thefury2009
کاربر سایت
میگم شما نفست از جایه گرم در میادا، این جور که از حرفایه شما من فهمیدم شما فقط آنلاینه کیلزون 3 رو دیدی اصلا یک بار هم شخصا تستش نکردی چون اگه تست کرده بودی و کیلزون2 هم به اندازه کافی بازی کرده باشی و این دوتارو، با هم مقایسه کنی، اطمینان دارم شما هم میگی واقعا مزخرفه جایه این که بگی خداست ،مگر اینکه کیلزون باز نباشی، از هر چی کیلزون بازه قدیمی که نسخه بتای کیلزون3 رو دارن بپرسی میگن مزخرفه فقط من نیستم، کله گنده های کیلزون2 که بتای3 رو داشتن هم دیگه اونو بازی نمیکنن برگشتن به همون کیلزون2... دوستانه به همه ی بچه های بازی سنتر پیشنهاد میکنم اگه تونستن حتی یه روز مونده به ارزه ی کیلزون3 این آنلاینه مسخره رو تست کنید که اگه می خواستین به خاطر بخش آنلاینه این بازی رو بگیرین پولتونو دور نریزین اگرم واسه بخشه داستانیش یا هر چیز دیگه ای خواستین بگیرین دیگه به خودتون مربوطه من فقط در مورده چیز هایی که خودم دیدم و شخصا تجربه کردم پیشنهاد میدم تصمیم گیری با خودتون.عزیز دوستان اول از همه دارن BETA رو بازی میکنن بعدشم این هم یکی از مد های بازی هستش نه کل بازی .
بعدشم شما انتظار داری G بیاد بازی بد بده وقتی KZ 2 رو به اون خدایی ساختن KZ3 من خدا تر میشه شک نکنید .
راجب لگد و.... والا پریروز من که ویدیو گیم پلیش رو دیدم به نظرم انقدر ها هم تغییر نکرده بود .
اصلحه در حالت دویدن و راه رفتن تاب میخورد مثل KZ2 شاید یکم سبک شده بود اما این جوری ها هم که دوستان میگن نبود دموش رو دیدم یکی داشت بازی میکرد . اما حالت دوربین در حالت چرخیدن کپ KZ2 بود در این شکی نیست .

raying: