KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
به خاطر اینکه هلگاست ها ابهت خاصی دارند! :d
اصلا محبوبیت این بازی به خاطر هلگاست هاست! روی هر 3 باک شات بازی هم به جای اینکه عکس بروبکس ISA باشه هلگاست گرامی خودنمایی میکنه! :d

البته توی KZ2 فکر کنم ریجن 3 بچه های ISA بودند ولی اون بالا سر یک هلگاست بود که اون 4 تا رو از نظر ناپدید میکرد !
اینجوریاست دیگه :d

اینم شاید خاص ترین بازیه دنیا باشه که دشمن هاش محبوبتر از شخصیتهای خوب و اصلی بازی هستن.واقعا نکته ایی واسه خودش:d

اینم شاید خاص ترین بازیه دنیا باشه که دشمن هاش محبوبتر از شخصیتهای خوب و اصلی بازی هستن.واقعا نکته ایی واسه خودش:d

البته رِیمَن ، هم همین مورد توش وجود داشت که رَبیدها خودشون شدن یه پا گیم و رِیمَن رو زدن زمین (ازنظر محبوبیت) :d

من از اولم(نسخه یکش) با داستان حال کردم.جالب اینجاست تو این بازی این انسانهای معمولین که بیشتر مهاجم به نظر میان تا هلگاست ها!همینم باعث شده خیلیا با هلگاست ها ارتباط برقرار کنن البته تریپشون هم باحاله و جذبه داره!

البته رِیمَن ، هم همین مورد توش وجود داشت که رَبیدها خودشون شدن یه پا گیم و رِیمَن رو زدن زمین (ازنظر محبوبیت) :d
البته من سعادت نداشتم ریمن رو بازی کنم علی جون:dاما جدا میگم کیلزون خاص ترین بازیه دنیا هست.من شدیدا عاشق radec شده بودم.مخصوصا با اون صدای فوق العاده قشنگش که واقعا وقتی دیالوگ میگفت-صدای اسپیکر رو زیاد میکردم:dتازه آخر بازی هم دلم راضی نبود بکشمش.مجبور شدم:dبعدشم به قول این دوست بالائی-یه دلیلش هم تیپ فوق العادشون هست و دومی هم صدای زیباشون.

اتفاقاً تیپشون همه جوره enemy خوره :d
چرا من هرجا پست میدم سر و کلت پیدا میشه خوشگل پسر؟:d
ولی خوب باحاله دیگه.مخصوصا با اون چشای قرمزشون که بی نظیرن:-*:x
تازه یه چیز دیگه-من از کیلزون 2 خوشم نیومد-اما-هیچ بازی ایی-دقت کنید که هیچ بازی ایی اندازه کیلزون 2 توش کشتن حال نمیداد.یعنی یه حس همچین ردیفی داشت وقتی تیر رو دشمنت خالی میکردی.قطعا این شماره با محیطهای روشنی که داره بسیار بهتر از 2 میشه.

آخرین ویرایش:
من به دلیل نداشتن نت درست و حسابی برای یه مدتی، تازه این story trailer رو دیدم. واقعاً فوق العاده عالی کارگردانی شده بود... مثل تریلر فیلم سینمایی بود. مشخصه این دفعه با داستان خیلی خیلی بهتری از شماره قبلی سر و کار داریم.

اتفاقاً تیپشون همه جوره enemy خوره :d
البته من سعادت نداشتم ریمن رو بازی کنم علی جون:dاما جدا میگم کیلزون خاص ترین بازیه دنیا هست.من شدیدا عاشق radec شده بودم.مخصوصا با اون صدای فوق العاده قشنگش که واقعا وقتی دیالوگ میگفت-صدای اسپیکر رو زیاد میکردم:dتازه آخر بازی هم دلم راضی نبود بکشمش.مجبور شدم:dبعدشم به قول این دوست بالائی-یه دلیلش هم تیپ فوق العادشون هست و دومی هم صدای زیباشون.

حسین جان گیمه ته خنده ست البته بیشتر نسخه هاش روی Wii ولی بازی کنی از خنده میمیری :d دقیقا هلگاست ها و سردسته شون بابا Radec از خود شخصیت اصلی ها پر ابهت تر و عمیق تر بودن . باورت میشه من حتی از Sev حالم بهم میخورد ولی تو این شماره انگار میخوان بیشتر روی اعضای ISA کار کنند بلکه این عمو هم یه توجهی بهش بشه :d

حسین جان گیمه ته خنده ست البته بیشتر نسخه هاش روی Wii ولی بازی کنی از خنده میمیری :d دقیقا هلگاست ها و سردسته شون بابا Radec از خود شخصیت اصلی ها پر ابهت تر و عمیق تر بودن . باورت میشه من حتی از Sev حالم بهم میخورد ولی تو این شماره انگار میخوان بیشتر روی اعضای ISA کار کنند بلکه این عمو هم یه توجهی بهش بشه :d
sev که بیشتر شبیه-عملی ها بود.بیچاره انگار بهش نرسیده بود-خمار بوده:dولی حداقل رو مخ نبود.ولی از وقتی فهمیدم ریکو هست-تصمیم گرفتم این گیم رو تحریم کنم)xآخه این مردک با اون صداش که تو کل بازی رو مخ هست و همش میگه sev-find some cover چی داره که اینا ولش نمیکنن؟بابا خوب یه شخصیت جدید ول میدادن تو بازی.بدتر از خودش اون صداش هست که حال بهم زنه.تنها شخصیت-به درد بخورش که اونم زیاد خوب نبود-ولی حداقل از بقیه بهتر بود garza بود که اونم مرد:d=))

شخصیت جدید زیاد تو بازیه :d یک زن هم بهشون اضافه شده! :d ( شد مثل GEOW 3 :d )
من که وقتی مولتی میزدیم اکثرا هلگاست میشدم! :d بعضی وقت ها نمیزاشت تیم رو انتخاب کنیم و با ISA میفتادم اعصابم بهم میریخت! :d

اتفاقا من برعکس تو اصلا دوس نداشتم هلگاست های گرامی رو بکشم! البته غیر از درجه ی ELITE :d

بنظرم اینجا Sev انگار یه دو گانگی براش بوجود میاد ... نمی تونه واقعا بفهمه کار ISA درسته یا هلگاست ها واقعا برای چیزی غیر کشتار (زندگیشون) میجنگن . من نظرم اینه هلگاست ها واقعا سیاه مطلق نیستن فقط دوست دارن مثل همه زندگی کنن ولی کسی نیست که درست رهبریشون کنه !

ولی حداقل از بقیه بهتر بود garza بود که اونم مرد:d=))
باز گارزا یه چیزی ... موقع مرگش یکم تحت تاثیر قرار گرفتم ... ولی بقیه برام اصلا چیز خاصی نداشتن جز Radec که اون اواخر یکم به بازی بار احساسی داد :(

ولی صحنه مرگش بی حس بود! تا اومدن جو گیر شم صحنه قطع شد :d

محیط مرگش رو تقریبا یادمه ، داشتیم با هلگاست ها میجنگیدم یهو از نا کجا آباد تیر خورد به گارزا :d اگه اشتبه نکنم همون موقع نمرد درسته ؟ سِو اومد بلندش کرد :-/ دقیق یادم نیست ولی خب گارزا یکم احساس داشت حداقل :|!

بنظرم اینجا Sev انگار یه دو گانگی براش بوجود میاد ... نمی تونه واقعا بفهمه کار ISA درسته یا هلگاست ها واقعا برای چیزی غیر کشتار (زندگیشون) میجنگن . من نظرم اینه هلگاست ها واقعا سیاه مطلق نیستن فقط دوست دارن مثل همه زندگی کنن ولی کسی نیست که درست رهبریشون کنه !

این دوگانگی تو سکانس آخر نسخه دوم اگه یادت باشه بوجود اومده بود بعد از حزفای دو پهلویی که ویزاری زد!

این دوگانگی تو سکانس آخر نسخه دوم اگه یادت باشه بوجود اومده بود بعد از حزفای دو پهلویی که ویزاری زد!

تا حدودی شاید صدرا ولی این تریلرها یجوری بنظرم میخواد بگه Sev نمیدونه واقعا چی میخواد ! و واقعا ISA اون طوری نیست که فکر میکرده و از اون تریلر معروف (تغییر چهره و اینا) میشه همچین چیزی رو فهمید ! نمیدونم شاید نفوذ در دسته هلگاست ها راهی باشه برای پیدا کردن حقیقت هر چند بنظرم گروه سومی هم در کار هست !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or