Kinect Sport Season 2|Kinect

مگه ورزش های قبلی + چند ورزش دیگه نداره ؟؟؟
ورزش های قبلی رو نمیدونم ولی ورزش های جدیدش اینا هست : گلف ، دارت ، بیسبال ، اسکی ، تنیس ، فوتبال آمریکایی
که من از فوتبال آمریکایی و بیسبال اصلآ خوشم نمیاد و زیاد هم باهاشون آشنا نیستم ! :دی گلف هم به نظرم برای یه بازی fun یه کم خسته کننده میشه. اسکی باید چیز جالبی باشه و تنیس هم همین طور ! دارت هم احتمالآ نیاز به تمرکز داره و دوستش دارم ! :دی ولی کلآ ورزش های نسخه قبلی بیشتر با سلیقه ـم جور بود !

ورزش های قبلی رو نمیدونم ولی ورزش های جدیدش اینا هست : گلف ، دارت ، بیسبال ، اسکی ، تنیس ، فوتبال آمریکایی
که من از فوتبال آمریکایی و بیسبال اصلآ خوشم نمیاد و زیاد هم باهاشون آشنا نیستم ! :دی گلف هم به نظرم برای یه بازی fun یه کم خسته کننده میشه. اسکی باید چیز جالبی باشه و تنیس هم همین طور ! دارت هم احتمالآ نیاز به تمرکز داره و دوستش دارم ! :دی ولی کلآ ورزش های نسخه قبلی بیشتر با سلیقه ـم جور بود !

دارت که اصلا نمیتونه جالب باشه چون با اون مکانیزم کینکت خیلی شانسی میشه بازی دارت . گلف شاید خوب باشه ولی از بولینگ بهتره . تنیس جالبه اما خوب با کینکت جور در نمیاد چون جای زیادی میخواد . فوتبال آمریکایی و بیس بال اصلا با کینکت جوردر نمیاد . فقط اسکی و تنیس حرفی برای گفتن دارند

• Like
Reactions: mohseni-kabir
واقعا این یکی از بهترین بازی های اسپرت کینکت هست من چند روز پیش deca sport رو خریدم بیش تر توی منو ها بودم تا تویبازی بعد رفتم پسش دادم

بچها بازی رو گرفتم .. ابتدا باید بگم که گلف و اسکیش بسیار لذت بخشه مثل شماره قبل خیلی بازی روانه .. بعد منوها بهتره شده و سریعتر میتونی انتخاب کنی فوتبال امریکایش هم اصلا جالب به نظر من نیست و خیلی بی مزه هست اصلا نمیدونی میخوای چیکار کنی..

ولی در کل خیلی جالبه مخصوصا 2 نفر اون هم اسکی فکر کنم یه 5 کیلوی کم کردم:d

فکر میکنم نسخه قبلی خیلی بدو بدو داشت
صدای همسایه پایینی هایه همه در اومده بود:d

یه کم ورزشهایه ساکن توش اضافه کردنb-)

امروز بازی رو گرفتم و اجراش کردم .... گرافیک بازی خیلی پیشرفت کرده و کلیه منوهای بازی با فرمان صوتی قابل دسترسی هستن... ولی قسمت اصلی بازی که گیمپلی و ورزش های اون باشه اصلا دلچسب نیست... زیاد باهاش حال نکردم... طرفش نرید زیاد جالب نیست ... همون شماره اولش بهتره.

طرفش نرید مگه بمبه؟:دی
بازی خوبه ! همه چیش عالیه
اما منم مشکلی که دارم مثل خیلی از بچه های اینه که از فوتبال آمریکایی و چندتا از ورزشاش خوشم نمیاد
با تنیس و اسکی و گلف حال می کنم حالا باز بازی رو گرفتم میام میگم چطور شده اما هرچی باشه اصلا نمیتونه بازی شده باشه

دوستان نه ورزش های قبلی رو نداره
بنظرم یه جور مکمل هستش تا یه بازی
من زیاد با این سری ورزش هاش حال نمی کنم
ورزش های قبلی بهتر بودند
اینا اصلا می تونستند ورزش رزمی که خیلی حال میده بزارند توش
مثل کاراته:d(البته حودم کاراته کار هستم(شودان):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or