KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
آریا تو Plus هستی یا مثل من سریع جنبیدی و از سرور های هنگ کنگ دانلود کردی ؟ :d

یا سریع جنبیده و دانلود کرده | یا اکانت شخص خاصی رو گرفته و دانلود کرده :d از این 2 حالت عمرا خارج باشه آریا :d
حدس میزدم :d

آخرین ویرایش:

یا سریع جنبیده و دانلود کرده | یا اکانت شخص خاصی رو گرفته و دانلود کرده :d از این 2 حالت عمرا خارج باشه آریا :d

kz2 به نظر من خیلی توی هوش مصنوعی جلو بود ولی ګیم پلی زیاد خوبی نداشت!!یعنی زیاد خوشم نیومد.یه جوری بود.به نظرم روح نداشت.آدم زیاد جذبش نمی شد.ګرافیکشم چون توی محیط های بسته بود بعضی جاها به چشم نمی یومد.ولی از kz 3 خیلی داره خوشم میاد.واقعا به نظرم خیلی عالیه.
در مورد هوش مصنوعي به جرات مي تونم بگم تو هيچ بازي اي نديدم...وقتي 2 رو بازي كني متوجه ميشي...
وقتي درجه سختي بازي رو بالا مي بري متوجه ميشي چي ميگم....حتما امتحان كن... تعجب ميكني...;)
خوبیش اینه که این طوری نیست که هوش مصنوعی رو ببریم بالا , تیر دشمن خفن تر بشه :دی واقعآ هوش خود دشمن بالا هست نه مهماتش !

کلا در مورد کیلزون 2 میتونم بهت بگم دو حالت داره :
یا به شدت جذب بازی میشی و با گیم پلی و کنترلش ارتباط برقرار میکنی .
یا هم به شدت باهاش مشکل پیدا میکنی .
خارج از این دو حالت نیست . :d
اگه گیم پلیش یه کم هم با این تفاوت داشته باشه مشکلی باهاش ندارم ! این انقدر بهم حال داد دو بار پشت سر هم دمو رو تموم کردم با اینکه خیلی هم دموی کوتاهی نیست :دی فقط مشکلم با KZ2 طبق ویدئوهایی که ازش دیدم یکنواخت بودن مراحلش هست !

گزینه دوم :دی شانس آوردم سریع زدم روی دانلود و فرداش سونی این کار رو کنسل کرد ولی چون من وسط دانلود بودم تا آخر تونستم برم :دی

من موندم 44 گیگ رو کی میشینه دانلود کنه! :d

یک نفر پیدا میشه که بگیره بعد میفروشه به یک نفر دیگه همینطور ون طرف هم مغازه دار هست پخش میکنه .. و ....
همون یک نفر منظورم بود، عجب حوصله ای داره :d

کسی که بالای 2 تا واسه 3D پول بده ... :d
شاید :d

آخرین ویرایش:
از فردا دیگه نباید بیایم تو تاپیک :d :d :d

من سر این بازی و Assassin Creed : BH ( که بازی نکردم هنوز ) تو تاپیک هاش نرفتم که داستانش Spoil نشه :d

من موندم 44 گیگ رو کی میشینه دانلود کنه! :d

یک نفر پیدا میشه که بگیره بعد میفروشه به یک نفر دیگه همینطور ون طرف هم مغازه دار هست پخش میکنه .. و ....

آقا برو تو تاپیکاش :دی
ناظمها برخورد میکنن با کسایی که داستان رو اسپویل میکنن :) جای نگرانی نیست ...

:(( من بد شانسم ... سر بازی RDR آخرش لو رفت نتونستم بازی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناظم ها دیر رسیدن ... :(( برای این دیگه تو تاپیکش نمیرم تا تموم نکنم :(

حالا نه که تا دیروز همه میگفتن داستان بازی های FPS براشون زیاد مهم نیست ، یهو امروز همه داستان دوست شدن و اسپویل شدن داستان ضعیف KZ3 براشون شده سوهان روح(:d)
بهرحال من که فقط بخاطر مالتی پلیرش میگیرمش و فکر نکنم تحمل انجام بخش تک نفره رو داشته باشم.

• Like
Reactions: Bayonetta
Killzone 3 Multi 20
Chinese
Danish
Dutch
English (American)
English (British)
Finnish
French
German
Italian