metaler-soad
کاربر سایت
بازی تو تخفیفات زمستونی شده 17 دلار ( بیچاره کسایی که 35 تا دادن یا 180 ت از دوستان خریدن حالا هرقدرم که میخواد بازیش خوب باشه )
برا چه ریجنی؟
بازی تو تخفیفات زمستونی شده 17 دلار ( بیچاره کسایی که 35 تا دادن یا 180 ت از دوستان خریدن حالا هرقدرم که میخواد بازیش خوب باشه )
برا چه ریجنی؟
مگه امارات نبودی مرتضی ؟ امارات بدون تخفیفم میده 17.99 دلار اما تخفیف خورده شده 16.19 دلار هنوزم ادامه داره (فکر کنم تا یه هفته):
منم بازی رو البته نسخه فیزیکیش رو خریدم ! بخش داستانی بازی به کل تعطیله ولی بخش آنلاین خیلی خوبه منتظر باشید منم بیام ( من میلاد رو شکست دادم + سهیل رو اونم بدجور :d )
آقا میلاد دیگه اینجا عکس نذار اون عکس های باختت رو نشون بدم آبروت میره :d
منم بازی رو البته نسخه فیزیکیش رو خریدم ! بخش داستانی بازی به کل تعطیله ولی بخش آنلاین خیلی خوبه منتظر باشید منم بیام ( من میلاد رو شکست دادم + سهیل رو اونم بدجور :d )
آقا میلاد دیگه اینجا عکس نذار اون عکس های باختت رو نشون بدم آبروت میره :d
به کل تعطیل؟! ویتام و انداختم دور!
این بازی امروز همش داره خطای matchmaking failed , internal error رو می ده کسی همچین مشکلی رو داره ؟
توی تاپیک امیتاز به عناوین ویتا توضیح دادم هر گونه شکایت یا مشکل رو همونجا اعلام کنید :d
بخش آنلاین بازی دیروز شروع کردم بسیار عالی بوده درعوض
نقد من توی زیر هم فقط برای بخش تک نفره بود مطمینا با بخش چند نفره امتیاز بالاتری می دادم :http://forum.bazicenter.com/thread58599/page3/
هر کس هم الکی اعتراض کنه به نمره ای که دادم نیم تا نیم تا کم می کنم
مشکل نته خودست هستاین بازی امروز همش داره خطای matchmaking failed , internal error رو می ده کسی همچین مشکلی رو داره ؟
اعتراضی نیست به نقده الکی ( لول )
مشکل نته خودست هست
internal error هم بازی رو ریست کن .
خیلی شیک و مجلسی اعلام کردم اگر مشکلی دارید همونجا اعلام کنید توی تاپیک که اینجا بحث درست نشه - نقد به هیچ وجه هم الکی نیست Gamespot هم به بازی نمره 7 داده همونطور که گفتم با در نظر گرفتن بخش آنلاین نمره من هم به 7 تا 7.5 می رسه . یا Killzone 2 3 رو بازی نکردی یا یادت نمیان چه جوری بودن ارمان که می گی الکی البته اینم بگم تو هر چی بازی میکنی خوشت میاد انتظار دیگه هم نمیشه داشت !
مشکل از نت من نیست دوستان چون دارم COD رو آنلاین میزنم مشکلی نداره و اولین بار هم وصل شد راحت ولی دیروز اصلا وصل نمیشد حالا امروزم چک نکردم وقت ندارم
SPOILER]اصلا بحثی ندارم کلا لول ×______× ( خوبه لول گزاشتم ! ) جدی نگیر !خیلی شیک و مجلسی اعلام کردم اگر مشکلی دارید همونجا اعلام کنید توی تاپیک که اینجا بحث درست نشه - نقد به هیچ وجه هم الکی نیست Gamespot هم به بازی نمره 7 داده همونطور که گفتم با در نظر گرفتن بخش آنلاین نمره من هم به 7 تا 7.5 می رسه . یا Killzone 2 3 رو بازی نکردی یا یادت نمیان چه جوری بودن ارمان که می گی الکی البته اینم بگم تو هر چی بازی میکنی خوشت میاد انتظار دیگه هم نمیشه داشت !
مشکل از نت من نیست دوستان چون دارم COD رو آنلاین میزنم مشکلی نداره و اولین بار هم وصل شد راحت ولی دیروز اصلا وصل نمیشد حالا امروزم چک نکردم وقت ندارم