SaDrA-HhH
Loyal Member
همون به صورت کلی تو این بازی منظورم بود خودم تا الان متوجه شدم داستان بازی خیلی خیلی قوی نیست و همون حرف خودتون به صورت کلی مهمه
ذاستان اینه: اومدی جنگ!
همون به صورت کلی تو این بازی منظورم بود خودم تا الان متوجه شدم داستان بازی خیلی خیلی قوی نیست و همون حرف خودتون به صورت کلی مهمه
ایولذاستان اینه: اومدی جنگ!
3 اسفندبه تاريخ ما دقيقا چندم ميشه تا شماره ي 3 بياد؟
خلاف قوانین نیست اما گفته شد که نیاید بگید کی دانلود کرده، تست کردی چی شد و جمله هایی از این دست. برای این سوالات می تونی بری به بخش خودش و اونجا سوالاتت رو مطرح کنی. اگه می خواستی ببینی کسی بازی کردی و نظرش رو در مورد بازی بدونی فکر نکنم سوالت باید این می بود که هیچکی دانلود نکرده؟ این قدر هم سعی نکنید خودتون رو مظلوم جلوه بدین طوری که انگار هر روز داره تو سایت باهاتون برخورد میشه و بگید اینم خلاف قوانین هست. خسته نشدید از این کارها؟مثلا من الان گفتم هنوز دانلود نکردی قوانین رو رعایت نکردم..؟ میخوایم بدونم کسی بازی رو انجام داده بیاد بگه چه طوریه.. اینم خلاف قانونه..؟
بله ... من میگم خلاف قانون ِ مشکلی نیست که، در ضمن پست شما به این شکل نبوده ...مثلا من الان گفتم هنوز دانلود نکردی قوانین رو رعایت نکردم..؟ میخوایم بدونم کسی بازی رو انجام داده بیاد بگه چه طوریه.. اینم خلاف قانونه..؟
جده عربستان از 4 شنبه پیش فروختن!
دوبی هنوز خیری نیست....
چی؟ داری شوخی میکنی دیگه؟ لااقل میخوای یه حرفی بزنی طوری نگارش کن که به افراد دیگه برنخوره.از این به بعد هم هیچ صحبتی راجع به نسخه کپی نبینم ...
من که گفتم گیم پلیش خیلی خوبه ! البته بازم میگم KZ2 رو بازی نکردم که تفاوتش رو با این احساس کنمخب 1 ساعت و 20 دقیقه پیش روی کردیم روی درجه سختی نرمال. کنترلش به مراتب بهتر شده، خیلی بهتر شده. برخلاف قسمت دوم اصلا توی این مدت احساس خستگی و سردرد نداشتم. همه چیش روبراه ظاهرا!.