Dragon
کاربر سایت
فیزیکیش اومده و از بچه های کرج برای امشب و فردا برای فروش دارتش ، منتها قیمت خنده دار 175 تومان بازی رو میفروشن !!!تو ایران اومد یا نه؟؟؟
من دنبال فیزیکیشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیزیکیش اومده و از بچه های کرج برای امشب و فردا برای فروش دارتش ، منتها قیمت خنده دار 175 تومان بازی رو میفروشن !!!تو ایران اومد یا نه؟؟؟
من دنبال فیزیکیشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیزیکیش اومده و از بچه های کرج برای امشب و فردا برای فروش دارتش ، منتها قیمت خنده دار 175 تومان بازی رو میفروشن !!!
چرا همه بازی های جدید اول کرج میاد؟! تهرانیا بی بخارن والافیزیکیش اومده و از بچه های کرج برای امشب و فردا برای فروش دارتش ، منتها قیمت خنده دار 175 تومان بازی رو میفروشن !!!
چه کاریه آخه
با 175 تومن میشه یه کارت خرید 50 دلاری گرفت بازی رو هم به قیمت 35.99 دلار در استور آمریکا خرید و با 14 دلار اضافه هم بازی های مینی و از این جور چیزا خرید
فیزیکیش اومده و از بچه های کرج برای امشب و فردا برای فروش دارتش ، منتها قیمت خنده دار 175 تومان بازی رو میفروشن !!!
درسته ولى بازى اى که از استور ميخرى نميتونى تعويض کنى يا بفروشى
یعنی تو بعد از 1ماه ، 2ماه ، 3ماه ،6ماه ، 1سال بازی کردن کیلزون خسته نمیشی؟ نمیخوای بفروشیش؟ دمت گرم :dمن یکی که کیلزون رو حتی اگه فیزیکیشو هم بگیرم نه میفروشم نه تعویض میکنم
ولی خب حرف شما درسته
بعضی بازیا واقعا اینجورین :dیعنی تو بعد از 1ماه ، 2ماه ، 3ماه ،6ماه ، 1سال بازی کردن کیلزون خسته نمیشی؟ نمیخوای بفروشیش؟ دمت گرم :d
گل گفتی مثل gta 5 البته نه جدیده قبلیه که بعد یه مدت جو میگیرم میرم بازیش رو دوباره بازی میکنم یا جنرال که خیلی تو کفش هستم و غیره ..........:dبعضی بازیا واقعا اینجورین :d
البته killzone در اون حد نیست...
یعنی تو بعد از 1ماه ، 2ماه ، 3ماه ،6ماه ، 1سال بازی کردن کیلزون خسته نمیشی؟ نمیخوای بفروشیش؟ دمت گرم :d
حالا به کنار ! این ویتا چقدر شوتر داره که اینم ردش کنیم بره ×_×یعنی تو بعد از 1ماه ، 2ماه ، 3ماه ،6ماه ، 1سال بازی کردن کیلزون خسته نمیشی؟ نمیخوای بفروشیش؟ دمت گرم :d