KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
من یک مشکل داشتم , می خواستم بدونم دوستان هم با این مشکل مواجه اند یا خیر .
مشکلم : دمو های من اکثر موقع ها فرم به فرم می شه !!! ( بازی کپی هست )
از نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟ بازی های دیگه هیچ مشکلی ندارند

خب برهان این مواردی که گفتی اساسی ترین بخش ها هستن برای من که ارزش گیم پلی و تکرارش رو بالا میبرن(تفاوت لوکیشن ها، سلاح ها، کنترل و...) :d, من زیاد دنبال trophy یا treasure ها نیستم یعنی در حوصله و مخیله ام نمیگنجه :d
بنطر من نمره 9 تا 9.5 برای GamePlay با توجه به تجربه ای که داشتم و تفاوت هایی که درش میبینم مناسب هست.

من یک مشکل داشتم , می خواستم بدونم دوستان هم با این مشکل مواجه اند یا خیر .
مشکلم : دمو های من اکثر موقع ها فرم به فرم می شه !!! ( بازی کپی هست )
از نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟ بازی های دیگه هیچ مشکلی ندارند
من چون کپی رو بازی کردم جوابت رو میدم.
هیچ کدوم از این مشکلات رو به شخصه هیچ جا ندیدم. احتمال داره که بازیتون بد کپی شده باشه یا اینکه فایل اصلی که گرفتین مشکل دار بوده باشه.

خب برهان این مواردی که گفتی اساسی ترین بخش ها هستن برای من که ارزش گیم پلی و تکرارش رو بالا میبرن(تفاوت لوکیشن ها، سلاح ها، کنترل و...) :d, من زیاد دنبال trophy یا treasure ها نیستم یعنی در حوصله و مخیله ام نمیگنجه :d
بنطر من نمره 9 تا 9.5 برای GamePlay با توجه به تجربه ای که داشتم و تفاوت هایی که درش میبینم مناسب هست.
دقیقا من هم همین رو میگم نظرها ممکنه متفاوت باشه اما نمرات بین همین 8.5 تا 9.5 میچرخه و کاملا به سلیقه بر میگرده:دی اگه اون چیزایی که من گفتم برات مشکل نیست پس احتمالا تنها مشکلی تو SP بهش بر می خوری بیش از حد بودن مهمات در بازی و باگ هایی در حین تیراندازی و در زمانی که تو کاور هستی، هست که باعث میشه همون 9 - 9.5 بشه:دی البته اون باگی که من میگم رو فکر کنم با یک آپدیت بتونند حلش کنند چون همه جا هم نیست و بیشتر تو اوایل و اواخر بازی به چشم می خوره.

من با باگ مشکلی ندارم البته تا جائی که رو اعصاب نباشه :d اما بیش از حد بودن مهمات آدم رو مجبور میکنه برای پوشاندنش زیر درجه سختی Elite بازی نکنه :d
این هم بگم به داستان هم توی یک بازی شوتر اول شخص زیاد اهمیت نمیدم بخش مهمش روایتش هست که میگن خوبه :d
البته یکم روی اعصاب میره باگش مخصوصا اواخر بازی که کمی کار سخت تر میشه اما همون طور که گفتم میشه برطرفش کرد:دی روی Elite هم این مشکل برطرف نمیشه. حداقل برای تا اون 3-4 ساعتی که رفتم نشد:دی البته به بدون سومین سلاح هم بر میگرده ها.
داستان هم روایتش خوبه اما همون طور که قبلا هم گفتم تو دو تا قسمت افتضاح میشه که متاسفانه یکیش پایان بازی هست.

آخرین ویرایش:
من با باگ مشکلی ندارم البته تا جائی که رو اعصاب نباشه :d اما بیش از حد بودن مهمات آدم رو مجبور میکنه برای پوشاندنش زیر درجه سختی Elite بازی نکنه :d
این هم بگم به داستان هم توی یک بازی شوتر اول شخص زیاد اهمیت نمیدم بخش مهمش روایتش هست که میگن خوبه :d

البته یکم روی اعصاب میره باگش مخصوصا اواخر بازی که کمی کار سخت تر میشه اما همون طور که گفتم میشه برطرفش کرد :d روی Elite هم این مشکل برطرف نمیشه. حداقل برای تا اون 3-4 ساعتی که رفتم نشد :d البته به بدون سومین سلاح هم بر میگرده ها.
داستان هم روایتش خوبه اما همون طور که قبلا هم گفتم تو دو تا قسمت افتضاح میشه که متاسفانه یکیش پایان بازی هست.
هرچند تا خودم کامل تجربه نکنم نظرات دیگران رو تائید رسمی نمیکنم اما شما حرفت برام سنده :d

آخرین ویرایش:
اتفاقا کنار گذاشتن چیزای بی ارزشی مثل جمع کردن این آیتم ها نکته مثبتی هست
داستان مهم نیست.ایتم مخفی مهم نیست امار و ارقامی که تو نسخه قبل بوده حذف شده مهم نیست. باگ مهم نیست.یه سوال چی مهمه؟

-----
یه مقدار نا امید شدم حتی موقعی هم که امتیازا اومد زیاد برام مهم نبود ولی الان که نقد برهان رو خوندم یکم نا امید شدم.چون سلایقمون نزدیک به همه.من خودم انتظار داشتم برهان بالای 9 به بازی بده...
اما خوب هنور خودم تست نکردم.
مغازه ها گفتن فردا میارن راست گفتن؟

شما کلا حالت خوب نیست. نمیدونم چطوری از این جمله من برداشت کردی که خیلی به این چیزا علاقمند هستم. در ضمن گیریم هم که من علاقه داشته باشم. به شما ربطی داره؟
من حالم خوبه شما چطور؟ لازم به برداشت از چهار تا جمله بی معنی از پست قبلیت نیست اینقدر اچیومنت گاید نوشتی که هر عقل سلیمی میفهمه که به اینجور چیزا علاقه داری!
به منم هیچ ربطی نداره و نمیخوام که ربطی داشته باشه ولی دقیقاً به ایرادی که در رابطه با تروفی و ارزش تکرار در پست قبلیت گرفته بودی، ربط پیدا میکنه . در ضمن نمره ای که شما به این بازی میدی حداقل برای من هیچ ارزشی نداره پس اگه توجه کنی برای همینه که دارم راجب مشکلات بازی باهات بحث میکنم و اینطور که معلومه نتیجه ای نداره و نخواهد داشت .
چه ربطی به سبک بازی داره؟ ما داریم راجع به آیتم های مخفی تو بازی صحبت می کنیم. به عقیده من(امیدوارم باز این رو جور دیگه ای برداشت نکنی) تو بازی هایی FPS و AA تو جفتشون لازم هست. البته با اینکه کمی روند گیم پلی ممکنه کند بشه موافقم اما چطور این کندی گیم پلی رو تو نسخه 2 شاهد نبودیم؟
چرا نباید ربطی داشته باشه؟دقیقاً به سبک و سیاق هر بازی ارتباط داره .
در صورتی این جور آیتم ها میتونه جالب باشه که به گیم پلی ضربه نزنه . این کندی رو تو نسخه دوم شاهد بودیــم . همه هم بهش اشاره کرده بودند.
داستان مهم نیست.ایتم مخفی مهم نیست امار و ارقامی که تو نسخه قبل بوده حذف شده مهم نیست. باگ مهم نیست.یه سوال چی مهمه؟
ببین جناب Tough guy واسه من سفسطه نکن . من راجب آمار و ارقام و اون یک باگ اظهار نظری کردم؟

واقعاً حیف وقتی که گذاشتم برای همچین بحثی برای خودم متاسف شدم .....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
اگر نتونید با هم درست صحبت کنید و بحث کنید خیلی راحت تاپیک بازی رو قفل می کنم، تا 1 ماه بعد هم بازش نمی کنم، یه توهین دیگه ببینم، نه به کاربر خاطی رحم می کنم، نه به تاپیک، اینکار رو هم خواهم کرد، دیگه تصمیم گیری با خودتون ...

last warning

• Like
Reactions: u.s.a
یه مقدار نا امید شدم حتی موقعی هم که امتیازا اومد زیاد برام مهم نبود ولی الان که نقد برهان رو خوندم یکم نا امید شدم.چون سلایقمون نزدیک به همه.من خودم انتظار داشتم برهان بالای 9 به بازی بده...
اما خوب هنور خودم تست نکردم.
مغازه ها گفتن فردا میارن راست گفتن؟
رامین گیم پلی بازی عالی هستش و در کنار گرافیک و صداگذاری خوب واقعا جای تقدیر داره اما متاسفانه اون مشکلاتی که بهش اشاره کردم باعث میشه که تو بخش SP ضعیف کار کنه. به شخصه اگه پایان بازی این قدر گنگ و بد تموم نمیشد بهش 9 میدادم اما بعد از دیدن پایان بازی فوق العاده خورد تو ذوقم. البته همون طور که قبلا هم گفتم تنوع مراحل تو بخش SP فوق العاده بالاست اما اینکه تو خیلی از مراحل مجبور به تعویض سلاحت نمیشی(بر خلاف نسخه قبل) به نظرم خیلی بده. وگرنه بازی مرحله مخفی کاری داره و سوار هر چیزی که فکرش رو بکنی تو بازی میشی و ازش استفاده می کنی و حتی مرحله ای داره که باید فقط از Snipe استفاده کنی. اما این اشکالاتی که داره باعث شده که بیشتر امتیازات بازی حول 8 تا 9 بچرخه که به نظرم عادلانه هست.

من حالم خوبه شما چطور؟ لازم به برداشت از چهار تا جمله بی معنی از پست قبلیت نیست اینقدر اچیومنت گاید نوشتی که هر عقل سلیمی میفهمه که به اینجور چیزا علاقه داری!
به منم هیچ ربطی نداره و نمیخوام که ربطی داشته باشه ولی دقیقاً به ایرادی که در رابطه با تروفی و ارزش تکرار در پست قبلیت گرفته بودی، ربط پیدا میکنه . در ضمن نمره ای که شما به این بازی میدی حداقل برای من هیچ پشیزی ارزش نداره پس اگه توجه کنی برای همینه که دارم راجب مشکلات بازی باهات بحث میکنم اینطور که معلومه نتیجه ای نداره و نخواهد داشت .
چرا نباید ربطی داشته باشه؟دقیقاً به سبک و سیاق هر بازی ارتباط داره .
در صورتی این جور آیتم ها میتونه جالب باشه که به گیم پلی ضربه نزنه . این کندی رو تو
کاملا مشخصه که از ادب هیچ بویی نبرده و هیچ حرفی هم برای گفتن نمیمنونه. جالبه که حرف از بحث کردن میزنی و آداب بحث کردن رو بلد نیستی. هر وقت یاد گرفتی که با آرامش و در کمال ادب حرف بزنی برگرد تا باهم بحث کنیم. اگه یک بار دیگه فقط یک بار دیگه ببینم به من یا کسی دیگه توهین کردی(که البته اینجا به من و رامین توهین کردی اما کاری به کارت ندارم) علاوه بر اخطار، تخلفت به مدیران هم گزارش میشه.
موفق باشی

• Like
Reactions: Miniature Rose
ببین جناب Tough guy واسه من سفسطه نکن . من راجب آمار و ارقام و اون یک باگ اظهار نظری کردم؟
متاسفانه ارزش بحث کردن نداری و گرنه الان خیلی خوش میگذشت...
--------
برهان ممنون.
منم حالا بازی رو خریدم میام نظرمو میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or