KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
در مورد بقیه چیزا چه نظری داری فریدون ؟! البته داستان رو نمیشه توی 1 ساعت زیاد تشخیص داد ولی گرافیک و صداگذاری و ...
همه چیش OKـه. گرافیکش خیلی بیشتر تو چشمه. همش میگی Wooooow عجب رعد و برقی. Wow عجب افکت انفجاری :دی.
من که گفتم گیم پلیش خیلی خوبه ! البته بازم میگم KZ2 رو بازی نکردم که تفاوتش رو با این احساس کنم :biggrin1:
همون بهتر بازی نکردی. نمیدونم چه ایرادی داشت که بلافاصله سردرد میگرفتم. یعنی اون نوع راه رفتنش و Aim کرد و شلیک کردنش خیلی Hardcore بود مارو اذیت میکرد :دی.

ویرایش:
با 1 رای که به گذینه دوم نظر سنجی دادم 100-100 برابر شدیم :دی.

آخرین ویرایش:
کنترلش به مراتب بهتر شده، خیلی بهتر شده

ببین میتونی یکم واضح تر توضیح بدی به من ؟ :d یعنی تفاوت بین کنترل قبلی و این ، چقدر تغییر کرده یا برای مثال موقعی پیش روی با سلاح اصلی اون وزن اصلحه احساس میشه ؟

جدیدترین خبر اینه که بالاخره killzone3 single player demo برای تمامی کاربران بر روی playstation store قرار گرفت. تنها چیزی که بعد از بازی کردن این دمو میتونم بگم اینه که تا حالا killzone رو به این زیبایی ندیده بودم:x

آخرین ویرایش:
بعضی از این یارو Melee Attack هاش خیلی بهم حال میده. یه سری هاش هم غیر واقعی طراحی شده، یعنی شاید بشه اون ضربه رو به یک پسر بچه 9 ساله ویا هندوانه زد ولی به یک سرباز، عمراً.

سلام
داداش من هفته دیگه میخواد بره حج عمره بسپارم از اونجا بگیره برام بهتره یا از همینجا بگیرم؟
اونجا هم مثل اینجا گرونه اولش یا حساب کتاب داره؟
میشه نظرتونو بگید آخه نمیخوام زیاد صبر کنم برای اینکه قیمت اینجا بیاد پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or