KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
داستان 2 ؟ :)
حالا درسته گفتن داستان بازی همچنان پیشرفتی نداشته و ضعف داره اما 2 ؟ اون 2 من فکر کنم مال NFS HP بود که کلا داستان نداشت :d داستان 2 !

ببخشید این امتیاز نظر شخصیه منه و شما با گذاشتن اون شکلک های زیبا عملا دارید به تمسخر میگیریدش و جالبه ناظم ها هم که...
من منتظرم شما به بنده نشون بدید که کجای قوانین سایت ذکر شده که گذاشتن شکلک خنده تخلف ِ وگرنه این پست شما رو بنا می گیرم بر توهین به ناظم ها و بی کفایت جلوه دادن اون ها که باعث میشه شدیدا روی تک تک رفتار های شما ریزبینی و سخت گیری اعمال بشه، این از این ...

ضمنا شما که انقدر قانون مدار هستید دفعه دیگه ببینم پست بی ربط میدید،باهاتون برخورد می کنم،تاپیک امتیاز به عناوین PS3 رو برای این احداث شده که نقد ها و نمرات خودتون رو وارد تاپیک رسمی بازی نکنید.

نمیخوام تاپیک از راستای خودش خارح بشه، پس توضیح اضافی نبینم.

من واقعا نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینقدر نسبت به داستان این بازی کم لطفی میکنن....داستانش برای یک FPS واقعا خوب بود...یه جوری صحبت می کنین انگار ما بازی نکردیم انگار ما از داستان چیزی نمی فهمیم والا هر لحظه از بازی یک سور پرایز مخصوص به خودش رو داشت از اون فلش بک اول بازی که میره تو شش ماه قبل تا اون مراحل مخفی کاری و طراحی مراحل فوق العاده و سور پرایز های بسیار زیادی که واقعا همه رو تو شوک فرو میبره گرفته تا اون جو خیره کننده مراحل که با داستان گره خورده به هر حال من نمیگم داستانش خارق العاده بود ولی دلیل کم لطفی بعضی دوستان رو اصلا متوجه نمیشم ....دیگه اون جوری ها هم نبود که بعضی ها یاد گرفتن و طوطی وار به زبون میارن و تو هر جمله شون سه بار به داستان بازی تیکه میندازن....

ویرایش :

Astiλk : دیگه تکرار نمی کنم، وقتی میخواید جزییات بازی و داستان رو بگید از Spoiler استفاده کنید.

سرعت عمل در پاسخ دادن به تیر اندازه و کنترل چقده ؟
اگه از ۱۰ بخوای امتیاز بدی چند میدی ؟
شما هم به همین سوال بالایی که پرسیدم جواب بده ... مرسی
سرعت عمل در تیر اندازی که با دسته معمولی فرقی نمیکنه یعنی اصلا لگ و تاخیر نداره.
تو کنترل هم به قدری حساسه که موقع هدشات کردن با کوچک ترین لرزش دست ممکنه تیرت خطا بره(هدشات کردنش خیلی فاز میده>:d<)

من بتا رو بازی کردم با move با یه حرکت کوچیک خیلی سریع میچرخید , اینم همونجوریه یا Fix هست ؟
موقعی که میخواد عمل کالیبره کردن انجام بده میشه حساسیت رو خودمون تنظیم کنیم.من که مشکلی نداشتم.

چیزی که منو تحت تاثیر قرار داد صدا گذاری فوق العاده بازی بود به نظر من چیزی در حد گرافیک بازی که معرف همه هست بود

کنترل با MOVE هم فکر میکردم جالب از اب در نیاد ولی خیلی دقیق بود فقط باید باش ور رفت تا عادت کرد کنترل با دسته که میتونم بگم واقعا جادو کردن واقعا... واقعا نرمال و عالیه جدی میگم
انگار داری با موس بازی میکنی:-o

بعضی کات سنس ها هم خیلی هیجانی و اکشنن>:d<

جالبه همه جا کپیش ریخته من بدبخت که اوریجینال میخوام نیست هیچ جا!
بازی اوریجینال دیگه به سختی گیر میاد و جمع شده
من که همچنان در کفم!:(
خب وقتی بازی هنوز رسمی عرضه نشده، انتظار داری گیر بیاد بازی؟
جدا نشده؟!:d اینقدر گرفتارم که که اصلا از خط این چیزا کشیدم بیرون.
دیدم اینجا بچه ها نظر دادن مثل این اسکلا پا شدم تا توپخونه رفتم!=))

آخرین ویرایش:
شیفته این نمره دادن ـتونم!

خوبه همتون کات سین ها رو رد میکنید میکشید میرید جلو!
بعد داستان 2! لول!
اولا من شخصا از این دسته افرادی که شما میگید نیستم و کات سین ها رو همیشه کامل میبینم و داستان برام مهمترین بخش بازی هست شما اول برید بازی رو انجام بدید و بعد که دیدید داستانش در چه حد افتضاحه و با توجه به قول های سازندگان مبنی بر اینکه قرار بود مثلا توی این نسخه داستان رو بهبود بدن; بیشتر از این بهش نمره نمیدید.
داستان 2 ؟ :)
حالا درسته گفتن داستان بازی همچنان پیشرفتی نداشته و ضعف داره اما 2 ؟ اون 2 من فکر کنم مال NFS HP بود که کلا داستان نداشت :d داستان 2 !
چه ربطی به NFS داره اونجور بازی ها اصلا نمره داستان توشون لحاظ نمیشه مثل FIFA و ... در ضمن چقدر خوبه آدم بدونه مفهوم نظر شخصی چیه از نظر من داستانش ارزشی در حد نمره 2 داره اگه قرار بود فن بوی بازی دربیارم به گرافیکش 9.5 نمیدادم چون واقعا عالی و بی ایراد بود.
یچیزی تو نقدها شنیدن جدید نگیر lol :d
اولا جدید نه جدی.
دوما شما خیالت راحت باشه بازی رو همین دو روز پیش تموم کردم بخوای کل داستانش رو هم همین الان توی تاپیک برات تعریف میکنم. من وقتی که خودم بازی رو تجربه کرده باشم اصلا اهمیتی به نقد ها نمیدم.
من منتظرم شما به بنده نشون بدید که کجای قوانین سایت ذکر شده که گذاشتن شکلک خنده تخلف ِ وگرنه این پست شما رو بنا می گیرم بر توهین به ناظم ها و بی کفایت جلوه دادن اون ها که باعث میشه شدیدا روی تک تک رفتار های شما ریزبینی و سخت گیری اعمال بشه، این از این ...
چی؟میشه شما هم به من نشون بدید که کجای حرف های من خنده دار بوده؟ کجای امتیازات من خنده دار بوده؟ وقتی میشه از شکلک خنده استفاده کرد که یه چیزی واقعا خنده دار باشه اما در شرایط عادی کاملا معلومه هدف از درج اون شکل ها چیزی بجز مسخره کردن نیست یا مثلا بکار بردن lol. لااقل میتونید تذکر بدید که کاربرا به نظرات شخصی هم احترام بگذارند.
ضمنا شما که انقدر قانون مدار هستید دفعه دیگه ببینم پست بی ربط میدید،باهاتون برخورد می کنم،تاپیک امتیاز به عناوین PS3 رو برای این احداث شده که نقد ها و نمرات خودتون رو وارد تاپیک رسمی بازی نکنید.

نمیخوام تاپیک از راستای خودش خارح بشه، پس توضیح اضافی نبینم.
بله واقعا نمیدونستم بحث در مورد اینکه بازی در شهر های عربستان اومده یا مثلا توی دبی پیش فروش شده خلاف قوانین نیست اما اینکه یه بازی رو انجام بدی بعد در موردش دو سه خط توضیح بدی بعد یه امتیاز هم براش ثبت کنی خلاف قوانینه:) دوما اگه یکم توجه میکردید می دیدید که من امتیاز رو بخاطر این پست دوستمون دادم:
وگرنه من خودم همیشه امتیازات بازی ها رو توی تاپیک مربوطش میدم.
ايشون اين سوال برا كنترل بازي با Move پرسيدن نه نقد و بررسي درخشان شما:|
پس شرمنده فکر کنم توی این یه مورد من اشتباه کردم و از این بابت عذرخواهی میکنم:)

آخرین ویرایش:
دوما اگه یکم توجه میکردید می دیدید که من امتیاز رو بخاطر این پست دوستمون دادم:
ايشون اين سوال برا كنترل بازي با Move پرسيدن نه نقد و بررسي درخشان شما:|

آقا بازی امد یه خبری هم به من بدین من نمیخوام تو این تاپیک بیام که مشخصه دلیلم . :d

منظورم بازی اورجینال هستش نه کپی لطفا فقط بچه ها تو پروفایلم بگین بازی امد ایران و کجا داره و چند میده .

پیشا پیش ممنون .

من واقعا نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینقدر نسبت به داستان این بازی کم لطفی میکنن....داستانش برای یک FPS واقعا خوب بود...
کلآ ژانر FPS به دو دوره زمانی قبل و بعد از KZ3 تقسیم میشه ! یعنی این بازی انقدر تاریخ ساز هست ! بازی ای که باعث شد داستان در این سبک اهمیتش از گیم پلی بیشتر بشه ! =)) تا همین دو سه هفته پیش کلآ داستان مهم نبود و این گیم پلی بود که خیلی ارزش داشت. داستان رو که توی فیلم سینمایی و کتاب هم میشه دید ! لذت بازی به این بود که گیم پلیش جالب باشه ولی یه دفعه KZ3 این ساختار رو عوض کرد و برای همین اسمش در تاریخ این صنعت برای همیشه ثبت خواهد شد ... یعنی از این به بعد هر بازی FPS ای که اومد , قبل از همه باید رفت نظر منتقدین عزیز رو راجع به داستانش خوند چون گیم پلی و گرافیک و صداگذاری که تکمیل باشه ولی داستان ضعیف باشه , یه دفعه میانگین میرسه به زیر 85,86 ! لول

کلآ ژانر FPS به دو دوره زمانی قبل و بعد از KZ3 تقسیم میشه ! یعنی این بازی انقدر تاریخ ساز هست ! بازی ای که باعث شد داستان در این سبک اهمیتش از گیم پلی بیشتر بشه ! =)) تا همین دو سه هفته پیش کلآ داستان مهم نبود و این گیم پلی بود که خیلی ارزش داشت. داستان رو که توی فیلم سینمایی و کتاب هم میشه دید ! لذت بازی به این بود که گیم پلیش جالب باشه ولی یه دفعه KZ3 این ساختار رو عوض کرد و برای همین اسمش در تاریخ این صنعت برای همیشه ثبت خواهد شد ... یعنی از این به بعد هر بازی FPS ای که اومد , قبل از همه باید رفت نظر منتقدین عزیز رو راجع به داستانش خوند چون گیم پلی و گرافیک و صداگذاری که تکمیل باشه ولی داستان ضعیف باشه , یه دفعه میانگین میرسه به زیر 85,86 ! لول
داستان KZ 3 اول از همه وقتی مهم شد که امتیازها و نقد ها و نمرات زیباش نمایان شدند بعد از این قسمت به بعد از نظر رفتاری کاربران به چهار گروه تقسیم شدند:

گروه اول: اونایی که فن بوی بودند و با وجود اینکه ته دلشون داستان خیلی براشون اهمیت داشت برای اینکه مثلا آبروی بازی انحصاری کنسول مورد علاقشون رو حفظ کنند اومدن گفتن که داستان توی FPS زیاد مهم نیست و بیشتر گم پلی و اینا...

گروه دوم: اونایی که فن بوی نبودن و واقعا داستان یک بازی FPS زیاد براشون مهم نبود پس حقیقت رو گفتند گرچه ممکنه خیلی ها فکر کنند این افراد جزو همون گروه اولند.

گروه سوم: اونایی که فن بوی کنسول مخالف بودند و برای اینکه انحصاری های سونی رو خراب کنند اومدن گفتند داستان خیلی براشون مهمه توی FPS و اگه داستان بد باشه بازی نابود شدست.

گروه چهارم: اونایی که فن بوی نبودند ولی داستان بشدت براشون توی هر مدل بازی اهمیت داشت اینا اومدن گفتند تحمل یک بازی که داستانش ضعیف باشه با وجود گیم پلی و گرافیک عالی براشون خیلی سخته و الحق هم که راست گفتند.

بعدش این پست شما بیشتر مخاطب هایی مثل من که جز دسته چهارم هستند رو نشونه رفته گرچه هیچوقت اینو مستقیم بیان نمیکنه. من هم برای اینکه ثابت کنم داستان از همون روز اولی که پا به دنیای گیم گذاشتم برام خیلی مهم بوده ، این پست رو که خیلی قبل تر از اومدن نقدها و امتیازات KZ زده بودم رو بنا قرار میدم تا ثابت کنم حرفم رو عوض نکردم ، خیلی های دیگه هم که گفتن داستان توی سبک FPS براشون مهمه مثل خود من بودند. پس فکر نمیکنم این اصلا مساله خنده داری باشه ، هرکس در هر زمان میتونه نظر خودش رو چه منفی ، چه مثبت بیان کنه. اگر هم قرار باشه با این طرز فکر که داستان توی FPS زیاد مهم نیست جلو بریم ، روزی میرسه که شاید کلا داستان از وجود این سبک بازی ها حذف بشه; ریچارد مورگان نویسنده کرایسیس 2 حرف خوبی زد ، گفتش که سازندگان MW2 الان بخاطر فروش خیلی خوب و امتیازات بالاشون مغرور شدند در حالی که داستان بازی هاشون مدام داره نسبت به قبل پسرفت میکنه و این خودش برای دنیای گیم یک جور ناامیدی بزرگ هست.

نظر شخصیتون محترم ولی کمی به این فکر کنید که 2 از 10 یا همون 4 از 20! خیلی خیلی کم نیست؟؟؟ فکر کن تو یه درسی نمرت 4 بشه... این با قبول نشدن و بد بودنت تو اون درس خیلی فرق داره. معنیش این نیست که خوب نبودی... یعنی فاجعه بودی!!! به نظرت داستان کیلزون 3 فاجعه ست؟
اونهائی که از داستانِ این بازی انتقاد کردن هیچ وقت تا این اندازه پائین نیاوردنش.
فکر میکنم شما اولش گفتی 7/10 و وقتی خواستی جزئیات رو بنویسی و نمراتِ گرافیک و صدا و... رو دادی، برای اینکه میانگینت 7 در بیاد مجبور شدی به داستان هم 2 بدی !؟!

روشِ محاسبه امتیازِ داستانِ کیلزون:
اول باید امتیاز نهائیتون رو بدید (ترجیحا زیرِ 8.5 ، زیر 8 ثوابش بیشتره)
حالا نمره همه بخشها به جز داستان رو بدید و از فرمولِ زیر ببینید داستان چند میشه:
[FONT=&quot]داستان = (گرافیک + صدا + گیم پلی) – (امتیاز نهائی [/FONT][FONT=&quot]4[/FONT]X[FONT=&quot])[/FONT]​
[FONT=&quot]داستان = (4[/FONT]X[FONT=&quot]7) – (9.5+8+8.5)[/FONT]
[FONT=&quot]داستان = 26-28[/FONT]​
[FONT=&quot]داستان=2[/FONT]​

منم دارم بازی میکنم... چند روزی هست.هر چی فکر میکنم نمیتونم نمره ی 2 به داستان رو قبول کنم.به قولِ آریا اگر به دوران پیش از کیلزون3 برگردیم و با اون فرهنگ!!! و اعتقادات به داستانش نمره بدیم به نظرِ من کمتر از 8 نمیگیره ولی خوب الان دیگه زمونه عوض شده، کیلزون 3 اومده دیگه... همه هم به داستانش گیر دادن...
راستی این روزا همه میگن کیلزون داستانش بَده، شما چطور؟

آخرین ویرایش:
داستان KZ 3 اول از همه وقتی مهم شد که امتیازها و نقد ها و نمرات زیباش نمایان شدند بعد از این قسمت به بعد از نظر رفتاری کاربران به چهار گروه تقسیم شدند:

گروه اول: اونایی که فن بوی بودند و با وجود اینکه ته دلشون داستان خیلی براشون اهمیت داشت برای اینکه مثلا آبروی بازی انحصاری کنسول مورد علاقشون رو حفظ کنند اومدن گفتن که داستان توی FPS زیاد مهم نیست و بیشتر گم پلی و اینا...

گروه دوم: اونایی که فن بوی نبودن و واقعا داستان یک بازی FPS زیاد براشون مهم نبود پس حقیقت رو گفتند گرچه ممکنه خیلی ها فکر کنند این افراد جزو همون گروه اولند.

گروه سوم: اونایی که فن بوی کنسول مخالف بودند و برای اینکه انحصاری های سونی رو خراب کنند اومدن گفتند داستان خیلی براشون مهمه توی FPS و اگه داستان بد باشه بازی نابود شدست.

گروه چهارم: اونایی که فن بوی نبودند ولی داستان بشدت براشون توی هر مدل بازی اهمیت داشت اینا اومدن گفتند تحمل یک بازی که داستانش ضعیف باشه با وجود گیم پلی و گرافیک عالی براشون خیلی سخته و الحق هم که راست گفتند.

بعدش این پست شما بیشتر مخاطب هایی مثل من که جز دسته چهارم هستند رو نشونه رفته گرچه هیچوقت اینو مستقیم بیان نمیکنه. من هم برای اینکه ثابت کنم داستان از همون روز اولی که پا به دنیای گیم گذاشتم برام خیلی مهم بوده ، این پست رو که خیلی قبل تر از اومدن نقدها و امتیازات KZ زده بودم رو بنا قرار میدم تا ثابت کنم حرفم رو عوض نکردم ، خیلی های دیگه هم که گفتن داستان توی سبک FPS براشون مهمه مثل خود من بودند. پس فکر نمیکنم این اصلا مساله خنده داری باشه ، هرکس در هر زمان میتونه نظر خودش رو چه منفی ، چه مثبت بیان کنه. اگر هم قرار باشه با این طرز فکر که داستان توی FPS زیاد مهم نیست جلو بریم ، روزی میرسه که شاید کلا داستان از وجود این سبک بازی ها حذف بشه; ریچارد مورگان نویسنده کرایسیس 2 حرف خوبی زد ، گفتش که سازندگان MW2 الان بخاطر فروش خیلی خوب و امتیازات بالاشون مغرور شدند در حالی که داستان بازی هاشون مدام داره نسبت به قبل پسرفت میکنه و این خودش برای دنیای گیم یک جور ناامیدی بزرگ هست.
نه عزیز اصلآ منظورم شما نبودی. کلآ نظر هرکسی محترمه و توی تاپیکهای مختلف هم هرکسی نظرش رو بده به من مربوط نمیشه. منظورم کلی هست. برام جالبه چطور داستان توی این سبک که تا دو روز پیش در کمترین درجه از اهمیت قرار داشت , یه دفعه تبدیل شده به یه نقطه ضعفی که میتونه گیم پلی و گرافیک و مولتی پلیر و ... رو انقدر شدید زیر سایه قرار بده. تا قبل از این فکر میکردم گیم پلی مهم تر از داستان هست ولی الآن برعکسش بهم ثابت شده ! همین ! منظورم اونایی هستن که به MW2 (که به قول شما و نویسنده Crysis 2 داستانش فلانه) اون امتیازها رو میدن و به KZ3 به خاطر یه داستان این امتیازها رو . همون طور که گفتم دوران جدیدی در تاریخ FPS ها شروع شده و از این به بعد اول از همه به داستان بازیها نگاه میکنیم و اگه مورد قبول بود , میریم سراغ چیزهای فرعی مثل گیم پلی !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or