KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
اون سایتی که معرفی کردید 1 لینک بیشتر نداره اونم وقتی میری youtube میگه اصلا اینجور لینکی نداریم.حالا این ویدیو هم شده ستاره سهیل هر جا میریم غیبش میزنه.

از اینجام پرید که:-s

اون سایتی که معرفی کردید 1 لینک بیشتر نداره اونم وقتی میری youtube میگه اصلا اینجور لینکی نداریم.حالا این ویدیو هم شده ستاره سهیل هر جا میریم غیبش میزنه.
به جان خودم تا دیروز همه چی سر جاش بود!:-o
غلط نکنم زیر سر خود سونیه!به طرز مشکوکی داره دونه به دونه این تریلرهارو بدون گذاشتن هیچ سر نخی از بین میبره!:d

تریلر رو دیدم قشنگ بود. همون مرحلهٔ بتا کد رو بازی می‌کنن که داخل برفه. چیزی که دارم میبینم اینه. بازی اسون تر شده. اما خشونتش خیلی خیلی زیاد شده.گرافیک هم که هنوز مرحلهٔ بتا کد هست اما واقعا عالی‌ به نظر میاد.تفنگ‌ها تا حدودی سبک شده . نیازی هم به کاور گیری به اون صورت نیست.

تریلر رو دیدم قشنگ بود. همون مرحلهٔ بتا کد رو بازی می‌کنن که داخل برفه. چیزی که دارم میبینم اینه. بازی اسون تر شده. اما خشونتش خیلی خیلی زیاد شده.گرافیک هم که هنوز مرحلهٔ بتا کد هست اما واقعا عالی‌ به نظر میاد.تفنگ‌ها تا حدودی سبک شده . نیازی هم به کاور گیری به اون صورت نیست.
دوست عزیز خوب حتما روی درجه سختی کم بازی هست وگرنه امکان نداره روی Elite بخوای بری بدون کاورگیری بتونی بازی رو تموم کنی. تازه اگه نسخه بتا باشه امکان داره هوش مصنوعی در بازی نهایی بهبود پیدا کنه.

حق با برهان هستش.حتما تریلر به نمایش دراورده شده رو درجه سختی بالایی نبوده.چون رو حالت Elite از پشت کاور میزنند:d چه برسه بخوای بدون کاور بری.

چیزی که من دیدم این بود. واگر نه درجه سختیش رو نمیدونم چی‌ بود.ولی‌ به قول شما درجه سختیش حتما پایین بود
بابا فقط نگاه نکن که :دی گوش هم بده ببین یارو چی میگه. خودش میگه داره با یه سری مزایای خاص مثل مهمات بی نهایت و ... بازی میکنه:دی اما اینم درسته که بازی دیگه مثل شماره 2 خیلی احتیاج به کاورگیری نداره. روند بازی خیلی سریعتر شده و بیشتر نبردهای نزدیک هست. این melee attack هاش هم خیلی باحال بود. بخصوص اونیکه دو تا انگشت شصتشو از رو کلاه فرو کرد تو چشم هلگاسته :دی

چیزی که من دیدم این بود. واگر نه درجه سختیش رو نمیدونم چی‌ بود.ولی‌ به قول شما درجه سختیش حتما پایین بود
عزیزم اونا داشتن رو God Mode می رفتن!
یعنی اصلا خونشون کم نمی شد. مشخص بود :d
اینجا هم نوشته که به احتمال زیاد رو God Mode بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or