kz2 به نظر من خیلی توی هوش مصنوعی جلو بود ولی ګیم پلی زیاد خوبی نداشت!!یعنی زیاد خوشم نیومد.یه جوری بود.به نظرم روح نداشت.آدم زیاد جذبش نمی شد.ګرافیکشم چون توی محیط های بسته بود بعضی جاها به چشم نمی یومد.ولی از kz 3 خیلی داره خوشم میاد.واقعا به نظرم خیلی عالیه.
خوبیش اینه که این طوری نیست که هوش مصنوعی رو ببریم بالا , تیر دشمن خفن تر بشهدر مورد هوش مصنوعي به جرات مي تونم بگم تو هيچ بازي اي نديدم...وقتي 2 رو بازي كني متوجه ميشي...
وقتي درجه سختي بازي رو بالا مي بري متوجه ميشي چي ميگم....حتما امتحان كن... تعجب ميكني...![]()
اگه گیم پلیش یه کم هم با این تفاوت داشته باشه مشکلی باهاش ندارم ! این انقدر بهم حال داد دو بار پشت سر هم دمو رو تموم کردم با اینکه خیلی هم دموی کوتاهی نیستکلا در مورد کیلزون 2 میتونم بهت بگم دو حالت داره :
یا به شدت جذب بازی میشی و با گیم پلی و کنترلش ارتباط برقرار میکنی .
یا هم به شدت باهاش مشکل پیدا میکنی .
خارج از این دو حالت نیست . :d
گزینه دومآریا تو Plus هستی یا مثل من سریع جنبیدی و از سرور های هنگ کنگ دانلود کردی ؟ :d
از فردا دیگه نباید بیایم تو تاپیک :d :d :d
من موندم 44 گیگ رو کی میشینه دانلود کنه! :d
آقا برو تو تاپیکاشمن سر این بازی و Assassin Creed : BH ( که بازی نکردم هنوز ) تو تاپیک هاش نرفتم که داستانش Spoil نشه :d
آقا برو تو تاپیکاش![]()
ناظمها برخورد میکنن با کسایی که داستان رو اسپویل میکننجای نگرانی نیست ...
من بد شانسم ... سر بازی RDR آخرش لو رفت نتونستم بازی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای این دیگه تو تاپیکش نمیرم تا تموم نکنم