KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
شما همین الان هم دقت کنی متوجه می شی که جلوتر زده
حالت ریزش برف رو دقت کن و با u2 مقایسه کن متوجه می شی

تجربه به من نشون داده تا گیمی رو خودم "شخصا" بازی نکنم چیزی رو باور نکنم ... اتفاقی که واضح ترین مثالش در Alan Wake دیده میشد . بنظرم هیچ چیزی غیر خود باز اصلی نمیتونه حرف واقعی اون گیم رو بزنه (Trailer , Gif , Shot , Beta and more)

M82G
250px-M82_Assault_Rifle.jpg
ای جاااان . :d عاشقشم . :d
البته محسن خیلی ها تو Killzone 2 اون یکی ( STA - 52 ) انتخاب میکردند . Rate اش از M82 بیشتر بود اما خیلی لرزش داشت . حتی یادمه اون یارو که یه مدت خیلی زیاد اول بود ( Kill1onaiR )با STA بازی میکرد . کسی از اسلحه های جدید خبر داره ؟ تو بتا بود ؟ چجوری بودند ؟

با این هم بدجور حال میکردم . کار کردن باهاش مهارت میخواست ، مخصوصا از فاصله های نزدیک . :d
شاتگان هم که جای خود داشت . :d

آخرین ویرایش:
ای جاااان . :d عاشقشم . :d
میتونم بگم بار اولی که بازیرو تموم کردم کل بازیرو با این رفتم :دی از همون اول محو تماشای جزئیات اسلحه شدم ! فوق العاده بود . نحوه-ی خشاب گذاریشم عالی بود . دوتا خشاب رو با کِش بهم وصل کرده بود :دی
با این هم بدجور حال میکردم . کار کردن باهاش محارت میخواست ، مخصوصا از فاصله های نزدیک . :d
شاتگان هم که جای خود داشت . :d
کیارش این اسلحه هم فوق العاده بود . جالبه حتی تو فواصل دور هم میشه گفت دقیق تیر وِل میداد :دی از قدرت گلوله-ها هم نمیشه گذشت . خیلی قوی بود . شاتگان هم فقط واسه کله ترکوندن حال میداد . و مخصوصا مرحله-ی آخر که هی از چپو راست بهت نزدیک میشدن :دی

عجب ! وقتی ما 100 تاش را ردیف میکنیم برای هیچ کس نیست ولی این یکی را باید به فرخ گفت ؟!

واقعا ادمهای جالبی هستید تا دیروز همین Videogamer وقتی میگفت rage بهترین گرافیک تاریخ بازی رایانه ای را داره همه این سایت را خوشحال و مضحک و....... نام بردند حالا شد برعکس ! و باید به فرخ گفت .
به قول کوروش شما سعی کن نخیلات خودت رو به دیگران نسبت ندی. من کاری به همه ندارم. برو یک پست فقط یک پست از من بیار که یک سایتی رو خوشحال و مضحک فرض کردم و حالا که اینجا در مورد KZ خوب گفتند اومدم دارم ازش تعریف می کنم. این قدر داستان بهم دیگه نباف و با هرکی که بحث میکنه هی جمع نبند بگو همه فلان گفتند همه فلان گفتند. به من چه که بقیه چی گفتند در مورد Rage یا مقایسه اون با KZ. من صحبت های قشنگ(!) تو رو تا حالا تو کلی تاپیک در مورد مقایسه این بازی با Crysis 2 , Rage دیدم و گفتم این جمله رو باید به فرخ بگیم بعد تو اومدی داری اینجا برای من داستان میگی که بقیه فلان گفتند. پست من رو نقل قول میکنی باید خطاب به خودم چیزی بگی و من کاری به بقیه ندارم. ok؟

• Like
Reactions: Captain Mitchell
کیارش این اسلحه هم فوق العاده بود . جالبه حتی تو فواصل دور هم میشه گفت دقیق تیر وِل میداد :دی از قدرت گلوله-ها هم نمیشه گذشت . خیلی قوی بود . شاتگان هم فقط واسه کله ترکوندن حال میداد . و مخصوصا مرحله-ی آخر که هی از چپو راست بهت نزدیک میشدن :دی
آره . :d مخصوصا اگه میشستی و Aim میکردی ، نشونه میشد یه نقطه . :d فوق العاده دقیق بود . :d
دلم تنگ شده بدجور .
جور کنیم با بچه ها Killzone 2 بزنیم ؟ :d

آره . :d مخصوصا اگه میشستی و Aim میکردی ، نشونه میشد یه نقطه . :d فوق العاده دقیق بود . :d
دلم تنگ شده بدجور .
جور کنیم با بچه ها Killzone 2 بزنیم ؟ :d
اگه اشتباه نکنم کیا همین سلاح بود که من همیشه باهاش تو مپ آکادمی خط میگرفتم و هدشات میکردم:دی قشنگ جلو در ورودی ISA و هلگاست ها همیشه اول بازی یکی بود که 2-3 نفر که از در بیرون میومدن رو اینجوری هدشات میکرد که منم یکی از اونا بودم:دی
عجیب داره فاز میده ها:دی

بیخیال شید دیگه ! :دی همش آدم رو وسوسه میکنید دوباره بره سراغ KZ2 ! میزارید عین آدم GT5 ـمون رو بازی کنیم ؟ :دی
-----------
قرار گزاشتید برای آنلاین من رو هم خبر کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or