KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
سلام:
منم به جمع ps3 داران پيوستم البته ماله من fat 40gb هستش مانيتور ندارم كه بازي كنم البته فعلا.من ميميرم واسه اين بازي.
به تاريخ ما دقيقا چندم ميشه تا شماره ي 3 بياد؟

مثلا من الان گفتم هنوز دانلود نکردی قوانین رو رعایت نکردم..؟ میخوایم بدونم کسی بازی رو انجام داده بیاد بگه چه طوریه.. اینم خلاف قانونه..؟

مثلا من الان گفتم هنوز دانلود نکردی قوانین رو رعایت نکردم..؟ میخوایم بدونم کسی بازی رو انجام داده بیاد بگه چه طوریه.. اینم خلاف قانونه..؟
خلاف قوانین نیست اما گفته شد که نیاید بگید کی دانلود کرده، تست کردی چی شد و جمله هایی از این دست. برای این سوالات می تونی بری به بخش خودش و اونجا سوالاتت رو مطرح کنی. اگه می خواستی ببینی کسی بازی کردی و نظرش رو در مورد بازی بدونی فکر نکنم سوالت باید این می بود که هیچکی دانلود نکرده؟ این قدر هم سعی نکنید خودتون رو مظلوم جلوه بدین طوری که انگار هر روز داره تو سایت باهاتون برخورد میشه و بگید اینم خلاف قوانین هست. خسته نشدید از این کارها؟

بحثی هم در این زمینه داشتی می تونید تو تاپیک انتقاد برید و یا به یکی از مدیران pm بدین. اینجا در مورد بازی فقط بحث میشه و این پست صرفا جهت روشن شدن قضیه زده شد. موفق باشید

دوستان تقریبا ۲ ساعتی بازی کردم البته برای رفع اعتیاد
با داستان و روند بازی کاری ندارم که دوستانی که میخوان اورجینال بگیرن به مشکل بر نخورن ولی از نظر تکنیکی به نظر من شاهکاریه تو نور پردازی و particle effect واقعا جهشی داشته عجیب شدیدا کیفیت texture ها هم به طرز باور نکردنی بهتر شده (بزرگتریت مشکل killzone 2) بازی انقدر زیبا و هنریه که آدم واقعا شرمنده میشه که داره کپی استفاده میکنه (البته بیاد 200% اورجینالش رو میگیرم روزه اول)

آخرین ویرایش:
بله ... من میگم خلاف قانون ِ مشکلی نیست که، در ضمن پست شما به این شکل نبوده ...

سابق بر این تذکر دادم که راجع به داستان بازی بیرون از Spoiler نبینم، از این به بعد هم هیچ صحبتی راجع به نسخه کپی نبینم ...

ضمنا وقتی پستی پاک میشه اینجا جای احیای حق و بازیابی پست نیست .

جده عربستان از 4 شنبه پیش فروختن!

دوبی هنوز خیری نیست....
Nice to Hear That . احتمالش بازم زیاده که بازی زودتر اینجا هم بیاد , خیلی خوب میشه مث GOWIII بشه , GOWIII هم حدود 1 هفته زودتر اومد تو فروشگاه ها .

از این به بعد هم هیچ صحبتی راجع به نسخه کپی نبینم ...
چی؟ داری شوخی میکنی دیگه؟ لااقل میخوای یه حرفی بزنی طوری نگارش کن که به افراد دیگه برنخوره.
الان این حرف شما یعنی اینکه هرکسی نسخه کپی بازی کرده هیچ صحبتی نکنه(میدونم منظورت این نیست ولی با این لحن نگارش خیلی ها پیش خودشون چیز دیگه ای برداشت میکنن)
حالا مثلا یکی الان بیاد بگه من نسخه ارجینال رو از فلان جا به قیمت فلان خریدم کاری ندارید باهاش اما یکی بیاد بگه من نسخه کپی رو مثلا توی انقدر دی وی دی و مثلا با انقدر حجم خریدم و بعدش مثلا راجع به بازی هم توضیح بده پستش پاک میشه!

اتفاقا شخصا همیشه با پست های تبلیغاتی و حاوی مضامین تجاری برخورد شدیدی کردم، واسه بحث راجع به نسخه های کپی هم به انداره کافی تاپیک وجود داره ...

از این پست به بعد هر پستی خارج از راستای تاپیک پاک خواهد شد.

خب 1 ساعت و 20 دقیقه پیش روی کردیم روی درجه سختی نرمال. کنترلش به مراتب بهتر شده، خیلی بهتر شده. برخلاف قسمت دوم اصلا توی این مدت احساس خستگی و سردرد نداشتم. همه چیش روبراه ظاهرا!.

خب 1 ساعت و 20 دقیقه پیش روی کردیم روی درجه سختی نرمال. کنترلش به مراتب بهتر شده، خیلی بهتر شده. برخلاف قسمت دوم اصلا توی این مدت احساس خستگی و سردرد نداشتم. همه چیش روبراه ظاهرا!.
من که گفتم گیم پلیش خیلی خوبه ! البته بازم میگم KZ2 رو بازی نکردم که تفاوتش رو با این احساس کنم :دی
در مورد بقیه چیزا چه نظری داری فریدون ؟! البته داستان رو نمیشه توی 1 ساعت زیاد تشخیص داد ولی گرافیک و صداگذاری و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or