mohsen_radec
کاربر سایت
اون سایتی که معرفی کردید 1 لینک بیشتر نداره اونم وقتی میری youtube میگه اصلا اینجور لینکی نداریم.حالا این ویدیو هم شده ستاره سهیل هر جا میریم غیبش میزنه.
از اینجام پرید که![]()
به جان خودم تا دیروز همه چی سر جاش بود!:-oاون سایتی که معرفی کردید 1 لینک بیشتر نداره اونم وقتی میری youtube میگه اصلا اینجور لینکی نداریم.حالا این ویدیو هم شده ستاره سهیل هر جا میریم غیبش میزنه.
دقیقا این همون چیزیه که من میخواستم بگم.اقا هر کس این ویدیو رو دانلود کرده یه لطفی بکنه اونو اپلود کنه تا بقیه برن دانلود بکنندوستاني كه تونستن دانلود كنن...زحمت اپلود رو بكشن كه همه استفاده كنن....
Mediafireدوستاني كه تونستن دانلود كنن...زحمت اپلود رو بكشن كه همه استفاده كنن....
دوست عزیز خوب حتما روی درجه سختی کم بازی هست وگرنه امکان نداره روی Elite بخوای بری بدون کاورگیری بتونی بازی رو تموم کنی. تازه اگه نسخه بتا باشه امکان داره هوش مصنوعی در بازی نهایی بهبود پیدا کنه.تریلر رو دیدم قشنگ بود. همون مرحلهٔ بتا کد رو بازی میکنن که داخل برفه. چیزی که دارم میبینم اینه. بازی اسون تر شده. اما خشونتش خیلی خیلی زیاد شده.گرافیک هم که هنوز مرحلهٔ بتا کد هست اما واقعا عالی به نظر میاد.تفنگها تا حدودی سبک شده . نیازی هم به کاور گیری به اون صورت نیست.
بابا فقط نگاه نکن کهچیزی که من دیدم این بود. واگر نه درجه سختیش رو نمیدونم چی بود.ولی به قول شما درجه سختیش حتما پایین بود