KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
بنده هم گمان میرود تا نیمه های بازی رفتم!!!
داستان در حده مرغ هیچی نداره معلومه اصلا مایه نذاشتن براش خیلی سر سری روایت میشه
کمپین میشه گفت قشنگ تر از KZ2 شده ولی خیلی سریع پیش میره و معلومه که خیلی مهم نبوده برای GG
گرافیک که لازم به گفتن نیست همه چیز تکمیله... ظاهرا به جز گرافیک و مولتی پلیر هیچ چیز دیگه ای براشون مهم نبوده
مبارزه تن به تن هم خیلی به کاره من نیومد یعنی اجباری نیست یجور حالت fun داره از نوع کیلزون مثلا میری چشم هلگاسته بدبختو میزاری کف دستش ولی خیلی لازم نیست
کلا کمپین با توجه به پتانسیل بالایی که داشت پایین تر سطح انتظار ظاهر شد و واقعا ناراحت کنندست که کمپین انقدر بی ارزش شده

با move من تست کردم جالبه ولی یه خورده سخت هستش بازی هم که کلا میشه گفت kz 2.5 هست به جای 3

سرعت عمل در پاسخ دادن به تیر اندازه و کنترل چقده ؟
اگه از ۱۰ بخوای امتیاز بدی چند میدی ؟

با move خیلی حال میده.>:d<
فعلا نصفشو رفتم میخوام با move تمومش کنم.

شما هم به همین سوال بالایی که پرسیدم جواب بده ... مرسی

دوستانی که سوال کردن جزییات و گرافیک چه قدر با نسخه قبل تغییر کرده بهشون پیشنهاد می کنم این عکس رو که از مراحل اولیه بازی، با یک عدد دوربین 3.2MP گرفته شده ببینن:

2y60b0uv5m89qti442g5.jpg

fugq8s9nlytb13ocppp.jpg

فقط یه چیز رو میتونم بگم اونم اینه که تا حالا چنین جزییات ، نور پردازی و گرافیکی رو تو هیچ بازی کنسولی مشاهده نکردین از همه نظر پیشرفت کرده و واقعا فوق العاده هست...فوق العاده... به شخصه تا حالا چنین جزییات عظیم، طراحی هنری و گرافیکی رو تو تمام بازی های کنسولی ندیده بودم...نور ها و سایه ها اون قدر زیبا هستن که اصلا تا نبینین نمی تونن تصور کنین...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
با move خیلی حال میده.>:d<
فعلا نصفشو رفتم میخوام با move تمومش کنم.
من بتا رو بازی کردم با move با یه حرکت کوچیک خیلی سریع میچرخید , اینم همونجوریه یا Fix هست ؟

من هم تمومش کردم ، گرافیکش واقعا عالی بود کلا بازی هایی مثل CoD رو قورت میده ، کیفیت CG ها هم خیلی خوب بود در کل از نظر گرافیک جزو برترین FPS های این نسله ولی هنوز مطمئن نیستم از Crysis 2 بتونه بهتر باشه. خیلی از امکانات بازی مثل Melee Attack و برخی اسلحه ها کاربرد زیادی ندارند , گیم پلی بازی خیلی روون تر شده اما میتونست بهتر از این باشه. داستان در یک کلام بی سر و ته و سرکاریه و خیلی زود به پایان میرسه.
در کل امتیاز من به این بازی:
7.0/10

خوب منم بازی رو تقربا تا وسطاش رفتم.واقعا خونم رو بجوش میاریه خیلی گیم پلی و گرافیکش زیباست.
بنظر من بهترین FPS ساخته شده تا به حاله.
فقط یه مشکل دارم تا به اینجا میخواستم بدونم از دوستان کسی واسش پیش اومده.وقتی میخواد CUT SCENE های بازی پخش بشه بعضی مواقع تیک میزنه انگاری مثلا دیسک خش دار داره پخشش میکنه.

من هم تمومش کردم ، گرافیکش واقعا عالی بود کلا بازی هایی مثل CoD رو قورت میده ، کیفیت CG ها هم خیلی خوب بود در کل از نظر گرافیک جزو برترین FPS های این نسله ولی هنوز مطمئن نیستم از Crysis 2 بتونه بهتر باشه. خیلی از امکانات بازی مثل Melee Attack و برخی اسلحه ها کاربرد زیادی ندارند , گیم پلی بازی خیلی روون تر شده اما میتونست بهتر از این باشه. داستان در یک کلام بی سر و ته و سرکاریه و خیلی زود به پایان میرسه.
در کل امتیاز من به این بازی:
7.0/10
:)) می شه به تفکیک هر بخش امیتاز هاتون رو اعلام کنید تا ببینیم چطوری این میانگین بدست اومده !؟ :))

پ.ن : اکثر دوستانی که تا الان نظر دادن با توجه به سابقشون مقداری جهت دار صحبت می کنن ! و نمی خوان یه سری نکات رو بیان کنن !

پ.ن 2 : من بازی رو پیش یکی از دوستام در حد یک ساعت بازی کردم . بازی از لحاظ گرافیک ، صدا گذاری و گیم پلی کاملا لیاقت گرفتن امتیاز کامل و 10 از 10 رو داره . مشکلی در این زمینه ها به هیچ وجه دیده نمی شه ! گرافیک بدون شک بهترین گرافیکی کنسولی موجود هست . در مورد داستان هم نمی تونم نظر بدم چون باید بازی رو کامل انجام بدم !

• Like
Reactions: aidin0000
:)) می شه به تفکیک هر بخش امیتاز هاتون رو اعلام کنید تا ببینیم چطوری این میانگین بدست اومده !؟ :))

پ.ن : اکثر دوستانی که تا الان نظر دادن با توجه به سابقشون مقداری جهت دار صحبت می کنن ! و نمی خوان یه سری نکات رو بیان کنن !

پ.ن 2 : من بازی رو پیش یکی از دوستام در حد یک ساعت بازی کردم . بازی از لحاظ گرافیک ، صدا گذاری و گیم پلی کاملا لیاقت گرفتن امتیاز کامل و 10 از 10 رو داره . مشکلی در این زمینه ها به هیچ وجه دیده نمی شه ! گرافیک بدون شک بهترین گرافیکی کنسولی موجود هست . در مورد داستان هم نمی تونم نظر بدم چون باید بازی رو کامل انجام بدم !

ببخشید این امتیاز نظر شخصیه منه و شما با گذاشتن اون شکلک های زیبا عملا دارید به تمسخر میگیریدش و جالبه ناظم ها هم که...
ولی حالا برای اینکه پرسیدید به این شکل هست:
داستان: 2.0
گرافیک: 9.5
موزیک و صدا: 8.5
گیم پلی: 8.0

4 تاشون رو جمع کن تقسیم بر 4 کن میشه 7.0.
اصلا هم جهتگیری توی صحبت هام نبود ارزش کلی بازی همین بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or