Victor Sullivan
کاربر سایت
ارمان من هرجوری شدهه میخوام بازی رو پیش خرید کنم اما الان که بازی برا اروپا اومد ه اما هنوز تو store امریکا پیش فروشش نیومده ؟؟؟ نکنه تموم شده وقت پیش خریدش
ارمان من هرجوری شدهه میخوام بازی رو پیش خرید کنم اما الان که بازی برا اروپا اومد ه اما هنوز تو store امریکا پیش فروشش نیومده ؟؟؟ نکنه تموم شده وقت پیش خریدش
دوست عزیز بازی منتشر شده دیگه چی رو می خواید پیش خرید کنید Killzone Shadow Fall ؟
استور رو چک کننه عزیزم هنوز تو امریکا نیومده مم میخوام پیش خرید کنم چون شنیذم توش اسلحه اضافی داره
مرتضی ، مپای دیگه رو تست کردی؟ چجورین؟ چقدر نسبت به مپ بتا بهترن؟ بتا تموم شد؟ پاکش کنم دیگه؟
لول ×_×ارمان اگه کاری کردی که من بازی رو پیش خرید کنم که هیچی ولی اگه مهلتش تموم بشه و من نخرم اندازه 100 گرم ماست باز نمی ارزی:d
لول ×_×
دیگه اگر نیست خودت دیر مشتاقه خریدش شدی
چی کنم من ! زنگ بزن سونی بگم برات یکی بزاره کناره ؟ :d
البته اینم بگم از توی ps vita نمیشه پیش خرید کردا ! الکی وقت رو تلف نکن. حتما باید از توی ps3 بری بخش pre order ها رو ببینی.
لول ×_×
دیگه اگر نیست خودت دیر مشتاقه خریدش شدی
چی کنم من ! زنگ بزن سونی بگم برات یکی بزاره کناره ؟ :d
البته اینم بگم از توی ps vita نمیشه پیش خرید کردا ! الکی وقت رو تلف نکن. حتما باید از توی ps3 بری بخش pre order ها رو ببینی.
من از تو ویتا اصلا نمیتونم پیش خرید کنم برای همین شاید گفتم باید از Ps3 ببینه ! شایدم استوره من اینطورهبابا از توی ویتا هم میشه پیش خرید کرد. سرچ باید بکنید اسم بازی رو البته امریکا رو خبر ندارم این برای اروپا بود که الان ریلیز شده دیگه
مولتی پلیر خصوصی هم میتونید بازی کنید با استفاده از برنامه پارتی چت ویتا
ad hoc ندارهبچه هايى که بازى کردن بخش مولتى ad hoc داره يا نه؟
مد هاى آنلاينو بگين چجورياس.
ميشه برا مولتى زدن رووم رو از عمومى بودن در بياريم خصوصى کنيم؟