل از نسخه اولش یه مقدار سطحش پایین تره ولی بازم در کنار نسخه قبل بهترین بازی ورزشی کینکت به شمار میاد.

دوستان بازي رو گرفتم،تنيس و اسكي و دارتش عاليه ،گلفشم بدش نيست اما فوتبال آمريكائي و بيسبالش بدرد نمي خوره،ميشه گفت نسخه قبلي دلچسب تر بود اما خوب 3تا ورزش اولي كه گفتن خوبن و از دست نديد

بازیهای شماره قبل رو نداره؟؟:(پس بگو چرا نمره پایینتر گرفته دیگه .......اینا عوض اینکه این ورزشای جدید رو به قبلی ها اضافه کنن و یه مجموعه کاملتر بدن برداشتن ورزشهای بهتر و محبوبتر رو حذف کردن عوضش دارت گذاشتن:(عجب مخین اینا.........

بازیهای شماره قبل رو نداره؟؟:(پس بگو چرا نمره پایینتر گرفته دیگه .......اینا عوض اینکه این ورزشای جدید رو به قبلی ها اضافه کنن و یه مجموعه کاملتر بدن برداشتن ورزشهای بهتر و محبوبتر رو حذف کردن عوضش دارت گذاشتن:(عجب مخین اینا.........
منم انتظار داشتم بازی رو کامل تر کنن )xاخه کدوم ادم عاقلی همچین تغییراتی تو یه عنوان محبوب میده ؟؟
منتظر بودم مثلا فوتبال یا والیبالش کامل تر بشن و ...=((

اصلا به امتیازات توجه نکنید
همکاری bigpark با rare موفقیت امیز بوده و یه عنوان ورزشی خفن واسه کینکت بیرون دادن!
من با همه ورزش هاش حال کردم اصلا لگ ندارن!
فوتبال آمریکایش بینظیره! من هیچی بلد نبودم اما با ویدیو های تو بازی کامل یاد گرفتمش!
کل زمین هم در جا زدم دارم میمیرم:دی!
بیس بالش هم حرف نداره!

آره منم دیروز بازی کردم همشو واقعا عالی بود
مشکل بچه ها اینه که ای این تیپ ورزش ها سازگاری ندارن زیاد:دی وگرنه مشکلی نداره
منو ها عالی شده روون تره Voice هم میشه هم تو منو هم ورزش ها موشن بازی عالی عمل میکنه

• Like
Reactions: Fenris Wolf
سلام میدونین مشکل چیه ؟مشکل اینه که ما با بعضی ازین ورزش ها و قوانینشون آشنایی نداریم واسه همین بازی بهمون لذت نمیده
وگرنه من بعد بازی کردن واقعا لذت بردم از یه بازی با کینک
تاخیر هیچی نداره
دقت حرکات بی نظیره
ولی خب حق میدم ورزش های مورد علاقه ی ما ایرانی نیست

• Like
Reactions: DeanAmbrose
بازی را گرفتم ،
دقیقا مثل Dance centeral 2 وقتی اینو بازی کردم خورد تو ذوقم .
دو تا از ورزش هاش که اصلا به درد ما نمیخوره ( بیسبال و فوتبال آمریکایی ) ، چهار تا ورزش دیگه اش هم اصلا جزابیت بازی های شماره قبلی را نداره .
دارتش یه کم سخته و به نظرم فقط تنیس و گلفش یه کم سرگرم کننده بود .
یتدش به خیر شماره قبلی والیبال و دو میدانیش واقعا عرق آدم را درمیاورد ولی این یکی این طور نیست .

آره خیلی سخته باید بلند بلند و تند تند درجا بزنی !
راستی گوشهای کینکت احیانا سنگین نیست!؟
باید یک حرفو 10 دفعه بگی تا بفهمه تو این بازی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or