KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
این باسی که نشون دادن خیلی خفن بود! انگار KZ3 رو ضربدر SotC کرد! اما زمانی مبارزه باهاش در عمل لذت بخش میشه که حرکاتش اسکریپت نویسی شده نباشه! چون در غیر این صورت میشه ان غول بیابونیه توی R2!

خوب من فایل 720 p رو دانلود کردم . باید بگم انفجار ها بسیار زیبا تر شده و زمانی که پا های این غول مکانیکی به زمین برخورد میکنه انگار در اون محل یک انفجار بزرگ رخ میده که بنظرم بسیار خوب طراحی شده. در مورد عظمت این روبات هم می تونم بگم یکی از پر جزئیات ترین باس ها در بازی های کامپیوتری هست. اون چیزی که در این ویدئو نشان داده شده به نظر من از لحاظ کنترل شباهت زیادی به نسخه ی قبل داره و این رو میشه از حرکت کاراکتر اصلی بازی به خوبی متوجه شد . در ضمن در اواخر ویدئو صدای یک شخصیت زن هم بگوش میرسه که ممکنه اعضای جدید در بازی باشه. در کل به نظر من این شماره به یک چنین مبارزاتی شدیدا نیاز داشت و احتمالا این تنها باس فایت بازی نخواهد بود.

• Like
Reactions: War Has Change
نکته ای که فراموش کردم بگم این بود که در این ویدئو منتشر شده sev شخصیت اصلی بازی 3 دست سلاح حمل میکرد که به نظر من جالب بود و شاید این به خاطر سریع تر شدن بازی باشه.

حالا جدا از game play که شک ندارم عالی خواهد بود.نمیدونم دست سرنوشت با rico چه خواهد کرد.نبرد سنگینی در انتظار ما خواهد بود.شاید از شدت هیجان دسته رو به سقف بکوبم .منتظر خبرهای خوبی هستم.

باورنکردنی!!!
تنها چیزی که میتونم از این تریلر بگم.فوق العاده سینمایی کار شده فقط به اون قسمت هایی که اون ربات میاد تو کادر دقت کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or