Kinect Sport Season 2|Kinect

صد در صد تا زمان عرضه بازیش درست میشه!
من میترسم خاطره ای که از شماره قبل داشتیم به باد بره وگرنه بازیاش عالین بخصوص فوتبال آمریکاییه:))

تنيس و بيس بالش خوب. اما بقيش به ذائقه ي من يكي كه نميخورن :d
البته فوتبالش بد نيست دستمون كه بهش نميرسه تو خونه با پدر گرامي يه فوتبال آمريكايي بزنيم

تو شماره یکش با والیبال ساحلی و پینگ پنگ خیلی حال کردم.
تو این شماره هم فکر می کنم تنیس و اسکی جالب باشند.
فقط اگه یه ذره دقت بازی و کینکت رو بیشتر کنن که دیگه می ترکونه!

دقتش رو بیشتر نکنن اصلاً حال نمیده :(
توی یکش مثلاً والیبال اگر با دستت ضربه نزنی و فقط بپری آبشار میزنه و و و و..... خیلی چیزای دیگه مثل این توی مخن
یه فکری هم به حال گرافیکش بکنن که توی خونه بازی میکنیم بقیه میان میگن بچه شدی؟ :d

دوستان كسي نسخه 1 رو آنلاين بازي كرد؟پينگ پونگشو؟
من بازی کردم. البته یه خورده فکر کنم پینگ بالا می خواست چون وقتی ما توپو می زدیم از حریف رد می شد ولی یه هو توپ سمت خودت ظاهر می شد. ولی والیبالش خیلی چسبید و قشنگ تونستیم بازی کنیم.:):)

من بازی کردم. البته یه خورده فکر کنم پینگ بالا می خواست چون وقتی ما توپو می زدیم از حریف رد می شد ولی یه هو توپ سمت خودت ظاهر می شد. ولی والیبالش خیلی چسبید و قشنگ تونستیم بازی کنیم.:):)
من تو كفم اما چه كنيم از دسته اين پينگ

دقتش رو بیشتر نکنن اصلاً حال نمیده :(
توی یکش مثلاً والیبال اگر با دستت ضربه نزنی و فقط بپری آبشار میزنه و و و و..... خیلی چیزای دیگه مثل این توی مخن
یه فکری هم به حال گرافیکش بکنن که توی خونه بازی میکنیم بقیه میان میگن بچه شدی؟ :d
خدایی دیگه بهترین بازی ورزشی کینکته!:دی بازی واسه کینکت زیاد بازی کردم که ورزشی هست اما خیلی ضعیف بودن این از لحاظ موشن از همشون بهتره ایراد داره اما خب حال میده واقعا

i976_19525.jpg

برای دانلود
Kinect Sports Season 2 Demo اینجا را کلیک کنید

Kinect Sports بهترین بازی کینکت بود برای من ! :دی البته هنوز Gunstringer رو بازی نکردم !
شماره دوش هم باید چیز باحالی باشه ! تنها بدیش اینه که ورزش هاش رو اصلآ به اندازه نسخه قبلی دوست ندارم ولی اگه چند تا مینی گیم مثل قبلی داشته باشه عالیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or