Fenris Wolf
کاربر سایت
نه دیگه نمیشه بیخودی نگیر 1 گیگ رو مگه اینکه پول آنلاین پسو جدا بدی
نه دیگه نمیشه بیخودی نگیر 1 گیگ رو مگه اینکه پول آنلاین پسو جدا بدی
من امروز kilzone خریدم فقط ریجن 1 گیرم نیومدبه جاش 2 گرفتم با توجه به اینکه online pass نداره امکانش هست رو اکانتم که ریجن 1 هست online بازی کنم ؟ اخه زد برا انلاین باید 1gb اپدیت دانلود کنم .نمی خوام الکی دانلود کنم بعد نشه انلاین بازی کنم
منم ریجن 1 ام اما بازی ریجن 2 گرفتم و چون بازی انلاین پس نداره دوستان گفتن دیگه ریجن بازی برا انلاین مهم نیست و میشه به راحتی با بازی reg2 رو اکانت reg 1 انلاین بازی کردآقا کیل زون رسید ریجن 2 (توپخونه فروشگاه تماشا 170) (پایتخت فروشگاه مدیا 200)
من اگه شانس داشتم اینجا نبودم
من ریجن 1 استفاده میکنم (حالا باید منتظر بشینیم ریجن 1 بیاد)
من دیدم فکر کردم میگه بازیم انلاین پس نداره نفهمیدم میگه کلا انلاین پس ندارهبازی online pass نداره ....
پچش رو بگیرید انلاین بزنید
همین امروز خریدم 150 از توپخونهبازی همه جا قیمتش یکیه! فوقش 5 تا 10 تومن تفاوت داره
پایتخت توپخونه هم نداره همه 170 یا 80
سلام
من امروز بازی رو خریدم
چرا انقدر افت فریم داره؟
بعد من بازی رو رو veteran شروع کردم یک ساعت رفتم سیو نشد.
برای شما هم همینجوری هست؟
بخاطر اینکه رو veteran میرم اینجوریه؟
افت فریم؟ اپدیتشو گرفتی؟ بازی خیلی روونه که . بازی باید یه مرحله رو کامل رد کنی تا سیو شه در غیر اینصورت سراغ black jack برو تا برات چک پوینت بده اگه از بازی بدون اینکه مرحله رو کامل تموم کنی بیرون بیای باید از اول بری
بازی وسطه مراحلش سیو نمیشهسلام
من امروز بازی رو خریدم
چرا انقدر افت فریم داره؟
بعد من بازی رو رو veteran شروع کردم یک ساعت رفتم سیو نشد.
برای شما هم همینجوری هست؟
بخاطر اینکه رو veteran میرم اینجوریه؟
بازی وسطه مراحلش سیو نمیشه
چون میشه مراحل بازی رو 15دقیقه ای هم راش کرد رفت !
اپدیت رو نصب کن بهتر میشه
اما در کل بازی افته فریم توی محیطهای سنگین رو داره . مثلا توی مرحل بالاتر بیشتر میبینی .... به خاطره پرت اینجین killzone 3 هست قاعدتا اما اذیت نمیکنه
نه ربطی به درجه سختی نداره.